A cigányság elég rég óta itt él ebben a közös országban. Sosem fogtunk fegyvert sem népünk, sem országunk ellen. Nem is fogtunk nem is fogunk.

Országunkat, hazánkat közösen szeretnénk megvédeni azon emberektől, akik a későbbiekben helyünket, otthonunkat elfoglalnák. Mi kiállunk a népünkért, országunkért és miniszterelnökünkért Orbán Viktorért.

Nem tudjuk, hogy mi történt, amiért megismétlődött a népvándorlás, özönlenek az országba a migránsok, akik sajnos egyre agresszívabbak a hatóságokkal és az itt élő emberekkel szemben. Ezeket a bevándorlókat integrálni szeretnék.

Csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott.

Mi keresztények voltunk, vagyunk és keresztények is maradunk. Nem akarunk muzulmánok lenni. Mi a cigányság és a vajdák kitartunk országunk miniszterelnöke Orbán Viktor mellett.

Kállai Csaba
elnök, 
Vajdák a Romákért Alapítvány

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Kallai Csaba! Orulok, hogy sajat maga megvalaszolta a kerdest, mikor ket hatsofertaly-nyalintas kozepette elobujt egy kis levegoert a vezir hatso odujabol, ezzel a szep gondolattal:
"Csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott."

Most kepzelje, ez az allapot fog hatvanyozodni!, Oszt jonapot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Kedves Kallai Csaba! Orulok, hogy sajat maga megvalaszolta a kerdest, mikor ket hatsofertaly-nyalintas kozepette elobujt egy kis levegoert a vezir hatso odujabol, ezzel a szep gondolattal:
"Csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott."

Most kepzelje, ez az allapot fog hatvanyozodni!, Oszt jonapot!
karma1
Pedig keresztenyek vagytok, vazze...:o((
Freewolf
Lám, vannak értelmes, lojális cigányaink is!
hetöndöe
@Freewolf: De legfőképpen nyaligátorok,Kállai meg egy azon fajtába tartozik a vezírrel,tehát a nyalintás nem véletlen.Hogy miért nem integrálódtak?...hát ugyanazért,mint az arabok többsége.:-)
Sziszifusz
@Freewolf: 11:07
... akik olyan lojálisak, hogy ott nyúlják le a hátrányos helyzetűeknek szánt támogatást, ahol csak tudják.
Ezzel csupán azt a mintát követik, amit a Fidesz potentátok részéről maguk előtt látnak. Asszimilálódtak a környezetükhöz.
dömdödöm
" 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott."
Mert soha nem is akartatok ,ilyen egyszerű a válasz .
bundi
@Freewolf: "Lám, vannak értelmes, lojális cigányaink is!"...akik 700 év alatt nem voltak képesek, nem akartak integrálódni...tehát gyúlölöd őket és eddig negatív példaként hivatkoztál rájuk...és most jön a fideszes mentalitás...180 fokos fordulat ...a meleg dologig nyalsz nekik ezért...gratula...
Aki Én
,,Csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott."

