A födprivatizáció kapcsán Gőgös Zoltán besokallt a Miniszterelnökséget vezető miniszter szavai miatt és vitára hívta ki Lázár Jánost. 

Íme az erről szóló közlemény:

Lázár János az elmúlt hetekben egymás után adta az MSZP korábbi földpolitikáját és személy szerint az MSZP elnökhelyettesét, korábbi agrárállamtitkárt gyalázó nyilatkozatokat. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanakkor elhazudta, hogy az Orbán-kormány földosztási programja valójában nem a helyben termelő családi gazdálkodók megélhetésének, hanem a Fidesz hűbéribirtoki rendszerének biztosít táptalajt.

Az MSZP az állami földek eladását az elmúlt 25 év legnagyobb rablásának, egyúttal a jövő kiárusításának tartja.

Gőgös Zoltán fentiek miatt nyilvános vitát kezdeményez Lázár Jánossal, ezért meghívja őt Mezőhegyesre a földprivatizáció és a ménesbirtok szétverése elleni demonstrációra. Ott kiderülhet, hogy a miniszter csak a kormányinfókon mer nagyokat mondani, vagy a helyi gazdák szemébe is képes belehazudni. Gőgös Zoltán várni fogja Lázár Jánost november 15-én, 15 órakor Mezőhegyesen.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Gögös Zoltán akkor onnan megy nyugdijba! Mert a lézerannyitisérfácánvadász jankó NEM mer kiállni vitázni!!!
wagabund
Gőgös nagyon érti a azakmáját, az biztos..mellesleg nagyon jó orátor is, lehet vele kulturáltan vitatkozni...
Lázár a másik fele...igazi politikus, verhetetlen debattőr...nem azért nem fog elmenni a vitára mert fél, hanem mert megtiltja neki aki megtilthatja...jó okkal...

kár...nagy kár..
egyvandor
Gorbán banda tagjai mernek nagyot mondani, szemrebbenés nélkül bárkinek szemébe hazudni, trollkodni, mellébeszélni. Gondolom nem ezen múlik. Amíg a harács összetartja a bandát, meg amíg van elég elvakult hívő addig elég annyit mondani folytatjuk.
Lepényleső
Mikor,kinek kétséges,hogy állandóan nagyokat mond,hiszen ha álmodni mer nagyokat,
akkor ugyan mondani miért ne mondana?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.