Az EU csalás elleni szervezete, az OLAF kiemelten érdeklődik az Orbán-vej, Tiborcz István közvilágítás biznisze(i) iránt, vizsgálják a legalábbis ellentmondásos közbeszerzéseket, amikor ellenfél nélkül 10 milliárdos nagyságrendben nyerte el a megbízásokat az Elios Innovatív Zrt. A processzus még komoly nehézségeket is okozhat a kormánypártnak, de a költségvetés is szorulhat, az sem kizárt, hogy vissza kell fizetni pénzeket.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na én meg itt tudnék valami valami alpári módon káromkodni
a saját lábon álló franc esne belétek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Gondolom vezető hír lesz a közmédián, de azért itt is megosztom.
nyanya001
Na én meg itt tudnék valami valami alpári módon káromkodni
a saját lábon álló franc esne belétek !
Jankó123
Pedig már azt hittem, hogy nyertünk rajta!
Oszt mégis, NA UGYE!
:-)))
Toby
@nyanya001: Ne cifrázd, csak egyszerűen: - rohadjanak bele a cipőjükbe - élve !

Tehát, ha újabb "ötletes" adók és emelések érkeznek a "keménen dolgozó kisemeberek" felé, akkor tudjuk, hogy orbánc - a geci ! - és a tiborcz-gyerek mocskosságait fizettetik meg velünk !
F_Viktor
Nos, már év eleje óta nem, hogy bűzlött a saját lábon állás, hanem az Orbán lány férjére személyesen kiírt pályázati szerződésekről, megbízásokról tudott az ország az objektíven tudósító médiákon keresztül.

Mi a jó túrót tett a politikailag függetlennek lenni kellene ügyészség? Miért kellett várni az EU-ra, hogy hivatalosan is megpiszkálja a minden tekintetben bűzlő magyarországi hatalmon lévő maffia-családot?
Hol vannak azok a magukat nagy magyarnak tartó keményen dolgozó kisemberek, akiknek szemét szúrja a korrupció, a mutyi? Csendben vannak, mit az a bizonyos a fűben? Önként, dalolva fizetik vissza az EU-s támogatásokat?
Ekkor bizony felmerül az a kérdés, miért nem CSAK ők (mélymagyarjaink) tartják el Orbánt, a kormánytagokat, az oligarcháikat, a haverokat, ezek családjait, miért kell részt venni az adakozásban azon demokratáknak, liberálisoknak, baloldaliaknak akik nem kérnek ezekből a korrupt, pénzleső sz@rh@zi@kból?
lópicigáspár
@nyanya001: Saját lábon!? A mi lábunkon!!!
nyanya001
@lópicigáspár: Csak idéztem a sajátlábút :))
papa.49
@nyanya001: Aki legalább ,,százlábú,,)))))))
Mézike
@lópicigáspár: Te csak hallgass! Neked van négy darab lábad. :-)
Ha vissza kell fizetni a kormánynak a saját lábol állást, valószínünek tartom hogy a mi lábunk kirugdosásából fogják ezt tenni.
Alólam már kirúgtak egyet...( nyugdíjpénz, adó, áfa, Ja! És visszaminősített minimál béres lettem...) tehát én már csak egy lábon bicegek.
Ha alólad is kirúgtak egyet , marad neked három, ha kirúgnak még egyet akkor kettő. De ha alólam kirúgnak még egyet seggre ülök...
Na? érted? :-)
Mézike
@lópicigáspár: :-)
Akkor asszem nem tisztán fogalmaztam. Pedig csak most akartam inni...
zöldszem
Hát igen, valahogy így...
Minden embernek három lába van, kettő kicsi, amelyiken jár, és egy nagy, amin élni szeretne!
lampa laz
Még, ha lehetne kérni mellékbüntetésként csavarja vissza az összes égőt amit ledre cserélt, mert ennél az újfajta ßarnál csak zseblámpával lehet este közlekedni olyan sötét van.
agnes200
És amit a tiborcz istván és kedves neje megkapott, azt az EU-nak a közös államkasszából fizetjük majd vissza, igaz? Mert ő már nem tulajdonos az adott cégben. Az EU nem csukhatja le tiborcz istvánt csalásért, csak a magyar államtól kérheti számon a közbeszerzési pályáztatással elkövetett csalás miatt a támogatások összegét. Hogy gebednének meg!
nyanya001
Récsölkééket kellene megbüntetni mondjuk teljes vagyonelkobzás
meg annak is aki belevitte őket a buliba !
Nem az országot büntetni a rohadt korrupt fajtájuk miatt !
kkalman
A vizsgálat után következik a saját lábunkon állás, saját zsebünkben érezhető haszna.
papa.49
@kkalman: A végeredmény a mi zsebünkben kotorászás lesz, mivel van rá törvény ha az államot büntetik meg azt nekünk kell kifizetni!!!Hogy gebedne meg aki kitalálta)))))))))
papa.49
@lampa laz: Én csak ,,lidércfénynek,, hívom ezeket a ,,csodaégőket,,)))))))))
nezelodo
Nagyon fösvény urak laknak ott a brüsszeli bürokrata házban! Még azt a kevés (milliárd) "bodzavirágot" (közbeszerzést) is sajnálják ettől a szegény vejkótól! Pedig mennyi kozmás, szabad pálinkát kellett ezért benyelnie az apóssal!
magyarbakancs
Ez a rendszer ami most van a szocializmus,Horthysta össze gyúrva sem olyan mocskos mint az Orbán izmus.