Nincs több kérdésem. Pedig meg akartam kérdezni, hogy vajon miért nem sikerült ez 700 év alatt sem?
@Freewolf: Látom hű vagy az elveidhez.
bundi
@Freewolf: nagy a vezér hátsója...sokan odafértek hozzá...és mekkora a tülekedés...ilyenkor moralitás elvek mennek a kukába?...a lényeg hogy csurranjon cseppenjen valami az isteni fertályból?
eszegfu
@Freewolf: 11:07 Azért rendesen átestél a ló tuloldalára! Most a "Ti cigányotok", máskor meg nem?!
eszegfu
Kállai Csabáról azért érdemes tudni: 2011-ben megnyerte a pert pontosan azzal a védekezéssel, amivel csőbe huzta a cigányokat! Nagy hasznot igérve (állami + EU-s támogatás) több embert rávett, hogy legyen vajda...akik a beiktatási ceremóniára több-kevesebb pénzt adtak neki és aki ezen pénzek nagyobbik részét saját megélhetésére használta fel. Ekkor feljelentették, egyrész a beszedett pénz, másrészt az elmaradt támogatások miatt. A biróság nem elmarasztaló itéletet hozott, hanem elismerve Kállai védekezését, ezzel is indokolta, hogy M.o-n nem elismert a vajda, mint tisztség, ilyen cim nem létezik, tehát semmilyen támogatásban nem részesülhetnek... ezt tudniuk kellett volna a "kikiáltott" vajdáknak.
Toby
Valszeg NAV ellenőrzés volt várható Kállaiék putrija körül, ezért inkább nyalintott egy egészségeset !
eszegfu
@sokanvagyunk: És csak meg sem erőltette magát, sőt semmibe sem került neki!
Freewolf
@bundi: Ki mondta azt, hogy gyűlölöm a cigányokat? Én tőlem ilyet nem olvashattál!
karma1
@Freewolf: Nem is tudtam, hogy nalad a "lojalis" a s@ggnyalo szinonimaja... :o))
Freewolf
@karma1: Aki el meri ismerni a kormány valamilyen érdemét, azt azonnal le kell szólni! Na, ezért nehéz ballibékkel beszélgetni!
karma1
@Freewolf: Bocs, kinek van itt erdeme? Mirol beszelsz? Kallai sajatmaga jelenti ki, hogy mint a 700 eve Ma.o.-n elo cigany kisebbseg tagja, a mai napig nem tud(nak) beilleszkedni, integralodni a magyar tarsadalomba.

Szoval egyenlosegjelet tett a migransok es a ciganyok integralasa koze, mikozben azt hitte , hogy szepen benyalintott orbannak,... Hat ez most egy kicsit visszafele sult el, nem gondolod?
Ezzel egyutt a migranshelyzetnek en sem orulok, valoban nagy problema, de arra is emlekezz, hogy 2 honapja, mikor a nagy gebaszt volt, akkor Merkel MINDEN unios tagallamot meghivott Becsbe egy targyalasra, amin azt akarta megbeszelni MINDEN tagallam kepviselojevel, hogy hogy lepjenek fel kozosen. Na, mit gondolsz, ki nem ment el a 200 km0-re levo Becsbe? Talalt: a mi pufok focikedvelo ME-nk! Viszont boszen veri a mellet, hogy majd o megvedi Europat a hihetetlen emberaradattol... Ennyi...
eszegfu
@Freewolf: 13:58 Bocs. hogy beleszólok! De itt most nem a kormány érdemei a kérdés, hanem Kállai "lojalitása"! Az tény, hogy fehéren-feketén még nem irtad le, hogy "gyülölöd a cigányokat", de hidd el "áttételesen" bizony érezhető. (Leginkább, amikor ellenzed a menekülteket, mivel nem képesek, nem akarnak integrálódni... és itt legtöbbször párhuzamot vonsz a cigányokkal.)
nyanya001
@eszegfu: Majd legközelebb ne felejtsük el figyelmeztetni rá ! :)
bundi
@Freewolf: "A kisebbségek gondoskodnak róla, hogy élhetetlen legyen a környezet és a lehető legkevesebb anyagiak maradjanak a többségnél! Na ez a baj! 1 június 1., 12: ..."
"Freewolf
@verum: Már, hogy a fenébe ne lehetnének származás alapján egyformák az emberek. Minden néger sötét bőrű. Minden ázsiainak jellegzetes szemformája van! Ezekben nem igen találsz kivételt! Ami mondjuk a bűnözést illeti, ha valamely népcsoport felül reprezentált benne, az emberek általánosítanak, mert egyszerűen képtelenség az adott népcsoport minden tagját megismerni. Innentől kezdve ez önvédelem, nem rasszizmus! nos? :-)május 11., 13:29"
...elég ha beírod a neved a kisebbség vagy rasszizmus szót és a propellert a keresőbe...
Freewolf
@bundi: Tanult barátom! Az, hogy a cigányság körében felülreprezentált a bűnözés és sokan élősködnek, nem jelenti azt, hogy minden cigányt utálni kell. Ilyet én nem is írtam. A bűnt útáljuk és az elkövetőjét! Az, hogy ezek között sok a cigány, nem az én hibám!
Freewolf
@eszegfu: Miért példálózok a cigányokkal? Mert 500 éve nem tudtak integrálódni! Nem mi tehetünk arról, hogy ez van!
JAJMÁR
@Freewolf: Hozzátok én se akarok integrálódni :-D
Freewolf
@JAJMÁR: Neked nem is kell! Aki nem szereti a magyarokat annak el lehet menni!
JAJMÁR
@Freewolf: Na, akkor keresd meg az ajtót, felőlem mehetsz! :-D Aki nem tartja magyarnak a magyar embereket, az mit keres itt?
Freewolf
@JAJMÁR: Ja, te magyar vagy? Bocsika, nem tudtam! Úgy beszélsz, mint akinek semmi köze a magyarsághoz!
JAJMÁR
@Freewolf: 17:39 Érdekes. A magyarság jellemzője a liberálfasisztázás? na de már csak nem, azt tényleg nem gondoltam és nem is mondtam én csak minden más magyar szavakat, de még azt se mondtam pedig, hogy buta betegagyú nácik vagytok.

