Kovács "szüljenek a nők" Ákos koncertjéről közölt szívhez szóló tudósítást a valasz.hu.

Veled vagyunk!

- skandálta az énekesnek a színpad előtti kemény mag már a koncert első perceiben, amire ő azt mondta: „soha nem volt még ekkora szükség a támogató szeretetre”.

Ákos azt is megjegyezte: az elmúlt két hétben többet írtak róla, mint az elmúlt két évben összesen, illetve az est folyamán egy olyan poént is megeresztett a gitárosa felé, hogy reméli, talál majd magának szponzort, ha egyszer úgy dönt, önállóan folytatja. 

A Válasz szerint akkor azért látszott rajta, hogy megviselték a történtek, mikor arról beszélt, ő nem mondott mást, mint a költő: „de mi férfiak férfiak maradjunk / és nők a nők – szabadok, kedvesek / – s mind ember, mert az egyre kevesebb...”. Majd azt mondta Ákos: reméli József Attiláról nem fognak ilyen csúnya cikkeket írni. Egyszer pedig nagy tapsot is kért az elmúlt napok gyűlöletmestereinek.

Sikerült valahogy beültetni a fejekbe, hogy én lenézem a nőket: négy nővel élek egy háztartásban, esélyem sincs rá

- magyarázta, a nőknek pedig azt kívánta, hogy tartozzanak egy férfihoz, a férfiaknak azt, hogy tartozzanak egy nőhöz, „tartozzunk egymáshoz, kapaszkodjunk egymásba, mert csak így élhetjük túl”.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A celeb nő, pláza maca, mennyire felháborodik mikor a kötelesség kerül a figyelem központjába, de csak azért mert nem a személye, semmittevése, felesleges léte, van az érdeklődés központjába. Igaz a tartalma amit Ákos fogalmaz meg,... csak az önmagát mutogató kellető nő ezt soha nem ismeri be, mert akkor vége lenne önmaga fényezésének!!!
enslaved
@zöldszem: Az egész eladósodást az MDF (no meg persze a Kádár rendszer) indította útjára, és a szocialistáknál teljesedett ki. Ezen nincs mit vitatkozni. A jelenlegi kormány is beleesik ebbe a hibába sajnos, miközben a családok támogatását is előtérbe helyezik azért. Sajnos az átlagkeresetek nagyon alacsonyak, ezen kell változtatni a leghamarabb.
zöldszem
@enslaved: A szocializmusnak vége lett, a lopás maradt.
Közben mindegyik párt ártatlannak vallja magát.. csak a magyar állami vagyon, az tartósan nincs meg. Eltűnt a sok ártatlan között.
keresztapa
Öt kérdés a Telekomnak:

Kedves Magyar Telekom! Magyar nőként köszönjük, hogy megvéd bennünket Kovács Ákostól, és a nemi egyenjogúsággal összeegyeztethetetlen kijelentéseitől. Az alábbiakban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy jobban megértsük, miért is jó ez nekünk.

Önök sajtóközleményük szerint a cég "kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását."

1. Hogyan képzelik a nemi akadályok lebontását? A gyerekek 50%-át a jövőben férfiak fogják világra hozni, hogy teljes legyen az egyenlőség?

2. Az egyenlő feltételek és lehetőségek mellett esetleg arra gondolnak, hogy támogatják a házas férfiak GYED-re küldését? Ez élő gyakorlat már a Magyar Telekomnál?

3. A sikeres magánélet támogatása alatt azt értik, hogy más multicégekkel ellentétben nem várnak el csúcsdolgozóiktól önkéntes túlórákat esténként a profit maximalizálása érdekében? Nyilván nincsenek kötelezően ajánlott hétvégi tréningek, csapatépítések, céges partik sem, amik túlzott mértékben vonnák el a dolgozókat a családjuktól, igaz?
4. Amikor egy munkakörbe felvesznek egy hölgyet, szempont önöknél, hogy egyedülálló-e, hogy tervez-e a közeljövőben családalapítást, gyermekvállalást? Hogyan járnak el a cég kismamáival? Támogatják későbbi visszavételüket?
5. Hogyan írnák le Önök az ÁLSZENTSÉG fogalmát?

Megtisztelő válaszaikat a magyar nők nevében köszönjük szépen!
enslaved
@zöldszem: A lopás nem is fog eltűnni, legyen bármelyik párt is az ország élén. Ahogyan az adócsalás, úgy ez is az ország sajátja.
keresztapa
A liberális hiszti ellenére: Elégedettek voltak a két koncerttel, az Aréna teltházas volt az Ákos-ellenes tüntetés és a kritikák dacára. Ákos most már csak jövő Márciusában lép fel külföldi rajongói kérésére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.