A Fidesz szerint Magyarország visszaszerezte gazdasági önrendelkezését, tartós növekedési pályára állt, és európai szinten is a legjobbak között teljesít. A Fidesz közölte: öt évvel ezelőtt Görögországhoz hasonlóan Magyarországot is csőd közeli országként tartották számon. A baloldal kormányzása idején egy év alatt akár 6,5 százalékkal is csökkent a gazdaság, a munkanélküliség az egekbe szökött és az ország devizaadósság-csapdába került. A Fidesz úgy látja, hogy a gazdasági növekedés döntő részét ma a hazai kis- és közepes vállalkozások, a mezőgazdaság, az ipar, a külkereskedelem és a belső fogyasztás bővülése adja. Mindemellett a magyar gazdaság olyan világszínvonalú technológiai cégekkel büszkélkedhet, mint többek között a gyógyszergyárak, az informatikai fejlesztőcégek vagy a világ élvonalába tartozó járműgyárak. Leszögezték, a Fidesz gazdaságpolitikájában továbbra is a hazai vállalkozások, a magyar gazdák és a családok támogatása az első.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Először is;azt lehet visszaszerezni,ami már volt a birtokunkban. Másodszor;szeretnék én
egy olyan gyengén teljesítő országban élni,mint pl. Dánia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Északi
@Mézike: Ők sem tudják csak a szájuk jár.
Mézike
@Északi: Ja! Akkor megnyugodtam. Már azt hittem értelmezési problémáim vannak...:-)
eugen4402
Ki ez a FIDESZ? Ma már több szeszt ne adjatok neki...
Mézike
@Északi: Van egy remek idézetem. Ma már elsütöttem frewolnak de ide is illik.
Moldova börtönös könyvében olvastam a rendszerváltás előtt írta pár évvel, de szerintem naprakész.
,,," a bűnözők annyiban hasonlítanak a politikusokhoz hogy a hazugságaik éppúgy kifejezik az egyéniségüket, mintha az igazat mondanák..."
zöldszem
Ahol a kormány szerint is 3 millió szegény van, a lakosság jó része menekül az országból, romokban a kórházak az iskolák... Ez az, mikor a válság véget ér?
Bár lehet, hogy igaz, hisz lehet már a minimálbér feléért napi 8 órát dolgozni, részegen biciklizni a főúton, 12 éves lányokkal közösülni , nagymamát saját kezűleg eltemetni, stb.. 47 ezerből jól meg lehet élni, a nyugat meg épp döglődik. Ez valóban maga a Kánaán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.