Rossz volt az időjárás, ezért nem készült el időre a felcsúti kisvasút. A kormány egy 2013-as határozatban arra utasította az uniós pénzeket felügyelő Fejlesztési Ügynökséget, hogy 600 millió forinttal támogassák a Puskás Alapítvány beruházását. A többi pénzt a magyar állam fizette, vissza nem térítendő támogatásként. A vasút a felcsúti stadiont köti össze az alcsúti arborétummal.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hogy nem tudott már lenni egy kiadós cunami, ami elvitte volna stadionostúl orbánostúl minimum Kamcsatkáig és örökre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Arról egy szó sincs, hogy a vonat szerelvényeket sikerült-e Nyíregyházáról (átcsoportosítani) eltulajdonítani? Gondolom, Seszták segítségével ment volna, bár a helyiek nagyon tiltakoztak az elvitel ellen.
Macskaszem
Hogy nem tudott már lenni egy kiadós cunami, ami elvitte volna stadionostúl orbánostúl minimum Kamcsatkáig és örökre.
verum
A kerítésépítésnél az is gond volt, hogy időre és nem idő előtt készült el. Mert ugye Orbán szerint Magyarországon rossz szokás, hogy nem határidő előtt fejezik be a munkákat.
Felcsúton másként működnek a dolgok, ott a határidő túllépése sem gond. Sőt, dotálni kell még egy kis manival.
papa.49
Fütyisz ideológia ,, Mindenki hibás, csak MI NEM,,))))))))))))
A másik mi a lankadt fasznak oda kisvasút, hogy a hazugovics vonatosat játszhasson, kicsit drága hobbi)))))))))
Jankó123
Egyes itt "nagyomagyarkodó" delikvens szerint ott lakik a zisten, még az sem tudott normális időjárást intézni! Hát milyen gagyi isten ez?
No, nem baj, majd a jövő héten rendkívüli ülésnapot tartanak a parlamentben az időjárás alkalmassági felülvizsgálatának tárgyában!
:-)))
colibri
@Macskaszem: Nem nagy jóindulatra vall, de egyet értek veled. Sajnos, a mérhetetlen fénzszórás ezt a reakciót hozza ki a gondolkodó emberekből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.