Jászberényi Sándor, a 24.hu újságírója bocsánatot kért az olvasóktól, mert korábbi állításával ellentétben nem igaz, hogy a László Petra által felrúgott fociedző, Uszama Abd El Mohszín népirtásban vett volna részt és az An-Nuszráh front tagja lenne.

Jászberényi rágalmazónak nevezi magát, és úgy értékeli, bizonyíték nélkül – egyedül egyik kurd vendéglátója információira hivatkozva – vádolt meg egy embert.

A korábban megírt állítását ugyanis egy hónap elteltével sem sikerült megerősítenie más forrásokból, pedig sokat telefonált és írt, de semmilyen érdemi dokumentumot nem kapott senkitől.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem érdekes, hogy nem igaz, az a lényeg, hogy időlegesen a qrmány aktuálpolitikai céljait szolgálja !
Ez egyben a "keményen dolgozó kisemberek " lenullázása is !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Nem érdekes, hogy nem igaz, az a lényeg, hogy időlegesen a qrmány aktuálpolitikai céljait szolgálja !
Ez egyben a "keményen dolgozó kisemberek " lenullázása is !
zöldszem
De, akkor jó ötletnek tűnt...+ adalék a gyűlölködéshez!
eszegfu
Ezt nagyon "elcseszte" az ujságiró! Ennek ellenére én adok neki egy piros pontot: legalább beismerte, hogy rágalmazott egy embert. Meg nem történtté már nem tudja tenni, de nem sunnyogott, hanem kiállt és bocsánatot kért.
Dr plágium
Na igen, de most már hiába kér bocsánatot...
Mielőtt a lavinát elindította kellett volna utána járni mi is az igazság.
Elveszítette a hitelességét (persze nem Ő az egyetlen).
Aki Én
Kíváncsi vagyok azok véleményére (Farkassal az élen), akik állandóan leterroristázták ezt a palit, és ezzel mentették a nő tettét.

Csak néhány farkinca véleményéből. Nem ő az egyetlen.

,,Freewolf
@silber13: Olvastad, hogy terrorista volt a fickó, akinek a felrúgásával meggyanúsították? Kitüntetést érdemelne!"

,,Freewolf
Csak nem megint egy liberálfasiszta hazudozás tanúi lehettünk? Ki gondolta volna, hogy liberférgek erre a rágalomra is képesek? Ez csak kis hobbi a hazaárulás mellé!"

,,Freewolf
@silber13: Nem kell más szöveg,a valóság is megteszi!"

Szép, nem? És ez csak egy cikk néhány hozzászólása. Az utolsó a kedvencem...
zöldszem
@eszegfu: @Dr plágium: Fogj egy poharat és vágd földhöz!
Kész.
Eltört?
Igen.
Most kérj tőle bocsánatot!
Bocsánat.
Ugyanolyan lett mint volt?
Nem.
Aki Én
@zöldszem: Ilyen az ő kis hazabeszélésük, kettős mércéjük. Csak a szokásos következetlenség és vélemény változtatás, akár egy órán belül is.
wagabund
emléxünk még arra a rágalmazó cikkre, amiben Hosszú Katinkát doppinggal vádolja egy kanadai netes újság?..aztán kiderült, hogy egy (magyar)ember állította ezt a hamisságot, a kanadai újságíró meg ellenőrzés nélkül beszopta...
... Hosszú esetében több millió lesz a kártérítés(dollárban)...a bocsánatkérés kevés..
eszegfu
@zöldszem: 14:45 Igazad van a példával! De, ha a gyerekem csinál valami "rosszaságot", akkor nem "teszem a tányérjára" nap, mint nap... nekem elég, ha beismeri a hibát. Szerintem ez még mindig a "normálisabb" kezelése a dolgoknak, mert nem magyarázza a hazugságát egy ujabb hazugsággal. Ettől még elfogadom: Te igy látod és ezzel semmi bajom!
Csizmás Kond
...szerintem mindenki azt hisz amit akar...de bárki, bármennyire a sablonos formáció mellett akar maradni akkor is csak egy betolakodó, megélhetési seggét nyalja azzal ha az idegennek ad igazat azzal ami bizonyítottan is hamis vád.
eszegfu
@Csizmás Kond: 16:59 Válasz helyett, lájkoltalak véletlenül... Most szerintem nem arról van szó, hogy igaz, vagy sem az az állitás: László Petra "felrugta", hanem arról, hogy az ujságiró hamisan állitotta róla, hogy az "idegen" népirtásban vett részt... de lehet, hogy rosszul értelmezem a hsz-det...
Csizmás Kond
@eszegfu: Egy hazug, tolakodó, megélhetési szaralak, aki hazug állítások által vitte valamire arról mindegy ki mit állít.
eszegfu
@Csizmás Kond: Ugy látszik késő van már, és én nem tudom felfogni... vagy Te irsz "rébuszokban"... most az ujságiróról beszélsz?
Csizmás Kond
@eszegfu: Ez a cím ami írásra késztetett "Bocsánatot kért a 24.hu újságírója a leterroristázott fociedző miatt"
...szerintem seggnyalás.
eszegfu
@Csizmás Kond: Na, ez igy már világos! Azzal együtt én ezt nem érzem "seggnyalásnak"... ha Te bocsánatot kérsz tőlem, én nem annak veszem és azt gondolom forditva is igaz. Az is tény, hogy egyikünk sem ujságirásból él, a másik tény én hajlamos vagyok arra: elhiszem, amit mondanak, mert miért is csapnának be?
Csizmás Kond
@eszegfu: A saját szemszögemből nézve ártatlan embert akarva soha nem gyalázok...a hazugtól meg nem kérek bocsánatot.
zöldszem
@Aki Én: ma15.34
Ha Orbán rámutat valamire és közli, hogy az fehér, elhiszik. Ha 2 perc múlva rámutat ugyanarra és közli, hogy fekete, azt is elhiszik.
eszegfu
@Csizmás Kond: 18:01 Egyetértek ezzel az elveddel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.