Az oroszok vezetője, Vlagyimir Putyin is beleállt a világ egy legbonyolultabb konfliktusába, a szíriaiba. Ám úgy tűnik, hogy előzetes ígéretével ellentétben főleg nem az Iszlám Államot bombázza, hanem szövetségesének, a kormányon lévő véres kezű Aszadnak a másik ellenfelét, az ellenzék állásait. Dopeman ezen viszont kiakadt.

A rapper Facebook-odalán háborgott:

Sokan ájuldoznak Putyintól, hogy milyen f@$z@gyerek, amiért bombázik meg bevonult. Azt elfelejtik, hogy véletlenül sem azt támadja, akit kéne, pedig az ISIS-nek csak minden ötödik rakéta jut, az is véletlen. Most meg már nem is titkolja...Azért, csak csodáljátok!;)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Freewolf: Olvasgass egy kicsit az orosz demokráciáról de oda is költözhetsz,ha annyira tetszik.

index.hu/kulfold/2015/02/28/sorra_halnak_meg_putyin_biraloi/

index.hu/kulfold/2012/09/29/husz_ev_alatt_haromszaz_halott_ujsagiro/

www.mozgovilag.hu/?p=6598

Putyin meg a szír ellenzéket támadja és szarik az ISIS-re.Azt csinálja,amiért Amerikát ekézik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Ki ez a Dope? Érdekel valakit a véleménye?
Nem tanították meg a szülei, hogy ne szóljon bele a felnőttek dolgába?
hetöndöe
Ez a KGB-és köcsög olyan mint a felcsúti haverja,azt sem szabad neki elhinni,amit kérdez.
JAJMÁR
Nem a Dopeman véleménye a lényeg, hanem a helyzet, amiről beszél, az pedig ijesztő! A beavatkozás nem a megoldás felé viszi a közel-keleti háborút! Putyin olajat öntött a tűzre.
human
Elég zavaros a helyzet Szíriában. Ott a tömeggyilkos Assad, az terrorista ISIS és a többiek, akik szintén több frakcióból állhatnak. Sajnos az ISIS elleni háború után újabb háború várható, amit a maradék katonai erők fognak megvívni egymással. Ezt csak a nagyhatalmak látják (talán) át. Aki ma szövetséges holnap könnyen ellenséggé válhat.
És ezek után senki ne csodálkozzon, hogy ekkora a menekültáradat.
Freewolf
Nagyon helyesen teszi a dolgát Putyin! Ki ez a kis ótvaros senki, hogy "kiakad" egy a hazájában istenített államfőre?
human
@Freewolf: Aki meg nem isteníti az meg meghal. Így lehet őszinte híveket szerezni.
Freewolf
@human: A nemzetközi karvalytőkét meg merészelte rendszabályozni! Ezért prüszköl a láthatatlan háttérhatalom!
human
@Freewolf: Mint Orbán, aki véget vetett az oligarchák és az offshore lovagok uralmának :D
Freewolf
@human: Orbánt ne hasonlítsuk Putyinhoz! Orbán mögött nincs olyan gazdasági hatalom, hogy ujjat húzhasson a karvalytőkével!
Sziszifusz
@Freewolf: 09:40
"Nyugtával dicsérd a napot ! "
Sziszifusz
@Freewolf: 10:31
Nem minden az aminek látszik.
Aszad ellen harcoló ellenzékiek közt rengeteg csecsen fegyveres harcol. Ők mint ismert, Putyinnak régi ellenségei. Valójában velük akar Putyin leszámolni.
Freewolf
@Sziszifusz: Lehet, erről nem tudok! Az biztos, hogy Putyinnak a térségben egyetlen szövetségese maradt, Aszad! Az USA- Izrael hegemónia előre tört és ennek épp mi isszuk meg a levét Európában!
karma1
@Freewolf: 9.40-re: Nyugodj le, a nagymedvet nemcsak a sajat hazajaban istenitik, hanem Ma.o.-n is nagyon sokan mondjak ora is meg a magyar "mini me"-re, hogy "Az istenit nekik!",... Szoval, itt is "Istenitik" oket...
karma1
@human: Az atvilagitast kihagytad...:o))))
Freewolf
@karma1: Van miért példát venni Putyinról! Megrendszabályozta a kamatnemzetűeket, akiket nem hagyott kibontakozni Oroszországban! Ezért a nagy kritika!
karma1
@Freewolf: Hagyd mar ezt a hulye "karvalytoket", tisztara a Nagy Cuclista Forr. idejere visz vissza, csak ez telik ki a mostani fideSS-brossuraktol? Nem talaltal veletlenul valahol egy jo kis szaftos "gyurcsanyozast", "emuttnyocev"-ezest? "hanyatlo rablokapitalizmust" demagogiat, "egymillio pici krisztust"? (Ez utobbi egy nagyon okos parthivo "ertelmezese" volt a konnyen megjegyezheto "empirio kriticizmusrol"..:o))
Freewolf
@karma1: Az egymillió pici krisztusról Moldovánál olvashatsz!
Miért is hagyjam a karvalytőkét? Az a nemzetközi bűnbanda még a létezését is tagadja, de tudjuk, hogy vannak! Na ők generálják a háborúkat!
Jellemző mentalitás a Fideszt és az SS-t összemosni! Beszédes nagyon és ítéletet mond rád!
karma1
@Freewolf: Bocs, a mentalitasuk igencsak hasonlatos, egy mini-Hitlerrel az elen, allando ellenseg-kereses kozben...Most, hogy az utolso mondatodat olvasom, nagyon erdekes, de mintha entero jonne vissza; o irta pontosan ugyanezt, ezekkel a szavakkal, kb. 3 eve...:o)))) Pedig nemcsak en hasznalom ezt, sot! Ezt en is itt lattam, masoktol, viszont az irasmodban benne van minden lenyeges uzenet, ertekeles a fideszrol...(Csak hogy egyszer a kedvedre tegyek...:o))

