Brüsszel - Kovács Ákos énekes és a Magyar Telekom ügye kicsinek látszik, de nagyon fontos elvi és alkotmányos kérdéseket vet fel - nyilatkozta Orbán Viktor az uniós állam-, illetve kormányfők tanácskozása után tartott pénteki brüsszeli sajtótájékoztatóján - írja az MTI.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És most ki-ki döntse el, mit gondol a mai Simicskás hirdetőoszlop ügyről, vagy bármelyik, a véleményét kimondó Simicska ügyéről. Én ennek az elméletnek a mentén nem értem. Továbbra sem értem, hogy egy cég miért nem döntheti el kinek ad súlyos milliókat valakinek a nézetei alapján? Továbbra sem értem azt sem, hogy milyen válasz egy demokratikus és keresztény értékű kormánytól a látványos BOSSZÚ, a törvényes számonkérés vagy felelősségre vonás helyett? Vagy nem volt törvénytelen a Telekom lépése? Akkor miről beszélünk???
Bercifiu
Én mint támogató, hagy döntsem már el, hogy kit támogatók. a saját pénzemen azt veszek amit akarok, ha tetszik, akkor a fityi, vagy a maszopot támogatom, de lehet, hogy a köcsögöket.
keresztapa
Hagy döntse már el a szolgáltatást megrendelő is, hogy kitől rendelje meg a szolgáltatást, ez a szabad piaci verseny ismérve!
Aki Én
@keresztapa: Ez történt. A Telekom nem kéri Ákos szolgáltatását, ennyi.
Bercifiu
@keresztapa: Hol van itt szabadpiac? Ami közös az mind a fityié, a többit meg nyalhatjuk.
Egyébként, egy magára valamit adó ember, nem nyilatkozik a NŐKRŐL, úgy mint mostanában Lacika, vagy Ákos tette. Én kíváncsi lennék rá, hogy az édesanyjuk mit szólt hozzá.
profon
@keresztapa: Keresztapa ? Kire is emlékeztet ez a név a politikai életből ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.