A forint az euróval szemben októberben kis mértékben erősödött, és bár a rövid távú kilátásokkal kapcsolatban kissé optimistábbak lettek az alapkezelők mint egy hónappal korábban voltak, egy éves időtávon már van olyan alapkezelő, aki szerint akár a 326-os szint felé emelkedhet az euró-forint keresztárfolyam. Az euró-forint keresztben az október végi 310,6-es referencia szinthez képest nem várható jelentős elmozdulás a következő negyedévben, legalábbis a megkérdezett alapkezelők 77 százaléka látja így. 2-5 százalék közötti forinterősödésre a válaszadók 15 százaléka számít, ami 7 százalékpontos növekedés az egy hónappal korábbi felméréshez képest. Hosszabb távon megosztottabbá váltak az alapkezelők mint egy hónappal korábban voltak: 2-5 százalékos forinterősödést a profik 31 százaléka prognosztizál, 2 százalékos elmozdulást az október végi referencia szinthez képest a válaszadók 38 százaléka vár, az alapkezelők 23 százaléka pedig 2-5 százalékos forintgyengülést valószínűsít. Sőt...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Yoda69: Gyanítom, hogy megy is a bennfentes kereskedés rendesen. Ráadásul az értéktőzsdére is rá akarják tenni a kezüket. Ezek után nem mernék rá megesküdni, hogy nem fognak manipulálni az adatokkal.
Yoda69
@human: A Questorba is nyomtak szijgyartoek a kozpenzt amire sokmillios jutalekot kaptak zsebbe.
De a magyar embereknek ez belefer a pakliba. Gondolom a tozsde allamositasara fel se szisszennek.
human
@Yoda69: Én meg azt hallottam egy katona feleségtől, hogy egy nap nem fért hozzá a férje a betegbiztosítási számlájához, mert azt is valamelyik bedőlt brókercégben tartotta a kormány.
human
@zöldszem: Az emberek tudatlanságára építette a kampányát. Mert ugye a félázsiaiakat először meg kell vezetni, majd már csak vezetni kell.
zöldszem
@human: " Aki folyton a csorda után megy, mindig szaros füvet fog legelni!"
Fene a gusztusukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.