Az ellenzék mindent elkövet, hogy a magyar föld bárkié legyen, csak ne a magyar gazdáké. Így vezette fel az állami termőföldek értékesítéséről szóló vitanapot Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Az MSZP a most eladásra kínált földeket visszavásárolná, a Jobbik pedig figyelő osztagokat küld a földárverésekre. A DK szerint a kormány meghirdette a falut minden oligarchának programot. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Verőlegényeiket küldjék rá a fittymaSS-ok ra.Kezdjék a mészárosmangalicával,a tiborckával és a műkörömépítkezővel-ez mind a pereputtyhoz tartozik.
A külhoni vásárlókat ezekkel kergeti el a teknős és a patkány pribékjei,ez megint egy újabb hazugság!!!-ÍGY LESZÜNK MI AKIKNEK A JUSSÁT ELVETTÉK FÖLDÖNFUTÓ MAGYAROK.
Reprivatizációt,reprivatizációt és ezerszer is reprivatizációt-a vörösseggüeknek el a kezekkel a magyar Földtől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.