Ami késik, nem múlik: Magyarországot előbb-utóbb kirúgdossák Európából. Mióta Orbán átvette az országot, és megdöntötte az alkotmányos demokratikus rendet, Magyarország nem Európa része, s már régen ki kellett volna zárni az Európai Unióból. A menekültválságra való hivatkozás jó ürügy, hogy az átgondolatlan és elsietett európai bővítést korrigálják. Az Európai Unió megkönnyebbülhet, ha megszabadul a kelet-európai antidemokraták pestist terjesztő, élősködő államaitól.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@DR Eric CARTMEN: Kemény ez a cikk de szóról-szóra igaz.Jól jellemzi ezt a kommunista csecseken nevelkedett,felkapaszkodott parvenü tahót és csapatát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
Orbánia jelenlegi államformája a kleptokrácia.minden más ebből következik.
rugacs
@kakaósbögre: Akkor javult a helyzet, mert a mostaniak a kakisztokráciát váltották. És reméljük, hogy nem ochlokrácia fogja követni.
rugacs
Ennek a tuskó barnak igen rossz gyerek kora lehetett, ha még felnőtt fejjel sem képes továbblépni. Gondolom állandóan gyepálhatta otthon az apja-anyja, megalázhatták, tán még most is összepisálja magát, ha erre az időszakra gondol..
Megaláztatását, szülei iránt érzett gyűlöletét Magyarországra vetíti ki. Abnormalitását fokozza, hogy demenciája drasztikusan erősödik.
Magyar sosem lehetett, Amerikai sosem lesz. Hazátlan. Az internet az otthona.
A magyar történelmet hírből sem ismeri, bár szerintem az európait sem. Lassan a hamut is mamutnak mondja.
Önkritikája sosem volt, agykontrollja bedöglött, elveszett ..
Skizofrén tünetei elhatalmasodnak rajta, sorsa beteljesedett...
Kipukkadt mint a léggömb, a fejéből kitóduló bűzös rémképeket vetíti írásaiba.
Melynek stílusa: hányadék
Indítéka: elmezavar
Tartalma: sz@r
Némi közös vonás azért van köztünk: belőlem is szokott sz@r kijönni, csak nem a számon, mint belőle és lényegesen ritkábban!! Azért az ápolói jobban is figyelhetnének rá, hogy legalább ne tudja megosztani másokkal.
S bár Amerika szabad ország, a elmeháborodottakat ők is bezárhatnák!
kakaósbögre
@rugacs: nos,ez egy ritka szar megjegyzés volt.,még egy standard fideszestől is.
human
Ezt a cikket nem veszem komolyan. Szerintem túltolták.
Egyébként ha az EU úgy gondolkodna, mint Orbán egész biztos kizárnák Magyarországot. De Európa próbál európaiként gondolkodni.
F_Viktor
Jó az írás, két dologgal fogalmaznék csak másképpen:
1) Kihajítani a jelenlegi alapszerződés szerint nem lehet egyik tagállamot sem, a "kirúgdosás", már közelít. Én kikényszerítésnek mondom.
Ezért lesz téma Magyarország szavazati jogának megvonása, ezért vannak az OLAF vizsgálatok, aminek eredménye több 100 milliárdos euró visszafizetése (kíváncsi leszek miből lesz visszafizetve, mert ugyebár továbbra is kell közpénzből tömni a haverokat. Annyi adót beszedni, hát...), a további pénzcsapok elzárása lehet.
Se pénz, se beleszólás... No, ez a kikényszerítés.

2) A V4-ek, a kelet-európai államok kitessékelése.
Ők nem hülyék, bőrükön érzik az unió előnyeit. Szlovákia, Csehország, Szlovákia, Lengyelország szintén Németországból él, s nem rosszul, hozzánk képest egészen jól.
Szlovénia is tudja hogyan lehet élni egy jó gazdasági környezetben, románok két éve húztak el mellettünk, nem valószínű, hogy Orbánért beáldoznák gazdasági fejlődésüket.
Fekete ló Horvátország és Bulgária. Ők mehetnek Magyarországgal együtt a pi..., pardon, a levesbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.