Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor jó barátja, Felcsút első számú gázszerelője és egyben polihisztora megint nagyot ment egy közbeszerzésen. Ezúttal a Mészáros és Mészáros Kft. Szilvásváradon építhet lovardát – írta a napi.hu.

Mészáros Lőrinc munkája minden bizonnyal átlagon felüli minőségű lesz, ugyanis a nettó 6,2 milliárd forintos vállalási ár 1,6 milliárddal magasabb a szerződés előzetesen becsült értékénél. Egyébként a gázszerelő cége volt az egyedüli ajánlattevő, így versenytárs nélkül nyerte meg a közbeszerzést.

A nyertest még október 7-én választotta ki az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad,  kormány azóta pedig kiemelt fejlesztéssé nyilvánította a beruházást.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ezek az emberek tudják, hogyan tegyék tönkre egyetlen és megismételhetetlen rövidke életünket ! Vajon ha megfordulna a kocka,akkor ott térdelnének könyörögve szaros életükért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Lőrinc barát jó mélyet nyalinthatott, ha 1,6 Mrd-os ajándék dukál neki karácsonyra.
prime777
Azért arra tényleg kíváncsi leszek,hogy ha ezeket egyszer elzavarják a sleppjükkel együtt akkor valóban fel lesznek lógatva?
Azért ez mellett a világ mellett a szocik idején már csak annyiból is jobb volt,hogy ilyen nyíltan ennyi bicskanyitogató dolog nem ment.
Ehhez bátorság kell azért.
Nem is gondolnak arra mi lesz ha egyszer nem ők lesznek.
Bár valszeg már gondoltak.
Ha más is lenne ők továbbra is sérthetetlenek maradnának feltehetően.
Butautáló
És most mi lesz? Semmi!!! Még fognak pár ilyet csinálni és akkor sem lesz semmi! Nem kellettek a szocik meg Gyurcsány? Most itt van az, amit a magyarok választottak és választanak addig, amíg Molotov-koktélt nem kezdenek dobálni!
Feraj49
@prime777: ma 19,13-ra.Ehhez 2/3-ad kellet és meg is kapták.Mi meg a magunkét,mert hagytuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.