Az aneszteziológusok után radiológusok is felmondtak a budapesti Szent Imre Kórházban – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az egyik internetes portál szerint öt radiológus mondott fel, köztük a radiológiai osztály vezetője. A kórház szerint a betegeket továbbra is biztonságosan el tudják látni, az orvosokat pedig pótolni fogják.

A Radiológiai Társaság elnöke szerint országszerte egyre súlyosabb a radiológushiány.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az MSZP kormányzása alatt borzasztó állapotban volt az egészségügy helyzete a Fidesz szerint. Azóta hatalmasat romlott és most minden rendben van. Ezt minden hülye érti. De mi van a normálisokkal?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem az a szomorú, hogy ilyen a helyzet, hanem, hogy azok az emberek (is) akiket legjobban érint erre szavaztak és még mindig elhiszik, hogy pénz, orvosok és nővérek nélkül is jobban teljesít egy kórház...
jancsipapa
@solidedge: Tényleg minden rendben van . Ugyanis ez a cél .
glorianna
Az utolsó kapcsolja le a villanyt - ha még lesz...
Jozefina
Szerencsétlen balog az nyilatkozta, hogy a helyszínen járt és mindent rendben talált, A főigazgató ura a helyzetnek!!?? Csak a betegek ne lennének!!! Minden baj okozói ők!!
karma1
@Jozefina: Igen, ahogy mondod. Nem tudom, mekkora loszemuveget kapott a fejire az ajtatosmano, hogymindent rendben talalt...
www.atv.hu/belfold/20151212-balog-nincs-valsaghelyzet-a-szent-imre-korhazban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.