Gyurcsány Ferenc tegnap mutatta be "Sokak Magyarországa" címmel röpiratát, ami mellett a Fidesz sem bírt szó nélkül elmenni.

Bevándorlók, idegen érdekek – íme a Fidesz összefoglalása a röpiratról:

A magyarok nem kérnek többet a Gyurcsány-korszakból, pláne nem egy olyan Magyarországból, ahová – ha Gyurcsány Ferencen és a baloldalon múlik –, minden bevándorlót beengednének. Gyurcsány szerint nyitott kapukkal kellene várni a bevándorlókat.

Gyurcsány Ferenc, ahogy kormányzása alatt is tette, most is a magyar emberek érdekei ellen dolgozik. Brüsszel fizetett bábjaként a kapuk kinyitását, a bevándorlók befogadását, elosztását, Magyarország nemzeti érdekeinek feladását követeli. A hatalom és a bevándorlók szavazatainak reményében képes veszélyeztetni a magyar emberek biztonságát, megélhetését, munkahelyeit.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Egyébként ez teljesen hitelesen hangzik a moszkovita bérencektől, a felcsúti Pusztaputyin maffiózóitól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@justhpeter: Az égiek áldjanak meg, mi bajod? Van itt munkahely dögivel, nem látod! Hja, hogy az közmunka, éhbérért? Ez már bagatell! Mármint a maffia banda szemszögéből nézve.

Én már nevetek, Gyurcsány még akasztott ember nem volt a fidesz szerint. Bármi van, ő a bűnös! Szánalmasak! És van megélhetés, munka? Elmentek a jó c..va édes a...tokba!
egyember
@kkalman: Irónia (volt).
A közrádiót ÉVEK ÓTA nem hallgatom Be sincs programozva a -konyhai- rádión.
glorianna
@prime777: Olvasd el a röpiratot - szó sincs benne arról, hogy "fogadjunk be mindenkit".
glorianna
(P)ártunk és (k)ormányunk eldönthetné végre, hogy Gyurcsány Brüsszel bábja, vagy Brüsszel táncol úgy, ahogy Gyurcsány fütyül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.