Miből gondolod, hogy semmi közöm a magyarsághoz, talán az utóbbi miatt? Azt végülis mondhatom, ha akarod :)
kakaósbögre
mondjuk arra kíváncsi lennék hogy egyes szimpla állampolgárok honnan merítik a bátorságot hogy meghatározzák,ex cathedra,hogy ki a magyar és ki nem.
Freewolf
@JAJMÁR: Azért mer Oberführer vagy, nem kell fölényeskedni a szegény magyarokkal!
nyanya001
@JAJMÁR: ( 17,49 ) ez nekik a mindennapi tananyag a szemináriumon :))
Dr. Felipe
Valaki szóljon már ennek a kreténnek hogy a menekültek nem is akarnak itt letelepülni ebben a lepusztult, tyúkszaros országban.
JAJMÁR
@Freewolf: 17:52 Nem látod milyen megalázó éppen a magyarság felé, a saját néped, népem nevével visszaélni ugye? De az!
Nem te vagy a "magyarok", még ha vannak más hozzád hasonló "szegény" - és ez itt jellemre utaló jelző - magyarok is.
Fradigege
Ellopták az eu-s romafelzárkoztatási több száz milliót a tesók és most megy a "dráágaaa tezstvíírem".
hetöndöe
@JAJMÁR: Hagyd,már lejárt a munkaideje,így is túlórába esett.Majd holnap reggel nyolc körül kezdi a nyalintást újra.:-)
papa.49
@Toby: Ha látnád a ,,putriját,, igen elcsodálkoznál)))))))))))
Desischado
Meg van a nap seggnyalója, ahogy látom. Vajon flóritól tanul?
Freewolf
@JAJMÁR: Azért mert felkapaszkodott Oberführer lettél, nem kell lenézni szegény magyarokat! Tudjuk, hogy a nácik furcsa népség, de remélem nevelhetőek a fanatikusok is!
eszegfu
@Freewolf: 16:35 Pont erre szerettem volna "rávilágitani"! Finoman szólva nem kedveled a menekülteket, akiknek a feltételezett "csunya tetteit" tényként kezeled, majd párhuzamot vonsz a cigányokkal azzal a jelszóval "nem tehetünk róla, ez van". Soha sem ugy általában a bünözőkkel kapcsolatos "statisztikát" hozod elő, hanem mindig a cigányokét. Ezért állitottam: utálod őket, de most Kállai a Ti cigányotok, mert lojális a kormányhoz. Ez szerintem az igazi "kettős mérce"! Tévedek?
bundi
@Freewolf: tanulatlan barátom...mosdatod a szerecsent?...és most halljuk a mai kommented...a dzsihadista cigányokról...csupa szívjóságtól csepegő mézes mázos hangon...pörögj kis szélkakas ...jön a vihar...
hetöndöe
@Freewolf: Mondtam tegnap,hogy reggelre itt leszel és lőn.Nincs otthon net,csak a Lendvay utcában?
JAJMÁR
@Freewolf: 07:51 Á, dehogy nevelhetőek! Téged már mióta, és mennyien próbálnak jó útra terelni, de hiába, van az a pénz amiért ide jársz és eljátszod az együgyű honvédőt, de valójában vastag csizmatalppal taposol.
A címeiddel engem ne dobálj, rólam lepereg. Tartsd meg magadnak.
magyarbakancs
Kállai Csaba
elnök,
