Orbán Viktor nemrég adott interjút a Politico magazinnak és úgy tűnik, nem is tette hiába. Már ki is jött egy lista a lapnál az EU jelenét és jövőjét leginkább befolyásoló személyekről, ahol a magyar miniszterelnök az első helyen végzett.

A magazin aszerint választotta a lista tagjait, hogy kik azok, akik "alakítják, felrázzák és felforgatják" a kontinenst.

Politico: Orbán befolyásolja leginkább az EU jövőjét

Orbán Viktor életrajznál úgy fogalmaznak: a magyar kormányfőt lehetetlen ignorálni, pedig ezt nem könnyű feladat elérni egy 10 millió lakosú ország vezetője számára, amely alig rendelkezik természeti erőforrásokkal. Akár szeretik őt, akár nem, mindenképpen figyelmet kell szentelni a magyar kormányfőnek. Közönyösnek maradni nem lehet.

A Politico azt is kiemeli: álláspontja miatt az európai vezetők ki akarták közösíteni, most azonban ő az európai jobboldal vezéralakja és szerencsehozója.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán olyan, mint a bográcsba pottyant madárpiszok. Bármennyire kicsi is a francnak kell utána már az a gulyás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@keresztapa: Mar megint van 1 baj a betüerteseddel. A "reformcsomag" meg nem került parlamenti elfogadasra! Azonkivül hol van benne az, hogy a menekülteket elutasitjak? Az van benne, hogy szigorubban vizsgaljak a jogosultsagot! Valamint az is, hogy barmelyik orszagbol/menekülttaborbol befogadjak az arra jogosult szireket, nem hivatkozhatnak (mert nemzetközi egyezmeny szabalyozza!) haborus menekülteknel biztonsagos 3. orszagra! Görögorszag pedig regen ki lett mar veve a Dulin 2-böl! MO mennyire vizsgalja a jogosultsagot a genfi egyezmeny es EU-törvenyek szerint, ha nem regsiztral csak a hatarra fuvaroz es mindenkit elutasit???
teuton
@keresztapa: Ez meg hazugsagnak is rossz! Mutatsd mar meg valahol amire hivatkozol! Mikor es hogyan hivott valakit?
Freewolf
Orbán el fogja érni, ha a népharag elsöpri a Merkel féle szörnyeket, hogy az EU-t fogja vezetni!
JAJMÁR
@Freewolf: 13:36 Nem fogja. Rajta tapos már, nem lesz mit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.