A Fidesz szerint Vona Gábor korrupttá és árulóvá tette a Jobbikot.

Előzőleg Vona Gábor, a Jobbik elnöke pártja fennállásának 12. évfordulója alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a Jobbiknak erőt és hitelességet kell felmutatnia a Fidesz 2018-as leváltásához.

Erre reagálva a Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött közleményében azt írta: "Vona Gábor Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába navigálta, idegen hatalmak szolgálatába állította a Jobbikot".

A kormánypárti képviselőcsoport úgy fogalmazott: Vona Gábor "a kémkedő Kovács Bélájával", "az Európa-ellenes és iszlámbarát politikájával" ugyanúgy elárulta és gyengíteni akarja Európát, valamint a nemzetállamokat, ahogyan "a korlátlan bevándorlást támogató" baloldal.

A Fidesz szerint Vona Gábor semmiben sem különbözik Gyurcsány Ferenctől, ugyanazt a célt szolgálják mindketten. "Azt már tudjuk, hogy Gyurcsányékat Brüsszel és Soros fizeti, Vona Gábor azonban még mindig válaszokkal tartozik a magyar embereknek és a korrupciót üldöző hatóságoknak, hogy milyen idegen érdekeket szolgál a magát nemzetinek hazudó párt, és mennyi pénzért teszi ezt" – zárták a közleményüket.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Hát, van egy érzésem, hogy ez sokkal inkább Gyurcsány számára sértés.
Egyébként élvezet megfigyelni, hogy mindegyikük a saját szemétségével vádolja a másikat.
Ilyenkor mondják, hogy ha ezek ketten hadakoznak, minden pofon jó helyre kerül. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem is értem, miért reccsentenek maguk alá ezek a fijjuk a Fletó neve hallatán! Végül is Orbán csinál belőle mumust azzal, hogy minden reggel közzé teszi, hogy ő volt a rettenetes éjszakájának és rémálmainak főszereplője!
Eriksson
Nagy marhaságot állít a fidesz. Vona semmiképpen sem Gyurcsány epigon.
(...)"A legneccesebb rész, amikor Vona-Szabó Krisztina a kisfiukról, Benedekről beszél, akit egyébként igyekeznek távol tartani a bulvármédiától: „Alig volt egy éves, amikor elkezdődtek csak szótagokat dadogott, de egy mondatot tisztán hajtogatott: Gyurcsány, takarodj!” (...)
mandiner.blog.hu/2010/03/09/a_kis_vona_elso_mondata_gyurcsany_takarodj
solidedge
Röviden összefoglalva: A velejéig romlott hatalmon lévő párt szidja a velejéig romlott hatalomra éhes pártot, miközben a velejéig romlott hatalomba belebukott párt is szóba került.
namihami
@Eriksson: Alig volt egy éves, amikor elkezdődtek csak szótagokat dadogott, de egy mondatot tisztán hajtogatott: Gyurcsány, takarodj!” (...)
mandiner.blog.hu/2010/03/09/a_kis_vona...
Tökéletes pár, összeillenek.
Asszony se 100-as, a Vonáról nem is beszélve.
Szegény gyerek, ez az igazán halmozottan hátrányos helyzet, amiben min. 18 évet kell leélnie.
És még az iskolai oktatást is folyamatosan rohassza le a Fidesz, hogy onnan is ilyeneket hozzon haza a gyerek. Sebaj, jobb- és szélsőjobb politikusnak ideális alany és környezet
.
TASzSz
Gábor! Ez elismerés! Milliárdosnak hisznek...
Lepényleső
A jobbik nem tanult a kisgazdák esetéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.