Orbán Viktort könnyebb lesz leváltani, mint utána átvenni a kormányzást - mondta a DK elnöke egy lakossági fórumon. Gyurcsány Ferenc szerint mindazonáltal a Fidesz stabil, a párt többsége egyelőre kikezdhetetlen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
Lehet, de neked már a leváltás is meghaladja az erődet...mint ahogyan egyelőre minden további ellenzékinek is...
Megmérettettél (már kétszer is) és könnyűnek találtattál! Mondjuk olyan súlyos vagy, akár egy lepkefing... :-DD
kkalman
Talán ott kellene kezdeni, hogy szavazótábora legyen a DK-nak. Ami most van az jó esetben a parlamentbe jutáshoz elég. De ez a lehetőség is kérdéses.
karma1
Na, Fleto, ha ilyeneket mondasz, akkor ezentul hogy fog orban Teged ekezni? Jo kis ingyenreklamot adtal neki...(Elveve a remenyt is a DK-soktol meg ugy altalaban az amugy sem homogen baloldali erzelmuektol)...
egyvandor
Akkor ide is.
Volna mit tenni. Szkeptikus vagyok.
Polttisztítópétar, udzrt, ovh, nav, közpénzen eltartott média, földbirtokosok, oligarcha haverok, ... és még azok akik annyit lophatnak a ner-ben amennyit nem szégyenlenek.
A bármikor utcára küldhető hívőkről, a radikális futball szurkolókról, a jobbik befolyása alatt álló magángárdákról nem is beszélve.
Igaz Hitler is megbukott egyszer, de meg tudjuk-e fizetni ennek az árát.
JAJMÁR
Csak sorban, minden hídon át kell menni.

Szerintem már békés megoldás nem lehetséges. Meglepődnék, ha Gyurcsány nem így gondolná. Totális diktatúra jön, az alapokat már lerakták. A nép nagy része pedig megadóan hajtja be a fejét...
a h@lyébbje még örül is.
Nem kell azon aggódni, hogy a kormány leváltása után mi lesz, még jó darabig. Ha megbukik, az azért lesz, mert a zűrzavaros világpolitikai helyzet elsöpri.
Borsodi
Indulásnak az is jó lenne ha leváltanák.De folytatásnak ne a DK

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.