Több kétharmados többséget igénylő, a kormány, illetve kormánypárti politikusok által kezdeményezett törvénymódosítási javaslatot sem tudott elfogadni kedden az Országgyűlés, mert az előterjesztések nem kapták meg a szükséges szavazatszámot.

A Ház nem fogadta el az egyházi törvény átírását, a közös önkormányzati hivatal kijelölésének jogorvoslati lehetőségeit tartalmazó módosítást, és nem kapott elég voksot a kistelepülések polgármestereinek illetményemelése sem.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gondoljunk csak vissza az elmúlt időszakra ! Mekkora hatalmas pofával "érveltek" a 2/3-os többségükkel ezek a hányadékok, ha nem volt élszérv, akkor érkezett a "teccettek volna kétharmadot szerezni" kezdetű monológ, aztán a sorozatos pofátlanság és mutyik nyitogatta a "keményen dolgozó kisemeberek" szemét, így aztán ezek a szarházi bűnözők belefingottak a nullás lisztbe és belehajoltak !
A 2/3 elbukása megroggyantotta a csordát, meglazult a protkó a nagy pofákban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Mi ez a műbalhé holmi egyházi törvény meg kistelepülés polgi fizetése miatt? A lényeg, hogy jövőre már nem indíthat a NAV önállóan vagyonosodási vizsgálatot politikusok ellen és Orbán veje ellen sem. És ezzel gyönyörű összhangban Orbán veje bármilyen közbeszerzésen indulhat. Ez a lényeg nekik, hogy ezeket meg tudják szavazni.
vitriol
@Hellcat: a fidesz nem próbál "dolgozni", a fidesz csak lopni próbál mindenhonnan és ez sikerül is neki. Amikor az MSZP volt kormányon, akkor nem dolgozhatott, mert orbánék keresztbe tettek mindennek. Lásd vizitdíj, - orbán leszavaztatta, ezzel padlóra küldte az egészségügyet, s azóta is csak egyre rosszabb helyzetbe sodorja, mert abból is kilop minden pénzt. Aztán most csöndes magányodban elgondolkozhatsz azon, hogy ki a kurva és ki a hazaáruló!
human
@vitriol: Mert tudják, hogy előbb utóbb leváltják őket és akkor legalább milliárdosok szeretnének lenni.
tobikamama
Az a baj,hogy nem ők buktak el de csak tömjük a zsebüket.
Hellcat
@vitriol: Drága vitriol. :) Tessék az iróniát felismerni. Köszönöm :) Kérlek nézd meg pár másik hozzászólásom abból kiderül minden!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.