Vajdák a Romákért Alapítvány.
Tisztelt elnök úr!
Szeretném ha követné a migránsokat a népe.
Gondolom sokan segítenének önöknek pakolni.
És öröm ittas sírásban kitörni ,hogy végre el hagyták az országot.
Freewolf
@JAJMÁR: Legyen így ha ezt akarod Oberführer!
Freewolf
@hetöndöe: Bla-bla- bla! Valamit mondhatnál is!
bundi
@Freewolf: hát ahogy elnézem kifújtál...sem érvek, sem ellenérvek, csak csahol a pincsi körbe körbe...kergeti a farkát...nyalogatja a golyóit...és várja a jutalomcsontot...
de mint említettem tele a net a nemrasszista nemidegengyűlölő kommentjeiddel...és ezután ilyen szépen...és ilyen mélyen...ejnye bejnye kis barátom...és a legszebb...ma a cigányok kormányilag megint dzsihadisták lettek...na pördülj fordulj, még egy párat...
Freewolf
@bundi: Olvasd már el magad! Elborzadnál!
Gonoszgólya
" Sosem fogtunk fegyvert sem népünk, sem országunk ellen. Nem is fogtunk nem is fogunk."
Nem. Hacsak a kés, vascső, lapát nem az. És valóban, inkább csak agyonrugdossátok az EMBER-t a kocsija mellett, a gyerekei szeme láttára! TI kibaszott gyerekszerető CIGÁNYOK!
Gonoszgólya
@bundi: 11:24: Hiába irkálsz neki BÁRMIT, mint a falra hányt borsó...
Szegény rüheske, mindig azt mondja, amivel vastagbélig benyalhat a fidesz-kdnp-jobbik szentháromság hátsójába. Senki és semmi nem tántoríthatja el a jó meleg végbéltermék kéjes pofával való cuppogó nyalogatásától.
Ez a fétise.
Ha sétálsz az utcán, és elmegy melletted valaki, akinek a száján csimbókokban csüng a rászáradt barnás szar, pitykés lajbiján nagymagyarország és orbánviktor kitűző, ami részben eltakarja a kettős keresztet, mocskos büdös, na AZ a mi hülye kis nyalonc ordasunk.
hetöndöe
@Freewolf: Szar ügy hallani az igazságot,főleg olyanoknak,akik örök életükben fartúrásból éltek...ráadásul munkaidőben.:-)
Freewolf
@hetöndöe: Igen! Ne zavarjon, hogy így jártál!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
Durván személyeskedő megjegyzésedet, mely emberi kultúrkörön kívüli, jelentettem! Nem tűröm a sértegetéseket, jobb, ha vágod "öcsike"!
Borda
A Viktor nem küldte el egy olyan tanfolyamra se,ahol betűvetést oktatnak?
bundi
@Freewolf: olvasd te magad...bla-bla.bla?...ilyet a 8 éves lányom szokott mondani...(október 20., 10:56)...
Butautáló
Szerintem emberi kultúrkörön kívüli, a migránsokat kategorikusan "vadak"-nak nevezni. Próbálja meg bárki azt jelenteni! A bolhást nem törlik! A FideSS beszivárgott a Propellerbe...
Lepényleső
"...pénzért; szopok,nyalok,gombot varrok!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.