Gyurcsány Ferenc tegnap mutatta be "Sokak Magyarországa" címmel röpiratát, ami mellett a Fidesz sem bírt szó nélkül elmenni.

Bevándorlók, idegen érdekek – íme a Fidesz összefoglalása a röpiratról:

A magyarok nem kérnek többet a Gyurcsány-korszakból, pláne nem egy olyan Magyarországból, ahová – ha Gyurcsány Ferencen és a baloldalon múlik –, minden bevándorlót beengednének. Gyurcsány szerint nyitott kapukkal kellene várni a bevándorlókat.

Gyurcsány Ferenc, ahogy kormányzása alatt is tette, most is a magyar emberek érdekei ellen dolgozik. Brüsszel fizetett bábjaként a kapuk kinyitását, a bevándorlók befogadását, elosztását, Magyarország nemzeti érdekeinek feladását követeli. A hatalom és a bevándorlók szavazatainak reményében képes veszélyeztetni a magyar emberek biztonságát, megélhetését, munkahelyeit.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Egyébként ez teljesen hitelesen hangzik a moszkovita bérencektől, a felcsúti Pusztaputyin maffiózóitól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kamcsatka
Egyébként ez teljesen hitelesen hangzik a moszkovita bérencektől, a felcsúti Pusztaputyin maffiózóitól.
Butautáló
Egyik nap Brüsszel bérencekkel rothasztja a Magyar Társadalmat, másik nap meg megvédjük ugyanazt a rothasztó EU-t és egyéb értékeit, mert mi faszagyerekek vagyunk? Nem skizofrén ez egy kicsit?
vonotok
Nem Magyarország érdekeinek feladásáról van szó. Ha nem a FIDESZ érdekeiről . Csak ezt nem látják be.
prime777
Ez a duma arról szól igazából,hogy a Fidesz nem kér egy másik politikai erő kormányzásából.
Nem a magyarok,meg nemzeti baromság.Ezt használják mindig.Ez az egy fegyverük van csak.
Ha ez megszűnik nagy bajban lesznek.
Viszont Gyurcsány nem normális most,ha azt mondja fogadjuk be őket.
Egyáltalán mire fel?
Nézzünk már szét!
Még a magyaroknak sincsen munkája.
Segélyek sem járnak.
Nekik meg van minden?Pont,hogy nekünk sosincs annyi jogunk hazánkban mint egy ismeretlen külföldinek.Beszarás.
Ez a duma megint parasztvakítás,de igazat adok abban a kormánynak,hogy ide senkit sem szabad beengedni.Miért?
Mert magunknak sem tudjuk megteremteni a jólétet illetve sok embernek még munkája sincsen.
Yoda69
@prime777: Kb, 2000 menekultet kellene elhelyeznunk. De csak kellene mert 1 sem akar idejonni, akar lesz kvota akar nem. Lassuk be a fideSS alatt elhetetlenne valt az orszag, na kiveve persze ha fideszes vagy, Akkor all a zaszlo.
paolo006
Így igaz. Nem kérünk többet a gyurcsány korszakból. De ebből a mocskos orbánc korszakból sem. Nyugodtan elmehettek a büdös picsába.
Szeparepa-
Egy agyhalott idióta hazaáruló idióta kormány megtalálja a hangot az agyhalott idióta birka tömegekkel... nem is kell nekik több ennél...az értelmesebb emberek többsége már lelépett a sötétség birodalmából, és a többiek is készülődnek... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
justhpeter
Mikor fejezik már be Fletó seggének nyalását ? Őt éve ők kormányoznak. Lassan elfáradok az 1 millió munkahely várásában.
Butautáló
@prime777: Nem is olyan sokára, nagy szüksége lehet Magyarországnak a bevándorló munkaerőre. A közel tízmilliós magyarság csak egy statisztikai adat. Jó, ha van az kilenc a valóságban. És a helyzet tovább fog romlani. Ma még csak szakács, pincér meg targoncás hiány van. Meg nővér és lassan már orvos is. Jön majd a többi, kiemelt szakma is. Magyarország gazdasági összeomlás felé tart, csak erről senki sem beszél, jobb téma a kerítés!
egyember
@prime777: Én eddig úgy tudtam, hogy Mo-on a legalacsonyabb a munkanélküliség? Rosszul tudom?
Pedig a közrádióban hallottam ...
prime777
@Butautáló: "ma még csak szakács, pincér meg targoncás hiány van. Meg nővér és lassan már orvos is."
Most de tényleg!Ezt komolyan gondolod?
Majd ezekből lesz orvos meg pincér?
Először meg kellene tanulniuk magyarul.Gondolkodjatok már de tényleg!
