A miniszterelnök szerint a rendszerváltás óta a Fidesz tette a legtöbbet a gyermekéhezés felszámolásáért. Magyarország egyedülálló európai ország, ahol a gyermekek 90 százaléka hároméves korától naponta négyszer az állam pénzén ehet - mondta a parlamentben. A múlt héten szavazták le a népjóléti bizottság kormánypárti tagjai a Nemzeti Minimum nevű kezdeményezést, amely eleinte az összes parlamenti párt támogatását élvezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Freewolf: AKKOR GYERE LE BÁCS-KISKUNBA ÉS NÉZ NAGYON KÖRBE MERT BIZONY NAGY A SZEGÉNYSÉG.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Horizont: Csak azért szóltam, tudd kivel beszélsz! Nem kell elhinni, de gondolj bele: ki vagy te? Miért hazudnék ismeretlenül neked? Nekem jobb lesz a világ, ha ezt megtudod? Csak szerettem volna megvilágítani, hogy a zsigeri gyűlölet egy normális fickóra zúdul. Tudod, nekem nem számít, hogy mennyire gyűlölsz! Én/mi sokan vagyunk! Mi fogjuk ismét Orbán Viktort a székébe ültetni. Te és társaid pedig tehetetlen gyűlöletükben itt fogtok tombolni egy művilágban! Szegények, sajnállak benneteket!
glorianna
Kicsit még a számokról: mifelénk a 28 000 000 000 / 92 000 > 72 000 000 000 / 318 000.
Gyengébbek kedvéért: az egy gyermekre jutó összeg most kisebb, mint 5 évvel ezelőtt, azaz 2010-ben egy évre egy gyerekre 304348,- Ft jutott, 2015-ben 226415.- Ft jut. 185 tanítási nappal számolva ez napi 1645.- ill. 1224,- Ft. Aztán van még 180 nap az évben, amikor az az átok kölyök enni akar :(((
Freewolf
@Horizont: Te és én is tudjuk, hogy ez a realitás. A ballibsik a közelébe nem kerülnek a hatalalomnak. Vagy Jobbik, vagy Fidesz, vagy koalíció!
Ingerkedhetsz itt és szidhatsz engem, vagy minket, de ennyi. NEM FOGTOK NYERNI! Ezt olyan nehéz felfogni? Miért kell ezen vitázni? Nem akarod megérteni, hogy ti itt egy zárvány vagytok, mi vagyunk a való világ! Légy olyan jó és nézz már szét magad körül, mindenhol m i vagyunk!
Ne engem szidj, nézz szét! A vereségre vagytok kódolva!
Butautáló
Csak mondom Faszorrú, hogy Svédországban a gyerekek 100%-a ehet ingyen! 18 éves koráig minimum! Ezenkívül ingyen tanul ugyanaddig, még a radírt sem kell megvenni neki! Valamint ingyen sportol, utazik és múzeumlátogat is! Pedig itt nincs is Fidesz!
Butautáló
@Horizont: Én azt mondom: Ne hányja azt a drága borsót a falra Kisnaccsád, inkább rittyentsen belőle egy jó főzeléket! :))
Butautáló
@Horizont: Úgy ahogy mondod! Tipikus Fideszes hozzáállás a vitához. Az okos enged elv alapján nyernek mindig. Bár ezt már fel sem fogják. Egyszer rákérdezték a bolhásra, mit szól a stadionokhoz. A következő válaszában azzal vádolt, hogy terelsz. A stadionokról azóta sem nyilatkozott! Hehe! Mit vársz? A kőfejet nem lehet kettéhugyozni! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.