Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerint egyszerre megrendítő és felháborító a párizsi terrortámadás és a legkevesebb, hogy a gyászban osztoznak az áldozatok hozzátartozóival, barátaival, a francia néppel.

A volt miniszterelnök szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, szinte lehetetlen nem gyűlölettel válaszolni a gyűlöletre, de mégis meg kellene próbálni, hogy emberek maradjunk.

Azt írta, 2015. november 13-ája Európa szeptember 11-éje lesz, szinte minden meg fog változni. "Csak rajtunk múlik, hogy az elkerülhetetlenül bekövetkező változások emberibbé, jobbá teszik-e Európát vagy mi is a gyűlölet martalékaivá válunk".

Gyurcsány Ferenc azt kérte, hogy a részvétnyilvánítók délután öt órától a budapesti francia nagykövetség előtt gyújtsanak gyertyát az áldozatok előtti tisztelgés jeleként és hajtsanak fejet az ártatlanul meggyilkoltak emléke előtt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: Eszednél vagy macsek? Ki, kik szállították ide a gyűlöletet?? Nemde a csúti " szirti vízilóra és társaira" akartál célozni? Mert ténylegesen ők tették ezt te is pontosan tudod, de az ilyes szöveg elengedése számodra valahol egy jó pontocska! De kiváncsi lennék, Fletóék hogyan szállították ide a gyűlöletet szerinted!
perfekt
Fletó,Kellenek,a bevándorlók,békét kereső elesettek,gyengédségre vágyók ők mind.Márkás ruhákban,okos navigációs,telókkal,s tele zsebekkel mindenféle valutákkal, szíveikben pedig gyilkos gyűlölettel.Már országunkat is megfenyegették.Írd ki egy táblára,hogy "én muzulmán vagyok"!
Csizmás Kond
@silber13: pl Fletó, aki még a tegnapelőtt is Brüsszelben kuncogott a menekültekért...ha nem hiszel nekem olvasgass vissza a beköpéseit...
és a gyűlölet...valójában a gyűlölet nem személyes hanem kollektív, ugyanis a menekültek közül kerültek ki a tömeggyilkosok...és azokat ők babusgatják.
nemkati
@Csizmás Kond: Pont ez a dühítő az egészben, amit írsz, és ez vezethet még nagyobb tragédiához, hogy a migránsokat okolod a terrortámadásokért. Ez az ami a gyűlöletet szítja ellenük, és nem lennék meglepve, hogy a Calais-i menekülttábor kigyulladását a gyűlölködők okozták volna. Ha az ISIS a párizsi merényleteket is magára vállalja, az mondd már el lécci, miért a menekültek befogadása miatt van? Nem a francia légitámadások miatt Szíria fölött? Vagy az orosz gép felrobbantása nem az oroszok beavatkozása miatt?
Csizmás Kond
@nemkati: Hogy hogy okolom..nem azok voltak ?
...és a Calais...ott csak a koma visszaütött...
...és ha nem engedik be akkor hol robbantottak volna ?
nemkati
@Csizmás Kond: Mióta lopakodik be a terrorista a menekültekkel? Amíg nem volt a menekültáradat, addig is voltak terrortámadások. A Charlie Hebdo elleni támadást Franciaországban született arabok követték el. Ne bosszants már!
Csizmás Kond
@nemkati: ja értem ...törzsgyökeres párizsi arabok...:)
Minden terrorista bevándorló !!!...esetenként baloldali...:)
silber13
@Csizmás Kond: Brüsszelben " kuncogott,,," Ez mi akart lenni? Ott vihorászott, vagy mi?? Ha az állítólagos gyűlölet nem személyes, hanem kollektív,akkor miért emlegeted Fletót? És honnan szeded, hogy a tömeggyilkosok a menekültek közül kerültek ki?Nagyon izzadtságszagú ez a kommented, na fuss neki ismét!
Csizmás Kond
@silber13: elírtam, kuncsorgott akart lenni...kérlek nézd el...:)
..te tudod bizonyitani, hogy nem köthetők a menekültekhez ?...akkor meg mi nem stimmel ?
silber13
@Csizmás Kond: Ne kérdezz vissza, bizonyítsd be, hogy köthető a menekültekhez, hiszen épp te mondtad. hogy ő, ők szállították a gyűlöletet. Bár én inkább a szerbeket, horvátokat kérdezném a szállításról. Meg a románokat!
Eriksson
A gyűlölet és gyűlölet között óriási a különbség. Akiknek az eredeti, vagy választott hazájukban elveszik életterüket, kicsúfolják vallásukat, nap mint nap megaláznak, azoknak okuk van gyűlölködni. És azoknak is, akikre ezt a helyzetet rákényszerítik hatalmi szóval. Mert nekik meg az áttelepültek veszik el életterüket, csúfolják ki vallásukat, és őket alázzák meg nap, mint nap.
Akik miatt a sorsuk így fordult, azokat ez nem érdekli. A népek háborúját is csak messziről nézik elégedetten.
Csizmás Kond
@silber13: A szomszédok tényleg szállítottak de Ferencet ette a nyavalya, hogy ide hozzák.
Csizmás Kond
@Eriksson: ...választott haza...na ha ott vernek át azt úgy mondják rossz lóra tettél.
Eriksson
@Csizmás Kond: A mostani "menekültek" is azt mondják ide akarok menni, oda akarok menni. És választhattak, mert Merkel megengedő volt. De a régi betelepültek is tárt karokkal várják őket, hogy majd közösen gondoskodjanak Allah követőinek paradicsomáról.
Manapság Franciaországban vannak legnagyobb számban iszlám (muszlim, mohamedán, stb) kolóniák, zsidó gettók. A békétlenség érthető. Amit nem tehetnek meg a közel-keleten, azt elintézik Európában.
DND
jo ez a Gyurcsany, odacsoditi a tomeget a francia nagykovetseg ele
nem is lesznek annyira idegesek az odavezenyelt rendorok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.