Az MSZP és az Együtt is megerősítette korábbi kijelentéseit az illegális bevándorlással kapcsolatban hétfőn a Civil Összefogás Fórum (CÖF) plakátkiállítására reagálva.

Az MSZP MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a bevándorlás álprobléma, olyan alaptalan riogatás, amit a Fidesz és "a politikai prostituáltként ténykedő CÖF" csak azért talált ki, hogy eltereljék a figyelmet az Orbán-kormány által okozott valódi bajokról.

Véleményük szerint Magyarországon csak átvándorlók vannak, akik mindössze áthaladnak Magyarországon, bevándorlók nincsenek.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, amit tőle idéznek, úgy igaz, ahogyan mondta: sok menedékkérő képzett, és legalább 15 ezer emberre szüksége is volna a magyar gazdaságnak.

Az Együtt továbbra is támogatja a kötelező kvótát és új bevándorlás-politikát követel az Orbán-kormánytól – tette hozzá. A kiállítás tizenkét plakátján baloldali és jobbikos politikusok képe mellett az illegális bevándorlással kapcsolatban tett kijelentéseik olvashatók.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DND
kedves degeneralt mszp es egyutt, ha egyszer fellazad a sok "tisztesseges, szegeny menekult"
nyugat- europaban, az kihat magyarorszagra is.
na akkor nem ellenzek lesztek, hanem a muzulman hatalom seggnyaloi..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DND
kedves degeneralt mszp es egyutt, ha egyszer fellazad a sok "tisztesseges, szegeny menekult"
nyugat- europaban, az kihat magyarorszagra is.
na akkor nem ellenzek lesztek, hanem a muzulman hatalom seggnyaloi..
Freewolf
Ezek nagyon hülyék! Készül összeomlani a német menekültellátó rendszer, de ők még m9indig a hülyeséget vartyogják!
Mézike
Hova menne az a 15 ezer menekült dolgozni?
Az igaz hogy nem maradnak itt, mert nincs mire maradni. közmunkás már elég van.
paolo006
Nem tudom minek kellene történni ahhoz, hogy a magyar felfogja végre azt ami nyilvánvaló. Nem a migráns hanem az orbánkonda a legnagyobb ellensége. Nem a migráns teszi koldussá a népet nem a migráns veszi el a gyermekeink jövőjét, nem a migráns hazudik bele a képünkbe hanem az orbánkonda.
Freewolf
Minek kell történni ahhoz, hogy mindenki megértse, itt a hazánk, a jövőnk és Európa a tét, hogy idegen honfoglalókat nem szabad beengedni?
Csizmás Kond
Felfedezték a tyúkszarba a fehérséget...átvándorlás...vazze...
paolo006
@DND: reggeltől estig levesest kakálsz, annyira félsz a muzulmánoktól. Talán építhetnél bunkert magadnak hátha öntene beléd egy kis bátorságot. Ne parázz nem esznek embert.
DND
@paolo006: abszolut nem felek toluk
eltem kozottuk, es megismertem a szokasaikat, beallitotsagukat, hituket
nem europai szinten gondolkoznak sajnos
wagabund
megjegyeztem ezt a két pártnevet...leírták magukat.
paolo006
@DND: nem is lehet elvárni tőlük, hogy európaiként gondolkodjanak hiszen nem azok. 20millióan élnek az Unioban, elenyésző részük csak a szélsőséges. Ha akár 10milliót beenged még Európa attól a helyzet semmit sem fog romlani. Csepp a tengerben. De nem erről van szó. Ez a tetü tolvaj leszarja a muszlimokat is Európát is és a saját hazája lakosságát is. Csak a saját önző(hatalmi és anyagi)céljai érdekében gerjeszti a"bevándorlóválságot" mert neki a harcos megmentő álságos szerepében kell tetszelegnie mindíg. A suttyók pedig elrágódnak az eléjük vetett mócsingon és éltetik a hős mindenkit megmentő nagy vezetőt ahelyett, hogy elzavarnák a picsába ezt a hazug aljas férget.
Freewolf
Meglátásom szerint pedig azokat a liberális férgeket kell elzavarni, akik behoznák a vadakat hozzánk!
Papuska1
Az MSZP ezen kijelentése azt igazolja, hogy még mindig fogalma sincs, hogy milyen hatással lehet a bevándorlás a magyar gazdaságra, ami ezer szállal függ a német gazdaságtól. Ezen túlmenően semmi közösséget nem vállalnak azzal a sok tízezer emberrel, akik lakhelyén átmenetileg élnek, naponta átgázolnak több tízezren. Harmad sorban az MSZP annyira csak a mában él, hogy nem látja, hogy bármelyik pillanatban bezárulhat az a folyosó, ahol a bevándorlók Németországba vonulnak, és akkor egy pillanat alatt kezelhetetlenné válik a helyzet.
Végül azt is el kell mondani, hogy hihetetlen és elkeserítő, hogy az MSZP, mint legerősebb baloldali párt, a már mindenki által jól láthatóan óriási problémaként érzékelt problémát egy legyintéssel intézi el. Ez vakság! Akkor, amikor talán még a pártszimpátiákon is túl kéne lépni, mert akkora a baj, nekik csak ennyi jut eszükbe. Ez siralmas!
justhpeter
Az ellenzék csak igyekszik utolérni a kormányt. Jelentem jól haladnak, már majdnem ugyanolyan hülyék.
Toby
Mit hisztizik itt néhány fosóka ?

"Véleményük szerint Magyarországon csak átvándorlók vannak, akik mindössze áthaladnak Magyarországon, bevándorlók nincsenek."

Nem így van ? Hova is mennek a vonatok, buszok ?
kisangyalom13
10-ével ezelőtt épült Lagzi Lajcsi lakópark, elkerülő szolgáltatói vezetékeken ment a 40 lakónak az ingyen áram, gáz, víz, ez is állprobléma? Melyik párt zsarolta Lagzi Lajost, és menyit fizetet nekik?
Mézike
@kisangyalom13: De szép a mosolyod! :-)
Mézike
@Freewolf: nem tuggyák. :-)
ha kormányoznának más lenne a leányzó fekvése.
verőce21
Ez az "álprobléma" nem hiszékenység kérdése.
verőce21
Ehhez kell némi pofa,
MSZP április: "a bevándorlás nem létezik !"
Kunhalmi Ágnes: " A bevándorlás álprobléma, a fidesz által generált álprobléma"
Tóbiás József: "Az illegális bevándorlás álprobléma"
Gyurcsány és Horváth: "Nincs Magyarországon bevándorlásprobléma, ez az egész csak figyelemelterelés"
Feraj49
Szigetvári Viktor ! Egy hülyénk már van,nem kell még egy ! Neked kell még 15 000 bevándorló. A tied lehet,csak menjetek egy másik bolygóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.