Megvertek egy idős férfit a 3-as metrón a Klinikáknál – írta meg az Origo.

Az Origo helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be: a férfi orra erősen vérzett, ruhája és a vele levő nő öltözéke is véres volt, a padlón és az üléseken vérfoltokat lehetett látni.

A BKK szerelvényen utazó munkatársa ezután leállította a járművet, kinyitotta az ajtót, a támadó pedig leszállt, és elmenekült a helyszínről.

Amíg a metró 10-15 percig állt, hiába hívták a rendőrséget és a biztonsági szolgálatot, utóbbi nem jelent meg, míg a hatóságok végül a Deákon szállították le a szerelvényről az áldozatot.

Szemtanúk azt állítják: a támadó kezdett kötözködni, azt kérdezgette a sértettől, hogy „mit néz”, illetve cigányozott is, ezután ütött. A helyszínen egy nő pedig arról beszélt: a verekedést egyik utas sem próbálta megállítani.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Szépen erősödik a mélymagyar nemzeti oldal Magyarországon.
Freewolf
Amikor "fiatalok" vernek agyon egy nyugdíjast 500 forintért, az nem hír. Az Origo egyik munkatársa jelen volt, olvasom. Megrendelésre történt, hogy legyen miért szapulni ismét bennünket?
wagabund
..."Az Origo helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be: a férfi orra erősen vérzett, ruhája és a vele levő nő öltözéke is véres volt, a padlón és az üléseken vérfoltokat lehetett látni."...

..."helyszínen tartózkodó munkatársa".. .ez nem jelent semmit, szokás szerint... csak valamikor ott volt szörnyülködni, de a veréskor nem..

a kattintásért fizetnek, valamilyen dumával kiváncsivá kell tenni a népeket... sikerült...
...
human
@Freewolf: Habony Árpád meg két nyugdíjast vert meg az utcán, mert az autója elé mertek lépni. És Orbán ezt tartja mint tanácsadót és tömi lóvéval, hogy teljen a Gucci táskára.
Freewolf
Ja, hogy az autentikus forrás csak a környéken volt. Jellemző az Origora és az Indexre! Nem, ragaszkodnak a tényekhez!
hetöndöe
@Horizont: Ők akkor mozdulnak,mikor nincs jegyed, és ötven kiló alatt vagy.Na akkor lerohannak rendesen legalább hárman.
Mézike
@Horizont: Egyre kib@szottabb...:-(
Van egy cigány idős néni a közelben lakik. Az unokáját most engedték ki a sittről. Betörés, testi sértés egyebek. Kisnyugdíjasoknál törtek be. Nem tudott hova menni a nagyanyja befogadta. Ma jön haza a piacról sírva. Kérdem mi a baj? Pár kefefrizurás gimnazista izomagy belekötött. Nem bántották csak szóval, és megfenyegették, hogy így + úgy lesz.
Kérdem én. Mit tehet arról ez a néni hogy az unokája börtönbe jutott? Végig dolgozta az életét. A vasöntödében 3 műszakban, a férje záhonyban volt az átrakóban.
A kis pöcsöknek nem volt annyi vér a pöcsükben hogy az unokába kössenek bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.