Viszont ha eszrevetted, minden fideszes, nem demokratikus politikus nevet kisbetuvel irom, mert a szememben egy rablo nem erdemli meg a nagy kezdobetut, ami egy SZEMELY nevet jelentene'... Nekem ok senkik, foleg nem szemelyek, meg kevesbe szemelyisegek... Ilyen ecceruen megyen ez enfelem...:o))))
karma1
@Freewolf: Ja, es meg azt nem ertem, hogy te miert veded teljes mellszelesseggel, amikor maga is bevalotta (putyin), hogy ezt bizony elb@szta, es veletlenul Irant bombazta, illetve ott esett le korabban celt tevesztve a fold-levego raketaja... Tenyleg a te dolgod megvedeni ot Dopemantol, tolem, barkitol? Neki nincsen TEK-je? Internetfigyeloje? szijjaspetyaja, aki mar nem miniszter, hanem "a kulugyi tarca vezetoje" dicso cimmel van emlitve egy legujabb cikkben?
Freewolf
@karma1: Hát én nem fedezek fel közös vonásokat Orbán és Hitler között. Most, hogy PUTYIN négy rakétája Iránban landolt, hát istenem, mellé lőttek! Majd legközelebb jobban fognak célozni! (Remélem, láttad, hogy írom az Orosz kormányfőt! ) :-)
karma1
@Freewolf: Kosz, en nem vagyok vak, de ugy latszik, te egy picit elvakult,... Dehat ez is egy velemeny...:o))) Nem muszaj egyeznunk...
Freewolf
@karma1: Tetszik Putyin határozott és karizmatikus alakja, aki az orosz érdekek mentén bárki ellen kiáll! Na ezért szeretik őt otthon és és nekem is ezért szimpatikus!
Sziszifusz
@Freewolf: 12:29
Az, hogy Putyin otthon milyen vezető, az legyen az oroszok öröme vagy bánata. Az orosz mentalitás őt fogadja el ? Ám legyen.
Nekem attól, hogy őt az oroszok szeretik, nem lett szimpatikus. Például az őt övező személyi kultusz miatt sem.
A magyar emberek már megismerték a szovjet, akarom mondani oroszok barátságot. Hát köszönjük, elég volt belőle amíg ideiglenesen 45 évig itt voltak.
Gazdasági okok miatt nem árt az oroszokkal jó viszonyba lenni, de ez a kapcsolat legyen mértéktartó. Barátkozni nem kell.
Egyébként ezt az embert sokan egy gátlástalan, kegyetlen embernek tartják, akinek az egoizmusa hatalmas.
karma1
@Sziszifusz: Annyi penzzel, termeszeti kinccsel a batyumban en is nagyon nagy embernek ereznem magam, - jol ra is jatszanek, hogy meg nagyobbnak nezzek ki -, de engem nem vonz sem putyin orszaga, sem Merkel nemetorszaga (talan mert nem szeretem a nemet nyelvet annyira), sem Obama az o demokratikus allamrendjevel, korlatlan szabadsagaval, de burkat sem viselnek egy arab orszagban sem.
Mindenki ott akar boldog lenni elsosorban, ahol szuletett, ami a hazaja, amelyik nyelven eloszor szolal meg. Abban az orszagban adozik, es mivel az atlagember egy adott orszag polgara, o is valasztja meg maga fole a vezetest, kulonbozo szempontok alapjan, de leginkabb azzal a celzattal, hogy az altala megvalasztott szemely majd az o, a honpolgar erdekeben fog eljrani, erte es a kozos hazajukert fog dolgozni. Es ekkor jon be az a pont, hogy lesz@rom a fent emlitett nagy szemelyisegeket, ha nekunk csak ez a mafiozo rablo jut, a fenti mentalitassal, mert akkor a polgar ijedten jegyzi meg, hogy o nem erre a valakire szavazott, hanem egy KEPVISELORE, aki majd ot mindenhol a vilagban meltoan kepviseli.
Ehelyett ez a csuti orias mindenkit le - "felazsiaiz", butasagban tart, hulyenek nez, az orszagot pedig egy szep nagy Tajgetossza teszi, mikozben kulfoldon mar szoba sem allnak vele, tehat ha igazan bajba kerulnenk, mi magyarok, akkor nem lenne igazi vezetonk...
hetöndöe
@Freewolf: Olvasgass egy kicsit az orosz demokráciáról de oda is költözhetsz,ha annyira tetszik.

