Megszüntetik a gimnáziumi képzést Győr egyik legnépszerűbb, két tanítási nyelvű középiskolájában, ahol jelenleg ötszáz gimnazista tanul. A döntést Borkai Zsolt, a város fideszes polgármestere is helytelennek tartja – írja a nol.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Az egyik lányom itt végzett.. a másik az idén érettségizik ugyanitt. A legjobb iskola a városban. Jó a tanári kar és nagyon jó a diákélet.. nincsenek elszállva a sznobizmustól a tanárok.. mint egy másik gimiben.
Egészen rövid véleményem... az ngmről.. a krvaanytokkal szórakozzatok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Szerintem Borkai az utolsó, aki megszólalhat. A győriek meg gondolják végig, kiket mire választottak meg.
nemkati
@justhpeter: Igen, Győr 2010-ig szocialista vezetésű város volt. Nagyon remélem, hogy egyre több fidesz-szavazó döbben rá, kiket is választott a nyakunkba.

Amíg az iskolák az önkormányzat fenntartása alá tartoztak, addig legalább a városvezetésnek, a tanároknak, a szülőknek, és a diákoknak is volt némi beleszólása, hogy mi történjen az iskolában. Ma már a felsőbb hatalmak döntenek, gyanús hátsó szándékokkal, és legtöbbször semmibe véve az érintettek véleményét. Nem a kormányzó pártot és annak önkényességét hibáztatom, mert az olyan undorító, amilyen. Hanem ezt az elbutított, megvezetett, becsapott népet, aki nem lát tovább az orránál.
Captain Blood
@nemkati: Tévedsz! Borkai 2006-tól a város polgármestere!
Lehet, hogy helytelennek tartja( a szobája 4 fala között), de tenni ellene nem fog semmit!
Nem arról ismerszik meg, hogy a győriek érdekeit szolgálja.
nemkati
@Captain Blood: Jó, akkor rosszul tudtam, hogy mióta van Győrben fideszes vezetés. Ettől függetlenül tartom, amit arról mondtam, hogy ha önkormányzati tulajdonban lenne az iskola, akkor ilyet nem lehetne megtenni. És mindegy, hogy milyen színű a polgármester.
micfild
@nemkati: Szerintem ha önkormis lenne a fentartása a krúdynak ez akkor is megtörténne. Borkai azt csinálja amit mondanak neki.
én pedig még emlékszem.. hogyan is lettek pártszinűre cserélve az igazgatók...nagyon kevés kivételtől eltekintve- éppen akkor amikor még mindegyik önkormi fentartású volt. .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.