A Kossuth téri sátrazásról elhíresült Szabó Gábor 'Tuareg' kétszáz "Hazafit" vár, akik feltartóztatnák Orbán Viktort és Áder Jánost, ha fekete autóval, testőrökkel érkeznek Göncz Árpád temetésére. Ha a közméltóságok a nép közé vegyülve jönnek, beendegik őket - ígéri a VIII. kerületben hozott rendpárti intézkedésekről is ismert balos mozgalmár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Yoda69: Hja és valószínűleg az öreg már meg is lehetett littyenve mert tudván tudhatta hogy mint volt köztársasági elnökként ki jár neki az állami temetés, utoljára még egyszer megkeverte a szart, van ennél nagyobb bajunk is mint hogy ki megy és ki nem megy el a temetésére. Ha meg nem tetszett neki a jelenlegi vezetés minden lehetősége és alkalma meg lett volna rá hogy tegyen ellene. Merem állítani hogy az országnak minimum a 80 %-a mellette állt volna. De jól elvolt a langyos vízben. Azok is bűnösek akik tehettek volna de nem tettek, nem tesznek azért hogy ezek az áldatlan állapotok megszűnjenek.
egyvandor
Gorbán meg áder magán emberként megy el mert a protokoll miatt rész kell venniük egy köztársasági elnök temetésén. Hogy is van ez akkor?
Yoda69
@levarosbukta: Leginkabb azok bunosek, akik ezt a maffia kormanyt hatalomban tartjak. De azok is akik tavolmaradnak a szavazastol, es ezaltal lehetove teszik, hogy a fideSS 1/4 szavazotaborral is 2/3-ot szerezzen.
egyvandor
1magyar az amelyik nem lehet ellenzékben? Minek örüljön egy normális ember ebben a helyzetben? Ez olyan mintha egy kéjgyilkos megerőszakolta volna a lányodat majd ájtatos pofával elmenne a temetésére.
silber13
Javasolnám, hogy ezeket az elmebetegeket a régi, békebéli csőszök kedvenc sós puskájával kartácsolják seggbe, és amíg vakaróznak, lehet elmélkedni egy temetés megzavarásán!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.