Míg áprilisban a teljes népesség csak 28 százaléka választotta volna miniszterelnöknek Orbán Viktort, októberre viszont másfélszer többen, a megkérdezettek 43 százaléka nyilatkozott így – derül ki a Nézőpont Intézet Heti Válasz megbízásából októberben készült közvélemény-kutatásából.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát ez is Nézőpont kérdése...lehet nem a párházban kéne kérdezősködni.
karma1
Ja, megint megmasztak a Rozsadombot, ahol teljesen szuroprobaszeruen kerdezgettek az ottani lakosokat orbanrol valo velemenyukrol... 2 embernek nem tetszett csak a "rendszer", : az egyik egy ott dolgozo kertesz volt, a masik a bejarono...:o(((
Aki Én
Most különösen igaz a mondás: Ez nézőpont kérdése.
Én a magam részéről ebben nem hiszek, de ha igaz, akkor szomorú, hogy valaki az öt évnyi kormányzást elfelejti, ha lát egy kis látványelem kerítést. Nem gondolnám, hogy komoly, megfontolt ember bedől ennek a politikának, és havonta változtatja a véleményét.
Ez inkább egy gyenge sugallat akar lenni, hatni akarnak a tudatalattira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.