Idén is jön a rettegő háziállatok éjszakája. A petárda kerülendő, de tűzijátékozni lehet, itt vannak a pontos szabályok. A lényeg hogy vigyázzanak egymásra!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nem fognak vigyázni az emberek, mint ahogy a korábbi években sem. Most is rengeteg állat fog elveszni, elpusztulni az emberi butaság, az eszeveszett és értelmetlen szórakozások miatt.
Nézzétek meg, aki rajta van a Facebookon, hogy pl. 2012-ben milyen volt egy szilveszter egy lakótelepen. Tényleg megérdemlik az ilyen emberek, hogy átéljenek egy szőnyegombázást!
Nézzétek és hallgassátok - az ott lakóknak hat órán keresztül volt benne részük!

www.facebook.com/viktor.veres.37/videos/vb.100000514807359/580497901977365/?type=3
papa.49
@dr. prédikátor: Időszerű lenne))))))
eugen4402
Én speciel semmit se lövök se fel, se le. Viszont éjfél előtt pár perccel itt a közelben valszeg egy interkontinentális ballisztikus rakétát bocsátottak fel, és állítottak pályára, legalábbis a detonációból erre következtettem. Esetleg valamelyik szomszédnál volt a háztájiban egy illegális robbanóanyag-raktár, és lazult az őrség ébersége(?)
papa.49
@dr. prédikátor: Csak egy gond van a kaki beterítené az eget))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.