Pofátlan beképzelt nemzeti értékekkel vissza elő gané,büdös társaság.
Freewolf
Megint a libsi áskálódás és jelentgetés! Kiestek a hatalomból, most pedig Brüsszelbe járnak hazát árulni! Hányadékok!
nezelodo
@Freewolf: Na ugye! Így lesznek az egykor Brüsszelbe árulkodni szaladgálókból elárultak. Egyik tizenkilenc a másik meg egy híján húsz. Az idő halad, a cavington meg annyira rossz, hogy a rászorultak elfelejtik bevenni.
Aki Én
@Freewolf: Jaj, ne máááár. Én már egyáltalán nem hiszek neked. Szerintem te egy full liberális kormánykritikus vagy álruhában. Kizárt, hogy nem érted ezt a hírt és az előzményeit.
human
Én attól tartok, hogy az EU nem fog semmit lépni. Orbán családjának, haverjainak lenyúlását arra használják majd fel, hogy nyomást gyakoroljanak Orbánra és az európai normák felé tereljék Orbán kommunikációját.
pbalage
az volt már, hogy az alaptörvény is "békaphassa"?
Most például az a rész, amelyikben azt nyomorgatta bele a Mindentudó Pángalaktikus Főkitalálnok, hogy a veszteséget az állam polgárai állják, a nyereséget meg a Nagymester és a Haverok tehetik zsebre.
vadnarancs
Javaslom, hogy fizesse vissza az ellopott unijós pénzeket a sokk nyalonc, wolfika! Most kell tolakodni! Nem hazaárulózni! 2004-ben merre voltál? És az azt követő 6 évben? Kellenek linkek? Vagy magadtól is emlékszel rá? Az idióta nemnormális okádék fideszesek mentek panaszkodni az unijjóba, hogy minden pénzt vonjanak vissza. Az nem volt hazaárulás? Te csörgősipkás bohóc! :)
Freewolf
@Aki Én: Orbánéknál minden szabályos és törvényes!
alterego56
Jó lenne ha nem az ország hanem Orbán és az egész bagázsa bukna. Mocskos haszonleső aljas banda.
Aki Én
@Freewolf: 09:41 Ez most tényleg sokkolt!
Nagy kamugép vagy, majdnem megettem, hogy igazi hívő vagy, de ilyet csak tréfából állít valaki. Nagy kópé vagy :)
Aki Én
@vadnarancs: Vagy, hogy ellenzékben miket torpedóztak meg ami a !!nemzet!! javát szolgálta volna, pusztán hatalomvágyból.
Ilyenkor látszik egyértelműen, hogy nem értik a dolgokat. Ez egy szekta.
Freewolf
@Aki Én: Valamelyik nap drága Bolgár urat hallgattam a Klub Rádióban. Épp ő sopánkodott, hogy Romániában könnyű leleplezni a korrupciót, mert ott borítékban adják át a pénzt, de a gaz Orbán mindent törvényessé tesz! Nos, ha valami törvényes, az akkor nem korrupció. Igaz?
:-)
Aki Én
@Freewolf: 21:17 Egyrészt nem így van, másrészt a személyekre szabott törvényekkel is baj van. De te ezt nem értheted, igaz? A törvényeket magukra írják, mint a pályázatokat. Akit xy-nak hívnak és a személyi száma ez és ez, az mindent vihet amire rámutat. Ennyi.
Freewolf
@Aki Én: Erre egyszerű a válasz! Tetszettek volna nyerni, vagy nem hagyni ennyire nyerni a Fideszt. Így el kell viselnetek!
KERKA
@Freewolf: 09.14 Vállalom, hogy a tetsziket én nyomtam neked. Szeretem a vicceket.:))
Aki Én
@Freewolf: 12:50 Hú de nagy butaságot mondtál. Ezt több millió embernek kell elviselni, annak is aki ezekre szavazott. Senki nem hatalmazta fel ezeket erre. Téged ugyanúgy hátrányosan érint, hacsak nem vagy a körön belül. Nemsemmi, hogy ezt sem érted.
Freewolf
@KERKA: Olvasd el a Bolgár uras hozzászólásomat. Bolgár úr nem Orbán fan!
Freewolf
@Aki Én: Én tényt mondtam, nem pedig valami sületlen matekozós vackot! Ez bizony tény!
KERKA
Ha már az unió is felfigyel a huncut kisledes 2 év alatti milliárdos nyereségére, akkor már nem a saját lábán áll meg. Egy teljes cirkuszi akrobata csoport tart neki állványt, azon áll meg.
Ugye nem kell bizonygatni senkinek sem, hogy az a rengeteg megrendelés és a megnyert üzletek nem az ő egyéni varázsának szólt.
KERKA
@Freewolf: 12.17 Drága farkasom, akkor a Bolgár úr éppen azt bizonyítja be, hogy nálunk a korrupció törvényes, tehát kötelező betartani:))
vadnarancs
@KERKA: Ne várd el tőle, hogy gondolkodjon. Ha tudna, akkor itt se lenne! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.