Ritkán adódik, hogy komoly szándékkal is van mit idézni a királyi tévéből, most is csak az ott nyilatkozó iszlámkutató miatt. 

A párizsi merényleteket is magára vállaló Iszlám Állam elnevezésű terrorszervezet nem tekinthető muzulmánnak – mondta Rostoványi Zsolt az M1 reggeli műsorában.

A kutató arról is beszélt, a szervezet által képviselt tanok messze állnak az igazi iszlámtól, inkább a vallás egy eltorzult változatát jelentik.

Az Iszlám Állam nem az igazi iszlámot képviseli, csak felhasználják a vallást céljaik megvalósítása érdekében.

A fentiek fényében fontos különbséget tenni még az iszlamistának mondott szervezetek között is, hiszen az Iszlám Állam "értelmetlen" akcióit még a radikálisnak mondott Hamász és a Hezbollah is elítélték – mondta.

Most pedig várjuk a "mindegy, egykutya" típusú kommenteket, az első egy féléves Facebook előfizetést nyer.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@verőce21: Tudod tudatlan Baro nekem erről a hülyeségedről a régi bécsi bolti feliratok jutottak eszembe, hogy "magyarok, ne lopjatok". volt egy halom becsületes turista, de mindenkire rá lett húzva, hogy tolvaj, csak mert magyar..
Ezek az akciók az átlag-muzulmánok számára éppúgy károsak, mint a megtámadt csoportoknak. Személyesen csak három muzulmánt ismerek, kettőt közülük jobban, és mindkettőt érték már (szóbeli) atrocitások. A muzulmánokkal szembeni előítéletek erősödnek, a gyűlöletkeltés folytatódik. Olyanok is a muzulmánok ellen beszélnek most már, akiktől korábban teljes mértékben távol állt a vallási diszkrimináció. Nem idetartozik, de azért megemlítendő (vicces vagy inkább szánalmas?), hogy hirtelenjében a szélsőjobb is a muzulmánok ellen fordult. Az "ellenségem ellensége a barátom" most már nincs hangoztatva :))
Tehát: szerintem a jobbos sötétség egy és oszthatatlan:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
terebess.hu/keletkultinfo/dobrovits.html

Szex és iszlám

de jól bemutatja az iszlám társadalmak mindennapjait és valóságát.
JAJMÁR
@troppauerhumer: Most látom, hogy a Terebess-t te is felfedezted, én is olvasgattam ott is, - és megosztottam én is egy írást éppen onnan :)
Na, igen, de vannak, akiknek a kurucinfo a kultúra, oszt kész! Azt meg megmondja mindig a tutit :-D
Desischado
Nagy tévhitek vannak az iszlám vallással szemben. Én azt mondom, hogy akik isten nevében ölnek ártatlanokat, semmiképp sem az iszlám vallás
védelmezői", és meggyalázzák ezzel magát az iszlám hitet.
magyarbakancs
@soljanka:" A vallási vezetők megsemmisítésével kellene kezdeni. Anélkül semmi esélye senkinek."
Minden nemzetben és közösségben akad degenerált.
Amennyiben ki iktatod a vallási vezetőt követők akadni fognak.
Tehet mindig lenne munka a vallási vezetők ki iktatásával.
Greg
@dömdödöm:Ez azért enyhe túlzás. Csak meg kell nézni a csúti dögvész által megszopatott birkákat, hogy miket posztolnak, kommentelnek. Na azt elfogadom, hogy értelmes emberek különbséget tudnak tenni köztük, de hol vannak a birkák között értelmesek?
Papuska1
Természetesen az Iszlám vallás nem azonos a merénylőkkel. Ezt tudjuk. Ugyanakkor a kettő között több összefüggés is van. Ráadásul az iszlám vallás olyan erkölcsi követelményeket támaszt, amik idegenek a mi kultúránkban, és ez alapján olyan jogosítványokat indikál magának a vallás gyakorlója, ami nem illeti meg. A miniruhás hölgyek nem kínálkoznak fel, a kísérő nélkül járó nőnemű lények, köztük gyerekek nem szabad prédák, és a keresztény szertartások és jelképek Európában természetesek, azok gyalázása bűn! Sorolhatnám tovább. Nem bűnösök Ők, csak más világban élnek, és még úgy tűnik, többségük nem képes alkalmazkodni, sőt nem is akar. Ebben az esetben a megoldás az elkülönülés, és ha az nálunk, a mi földünkön történik meg, nem lehet biztonságos, és minket korlátoz be. Merkel már nem készül bikiniben, vagy monokiniben napozni a tengerparton, vagy egyes városi parkokban, ligetekben, de egy csomó Európai nő igen! Ez számukra természetes! Ennek korlátozása pont az Európai szabadság korlátozása. És ez csak egy példa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.