Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint… Nem kellene Orbán Viktor szomszédjának látványosan elnyerni minden zsíros megbízást. Orbán Viktor vejének sem kellene. Egyetlen vezető politikus egyetlen rokonának, cimborájának, sporttársának sem kellene. Egyszerűen azért, mert gusztustalan is, nem csak erkölcstelen. Nem kellene Andy Vajnának adni a kaszinókat. Mert gusztustalan és erkölcstelen. Nem kellene megfelelő szakmai és társadalmi vita nélkül atomerőművet építeni. Nem kellene, de nem is lenne szabad titokban tartani a szerződés nem szakmai részét. Nemhogy nem kellene, hanem tilos lenne. Ugyanis mi fizetjük. Nem kellene a Nemzeti Banknak vásárolgatni sem festményeket, sem kastélyokat, sem nyaralót anyu falujában. Ugyanis nem ez a dolga. Nem...

Forrás: orditok.blog.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Hát ez remekül össze lett szedve.
Szokásos Swan színvonal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Mndig "öröm "olvasni egy honfitársunk szövegét aki megmondja a tutit nekünk. Ő közben annyit nem tud hogy mennyi ketszer kettő. Ott tessék osztani az észt ahol él. Tessék ideköltözni és.itt élni es utana lehet pofázni a mindenkori hatalom mellett.
papa.49
Rávilágít arra hogy mennyire nem vesszük észre, hogy a ,,béka effektust,, alkalmazza a hazugovics az ország kifosztásánál))))))))
Csizmás Kond
Szerintem mindig az követelőzik aki kar de nem tesz. Az hogy az én pénzemből...hát van olyan én pénzem ami szart se ér sőt az se amiért kifizette azt a pénzt...
Ahogy szűnik a munkakedv, finomodik a bőr a kezeken és nőnek a körmök , teszünk-veszünk fontoskodva mindet úgy, hogy ha más nem is de mi fontosnal lássuk a saját semmitérő munkánkat na úgy tehetetlenedik el az ember. A vágya, ízlése megmarad de már mástól várja hogy tegyen valamit amiben ő is benne szeretne lenni de csak a részesedésnél, mert különben nem tudja megőrízni a keze puhaságát, a műkörmeit, és nem tud a napi nyolc órából ötöt a büfébe ácsorogni meg szivarozni.
A kellek mellett ugyanolyan hangosan kell kikiabálni mi nem kell, mert ugye ha már munkaképes korban vagyunk illik mindenhez érteni tudni mi miért van és mi mire jó kinek jó Tehát nem kell stadion, nem kell kisvasút, ne kell oligarchiás mezőgazdaság, nem kell paks egyse minek ha úgy is csak addig marad amíg annyi pénz össze tud valaki kaparni amíg megveszi az első fapados jegyét ?
Hzragszunk a kormányra átkozunk mindent győlüljük az adót de csak olyan munkát vagyunk hajlandóak végezni aminek amugy semmi értelme, amit már annyian gyakorolnak hogy csak az árlapozásra nem elég egy hét...és azt mondjuk gyülöljük azt is aki kárt okoz az országnak...de nem gondolja meg senki hogy minsenki aki nem hoz hasznot az csak kárt termel.
papa.49
@Csizmás Kond: Életedben először pontosan megrajzoltad a hazugovics kontár elkurmány működési területét ,,lehetőleg semmit nem csinálni, csak a minél több pénzt beszipkázni,, la. hazugovics)))))))))))))))
Csizmás Kond
@papa.49: ...na látod te is ki tudtál szűrni valamit belőle...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.