Fapál László felesége olyan anyamedveként írja le önmagát, aki már bocsait védi, ezért veszélyes. "Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Így kezdődik az írás, amit ezúttal a Viszkisdoboz blog szerzője helyett a neje jegyez. Ő az elmúlt öt évben nem szólalt meg,de most elég volt! Hogy miért éppen most?A kérdés jogos. A volt honvédelmi államtitkár felesége eddig meggyőződéssel hitt abban, hogy férje ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre teszi megtépázott tekintélyét, melyet a politika öncélúan felhasznált. De most vége! Az asszony háborút hirdet a férjét elítélő bírónők ellen, akik szerinte úgy hoztak ítéletet, hogy az ügyet nem is ismerték, nem folytattak érdemi vizsgálatot. Fapál László felesége olyan anyamedveként írja le önmagát, aki már bocsait védi, ezért veszélyes. Bocsaimat védem, szám szerint négyet. Hát, rettegjen, aki ártó szándékkal a közelükbe akar jönni. Mert valamit vegyen tudomásul mindenki. Amikor ezeket az ítéleteket meghozzák, sorsokról...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Talán meg kellene nézni OV és neje lakás bizniszét! De végig: hogyan kerültek egy szolnoki lakásból a Cinege utcába?!
Le fogják csukni Demszkyt OV nélkül is ?!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Először is egyetlen fideszes sincs azon az erkölcsi szinten, hogy korrupcióról, hűtlen kezelésről bárkit kioktasson annak a tükrében, hogy 5 éve mihez asszisztálnak.

Másodszor viszont nekem Lagzi Lajcsi feleségének nyilatkozatai jutottak erről az eszembe. Vagy annak apolitikus nőnek a levele anno, aki a politikusi költségtérítés szigorítása ellen próbált érvelni azzal, hogy sokszor kell a férje öltönyét tisztíttatni. Fapál László 66 millió forint helyett 27 millióért vette meg az ingatlant. Talán pont a felesége hivatkozott arra, hogy annak idején tömegével vehették meg az állami lakásokat a bérlők nagyon kedvezményes áron. Hát ez szerintem elég kontra produktív hasonlat volt a részéről.
human
Megtaláltam a levleet, amit egy fideszes képviselő felesége írt anno. Érdemes elolvasni, hogy belelássunk kicsit, egy politikus feleség milyen "problémákkal" küszködik:
vastagbor.blog.hu/2008/12/04/koltsegterites_hallgattassek_meg_a_masik_fel_is
picike
a kedves feleség ha elvált volna időben most nem volna mit elvenni a családtól,önnek felelőtlen volt a férje holott tudhatta egykor bukik akkor viszont nagyot most hogy igy áll a helyzete a családnak a férjének köszönje meg szépen,ha elvált volna jobban huséges maradhatott volna gazdaságilag is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.