Hiába a szüntelen kormányzati ígérgetés, a Quaestor-ügyfelek kártalanítása továbbra sem történt meg, még az önkormányzatok esetében sem – állítja a DK.

21 önkormányzat közel 11 milliárd forintja ragadt bent a fideszes brókercégben, csak Újpest például 2 milliárd forintot veszített el Tarsoly Csaba pilótajátékán. Miközben önkormányzati finanszírozású munkák állnak egy helyben a pénzhiány miatt, az ügyészség továbbra sem tudja, hogy hová is tűnt a több, mint 150 milliárd forint.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a brókerkormányt és házi ügyészségét: ne az emberekkel fizettessék meg a fideszes brókerbotrányt. A DK követeli az ellopott 150 milliárd forint kézrekerítését, hogy a becsapott kisbetétesek és az önkormányzatok is visszakapják a Quaestorban ragadt pénzeiket. A DK szerint a Tarsoly Csabával jó kapcsolatot ápoló fideszes politikusok és Polt Péter ügyészségének lapítása is azt jelenti, hogy az Orbán-kormány az emberekkel akarja megfizettetni a csaló fideszes bróker bűntetteit

- írta a párt közleményében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Na mi van fidesz fanok?? Ehhez mit szólsz wolfika, enslaved ès a többi fenéknyalintó??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Nyilvánosságot-kikNEK,MIKOR MENNYIT NYOMTAK QUAESTORKÁÉKEK ZSEBBE-NÉVVEL CÍMMEL,mert az mégse járja,hogy fiktív papírgyártásból ne maradjon SEMMI!!!
bakegya
Szíjjártó tett már feljelentést,orbán főnök mire utasított-időben...???-tegyenek tanuvallomást eskütétellel!!!
eszegfu
@bakegya: Nem pénzt nyomtattak, hanem papirokat... ezért nem maradhatott meg egyetlen fillér sem...:.(((
papa.49
Gondolom hogy a kevésbé kedves önkorik pénze ,,ragadt bent,, valami érdekes malőr folytán, a csókosok már megkapták azt is ami nem járt volna nekik, KI VOLT EZ TALÁLVA))))))))))
justhpeter
1./ Közzétenni a listát a vesztes önkormányzatokról.
2./ Minden önkormányzatnál közmeghallgatást tartani az összes választópolgár meghívásával.
3./ Mindegyik önkormányzatnak közmeghallgatáson beszámolni arról, hogy ki terjesztette elő és milyen indoklással, ki döntött és milyen alapon a pénz kihelyezéséről.
4./ A résztvevő választópolgárok véleményét jegyzőkönyvben rögzíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.