index.hu/kulfold/2015/02/28/sorra_halnak_meg_putyin_biraloi/

index.hu/kulfold/2012/09/29/husz_ev_alatt_haromszaz_halott_ujsagiro/

www.mozgovilag.hu/?p=6598

Putyin meg a szír ellenzéket támadja és szarik az ISIS-re.Azt csinálja,amiért Amerikát ekézik.
Csizmás Kond
Dopeman kiakadt...vazze ez mát évtizedes hír ...
libellle
@JAJMÁR: Ma az IS több területett is megszerzett. Hmm.. a kérdés az, hogy kit bombáz az a szemét gyilkos kgb putin. Na alig hihetö, a zivileket is és a kórházakat is.
libellle
@Freewolf: putin mit tett? hahahahahaha a saját kis töpörödött penisét tudta megrendszabályozni. putin nem számit csak a ruszkiknál és ilyen tökfejeknél mint te.
libellle
@Freewolf: hahahahahaha, a saját érdeke melett te dooofe. Neked tényleg nincs semmiröl foglamad, milyen KGB-s figurácska vagy. Na majd lelövet téged is putin eftars
silber13
@Freewolf: tegnap 12:29-re: Ha annyira tetszik a putyini gondolkodásmódés cselekvés, akkor neked ki kell költözni Moszkvába. Jobban járnál, meg mi is!:-)))
Freewolf
Putyin az egyetlen, aki a migráns válságra megoldási tervvel rendelkezik! Hiába köpköditek, a sok demokrata EU-s vezető a cipősarkáig nem ér fel!
1magyar
@Freewolf: Így van, ő nem a saját népével akarja eltartatni az arabokat hanem odamegy és segít rendet tenni.
hetöndöe
Putyin Elvtárs jó Elvtárs!...úgy Paks II óta.Előtte vajon miért volt mocskos ruszki?Nyom egy selfiet a budiról és a magyar jobboldali birkák már lájkolják is ezerrel.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.