A külgazdasági és külügyminiszter Moszkvában és Ankarában folytatott tárgyalásait is uralta a migrációs válság ügye. Szijjártó Péter csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán elmondta: a megoldásban Oroszország és Törökország egyaránt kulcsfontosságú tényező.

A politikus kiemelte: a kiváltó okok kezelésében Oroszország az egyik fő szövetséges, ugyanis jelentős szerepe van a szíriai konfliktus kezelésében. Szijjártó Péter hozzátette: Törökország ugyancsak "kulcsország" a migrációs nyomás kezelésében. A miniszter azt mondta: a hivatalos adatok szerint 2-2,5, nem hivatalosan akár 4,5-5 millió menekült is élhet Törökországban, így az ország "fantasztikus" teljesítményt nyújt.

Ezért is javasolták, hogy az Európai Unió vegye át a törökországi menekülttáborok finanszírozását – fejtette ki a miniszter, de hozzátette: hasonló segítséget kell nyújtani: a jordániai, libanoni, iraki menekülttáboroknak is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

herczeg0210
Tény, hogy látványosan röhejes a fickó! Csupán az a bajom, hogy külföldön róla ítélnek meg Magyarokat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
A baj csak az, hogy a haja alatt a feje is visszajott...:o(((
namihami
@karma1: Abban van a nyelve, arra pedig még igencsak szüksége van.
DR Eric CARTMEN
Most halál komolyan kérdezem. Nem égés, hogy mikor a "külügyminiszter" szót kiejtik a világban, olyan nevek ugranak be mint pl Kissinger, B. Kreisky, K.Waldheim, H. Schmidt...És erre mi kiállítunk egy ilyen elmeháborodott kinézetű senkit ??Aki a több évtizedes diplomáciai tapasztalatával nekiáll oktatni a kollégáit?? Akinek anyuka-apuka vette a házát (hehehe), és még büszke is rá?? Ide jutottunk ? Mi lett volna, ha mondjuk Gyurcsány idején egy ilyen bugrist nevez ki a külügy élére ?
karma1
@DR Eric CARTMEN: Gyurcsany mar nem elne, mert az ellenzekben levo orban izekre szaggatta volna...
Desischado
Ez akretén mindenütt szégyenbe hoz minket! De orbánnak ez kell, mert ahatalom megtartása a fontos! Sokszor sírhatnékom van, hogy hova jutottunk, hála a sok fidesz hívőnek, a birkáknak, meg a közömbösöknek!
egyvandor
Szégyant hoz ránk?
A haja az a legkevesebb. A suttyósága az már igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.