Az EU csalás elleni szervezete, az OLAF kiemelten érdeklődik az Orbán-vej, Tiborcz István közvilágítás biznisze(i) iránt, vizsgálják a legalábbis ellentmondásos közbeszerzéseket, amikor ellenfél nélkül 10 milliárdos nagyságrendben nyerte el a megbízásokat az Elios Innovatív Zrt. A processzus még komoly nehézségeket is okozhat a kormánypártnak, de a költségvetés is szorulhat, az sem kizárt, hogy vissza kell fizetni pénzeket.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na én meg itt tudnék valami valami alpári módon káromkodni
a saját lábon álló franc esne belétek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Freewolf: 12:50 Hú de nagy butaságot mondtál. Ezt több millió embernek kell elviselni, annak is aki ezekre szavazott. Senki nem hatalmazta fel ezeket erre. Téged ugyanúgy hátrányosan érint, hacsak nem vagy a körön belül. Nemsemmi, hogy ezt sem érted.
Freewolf
@KERKA: Olvasd el a Bolgár uras hozzászólásomat. Bolgár úr nem Orbán fan!
Freewolf
@Aki Én: Én tényt mondtam, nem pedig valami sületlen matekozós vackot! Ez bizony tény!
KERKA
Ha már az unió is felfigyel a huncut kisledes 2 év alatti milliárdos nyereségére, akkor már nem a saját lábán áll meg. Egy teljes cirkuszi akrobata csoport tart neki állványt, azon áll meg.
Ugye nem kell bizonygatni senkinek sem, hogy az a rengeteg megrendelés és a megnyert üzletek nem az ő egyéni varázsának szólt.
KERKA
@Freewolf: 12.17 Drága farkasom, akkor a Bolgár úr éppen azt bizonyítja be, hogy nálunk a korrupció törvényes, tehát kötelező betartani:))
vadnarancs
@KERKA: Ne várd el tőle, hogy gondolkodjon. Ha tudna, akkor itt se lenne! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.