A történet 2013. decemberének derekán kezdődik. A német tulajdonos Pro7Sat1 ekkor eladja a TV2-t üzemeltető MTM-SBS Zrt.-t a menedzsment két tagjának, a vezérigazgató Simon Zsoltnak, és Yvonne Dedercik pénzügyi igazgatónak, aki később ügyvezetője lett a televíziónak. A tranzakcióra maga az eladó ad hitelt. Két vevő van ekkor: Simon cége, a CCA Vízió Kft. és Dederick cége, a D6D Kft. A két cégből tevődik össze a tévé vagyonát kezelő CCA-D6D Kft, amit december 16-án jegyeznek be. Ez már kettejük közös cége. Ez alá tartoznak a tévét üzemeltető cégek, a TV-HU1 Kft. és a TV-CEE Kft. Egy héttel később, karácsony előestéjén Simon és Dederick nyilatkozatot írnak alá a Fonyó Károly tulajdonában lévő Megapolis Média Zrt.-vel arról, hogy 500-500 ezer forintért átruházzák a D6D-ben illetve a C6C-ben lévő üzletrészüket egy előre meg nem határozott dátum időpontjában. (Az üzletrészek 100%-ban tartalmazzák a tagsági jogokat is.) Hogy mekkora a vételár, azt egyelőre nem tudni. Ezekben...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Remélem, hogy simicska szerzi meg a tv2-őt. Jókora saller lenne ez a csutinak meg a bandájának!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A fidesz fanok most láthatják milyen álszent világot támogattak eddig. Oligarchákat éltettek eddig és most zavar van az erőben, hogy az eszme és az azt éltető pénzforrás útjai szétváltak. Nem szégyen bevallani, hogy eddig egy politikai termék által becsapták magukat, a szégyen az ha ezek után is támogatják az álszent nemzetinek csúfolt oldalt.
Desischado
Remélem, hogy simicska szerzi meg a tv2-őt. Jókora saller lenne ez a csutinak meg a bandájának!
cs.n.
Értem-e én ezt? Feladtam a felénél az olvasást, már akkor odáig jutott szövevényességben, mint egy latínó szappanopera-sorozat a kétszázadik résznél.
karma1
Dehogy vajnanak... Csak Simicska uzent hadat g...orbannak... (Ha harc, hat legyen harc!)
Es ha orban azzal a kis dologgal akar visszavagni, hogy eladja Siicska alol annak berelt foldjeit, hat ez csak egy nagyon halvany kis riposzt lesz, mivel 2051-ig Simicska rendelkezik ezek folott, mint berlo...
Szoval, kell majd egy olyan vevot (nepszerubb neven: palimadarat) is talalnia vityanak, aki MOST hajlando befektetni penzt egy 30 ev mulva elkezdheto beruhazasra...
vitya, valtsd le a hulyeket korulotted, mindjart bekiabal a kisfiu a tomegbol: "A kiraly meztelen!" ... meg hulye, es rablo, hazaarulo is...

Nem gondoltam volna, hogy Simicskanak fogok valaha is drukkolni, de akkor most megis...:o)))
Yoda69
@human: A fideszfanok annyira agymosottak mar, hogy ok ezt nem igy latjak. Nem tudom minek kell itt tortennie hogy felebredjenek a narancs szinu alombol.
En inkabb a szunyado 40%-ban hiszek, hogy elobb utobb azok fognak vegre donteni, hogy hagyjak orbant tovabb orszagrombolni, vagy a demokracia oldalara allnak.
Törölt felhasználó
Sajnos, ha Simicska szerzi meg, akkor vége a kereskedelmi tv-knek. Ugyanis így elég lesz egy átfogó adót bevezetni a fidesznek, nem kell kivételeket hozni, ami megbukna brüsszelben. 22-es csapdája. Mindenképpen a harcsapofa nyert. Persze jól elszórakozunk rajta, ahogyan a fidesz szétmarcangolja magát:)
human
@karma1: Nem kell Orbánnak palimadarat találnia. Nem ingyen adja a milliárdos állami megbízásokat a haveroknak. Azok Orbán hűbéresei, akiknek mindig abba kell befektetni, amit Orbán mond. Tehát civilnek álcázott közpénzből tartja fenn hatalmát.
human
@Yoda69: Gyanítom, hogy ők arra izgulnak, ha van kit királyuknak tekinteni. Ez esetben valóban hiába érvel az ember a piaci verseny fontosságával, mert ők nem hisznek benne.
A 40%-ban benne vannak a választani nem tudók is. Azaz akik nem látják át a politikát és nem is foglalkoznak vele. Én egy új és tisztességes konzervatív pártnak is örülnék, de Orbán minden ilyen kezdeményezést csírájában elfolyt. Ezt még a saját emberei is elismerik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.