95%-uk azért jön ide,hogy csak ne ott keljen élniük.Ami meg is értek.Nem akarok ilyenekkel jönni de ugyanaz a szitu mint a romáknál.Képzettség sehol,dolgozni nem akarok.
Tényleg ott bukik meg az egész,hogy nem tud magyarul.Hogyan lesz belőle itt orvos vagy pincér vagy akármi más?Jó,targoncás lehet.De hogyan tanulja meg a hidraulikát magyarul ami mondjuk targoncánál is kell bizonyos mértékben?
A másik nagy baj,ami inkább a legnagyobb baj,ami lehet rosszul hangzik, de ezek az emberek sokkal civilizálatlanabbak mint mi és teljesen más a kultúrájuk.Soha nem is tudnának integrálódni még ha akarnának is.
Erre hivatkozva,hogy mert munkaerőhiány van itt és itt akkor majd ők ezt megoldják.Te meg olyan állást is írsz amihez egyetemi végzettség szükséges.Mi magunknak kell megoldanunk ezeket a dolgokat nem az ilyen menekültekkel.
Ugyan már!
Butautáló
@prime777: Azt mondod, civilizálatlanabbak??? Hányat ismersz közülük? Nekem van itt szír orvos és eritreai történelem-matek szakos tanár barátom is! A szír doki három nyelven beszélt, amikor idejött, ma már a kórházban dolgozik és a szakmai nyelvet tanulja, ami a negyedik a számára! Természetesen vannak kevésbé okosak is, sőt képzetlenek is. Olyan van Magyarországon is bőven. Szóval ne gyere azzal, hogy alacsonyabb rendű népek vagy lustábbak mint a magyar, mert az egy hülyeség. Én nap mint nap látom, hogy simán integrálódna ha nem akarják őket asszimilálni. (Az magyar gyakorlat!) A magyar elvándorlás, a mértékéhez képest egy pillanat alatt következett be és ebből lesz a nagy baj. Mert pótolni kell és valóban nehéz megoldani a nyelvoktatást és az integrációt. Hosszú időt vesz igénybe és ezt a "döccenőt" szerintem nem éli túl Magyarország gazdaságilag.
prime777
@Butautáló: Nem akarok veled vitázni tovább.Mindenre van példa a világban.
Akik nem EU országok azok nem hiába fordították vissza őket még a tengeren.
Nem tudom mi igaz a 2000 menekültről.Eltartunk majd belőle 1950-et,50-ből meg lesz valami.
De én ebben sem hiszek.A te barátaidat ne keverd azokkal akik most bejöttek ide.
Nagy hiba lenne ha engednénk őket.Nézd meg mit csinálnak!Invázió ez pontosan.
Mint a sáska had.De te csak hidd,hogy sok "komoly" ember lehetne közöttük.Filterezd ki akkor kérlek!
Személyes vélemény az,hogy nem szabad őket beengedni az országba.1 darabot sem!
Vagy ha beengedjük akkor csak olyat akinek egyetemi végzettsége van,3 nyelvet beszél - köztük a magyart is valamennyire,és a hazájában is valamire vitte,csak most el kellett onnan mennie.
Az,hogy mennek el az emberek az országból az a mi baromságunk,hogy nem mentünk el szavazni és zavartuk el ezt a kormányt.Ezt másképpen kell megoldani nem a menekültekkel.
prime777
Amúgy még annyit hozzátennék,hogy olyanokról beszélünk jórészt akik direkt eldobják a papírjaikat még a határ előtt így nem lehet őket visszatessékelni mert ki kell vizsgálni az ügyüket.Milyen komoly emberek az ilyenek.
Ugyan már na!
Én sem kedvelem a fideszt,de minden baromsággal nem értek egyet a másik oldalon sem.
kkalman
@egyember: ma, 19:56 Nincs jobb dolgod, mint a közrádiót hallgatni?
mariaberta
@prime777: Igazad van "de tényleg, de tényleg, de tényleg. + néhány tényleg.
Desischado
@justhpeter: Az égiek áldjanak meg, mi bajod? Van itt munkahely dögivel, nem látod! Hja, hogy az közmunka, éhbérért? Ez már bagatell! Mármint a maffia banda szemszögéből nézve.

Én már nevetek, Gyurcsány még akasztott ember nem volt a fidesz szerint. Bármi van, ő a bűnös! Szánalmasak! És van megélhetés, munka? Elmentek a jó c..va édes a...tokba!
egyember
@kkalman: Irónia (volt).
A közrádiót ÉVEK ÓTA nem hallgatom Be sincs programozva a -konyhai- rádión.
glorianna
@prime777: Olvasd el a röpiratot - szó sincs benne arról, hogy "fogadjunk be mindenkit".
glorianna
(P)ártunk és (k)ormányunk eldönthetné végre, hogy Gyurcsány Brüsszel bábja, vagy Brüsszel táncol úgy, ahogy Gyurcsány fütyül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.