Az Orbán-Simicska háború legújabb frontján, a budapesti hirdetőoszlopok kapcsán durvuló harc folyik. Bár az oligarcha biztonsági őrökkel védette az oszlopokat, a főváros végül elbontotta őket. Simicska viszont ezt nem hagyta annyiban.

A 444 olvasója arról küldött képet a lapnak, ahogy a Mahir újratelepíti a Soroksári útról elbontott oszlopait. Közben a főváros az Üllői úton kezdte meg a hirdetőfelületek bontását.

Simicska oszlopai újratelepítésével vág vissza a fővárosnakForrás: 444

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na érdekes egy háború, van benne egy új és egy régi elem. Az új, hogy nem fegyverekkel vívják (egyenlőre), a régi elem meg az, hogy ezt is a mi pénzünkön teszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@human: Több helyen is sántít az elméleted.
1. Addigra nem lesz ellenzék.
2. Addigra itt vészhelyzet lesz kihirdetve, ergo nem lesznek választások.
human
@Szókrakész: Meglátjuk. Nem kizárt a te alternatívád sem.
karma1
@Szókrakész: Ezt orban rendesen megszivta, mert ha Magyar Gyorgy ur elmegy azokra a forumokra, ahova ELMEHET jogorvoslatert, akkor egyertelmuen JAJ orbannak, meg a torvenytelen intezkedesenek.
Itt nem arrol van szo, hogy ket atlagos szerzodo valamelyik fele felrugott egy ervenyes szerzodest, hanem arrol van szo, hogy Ma.o. ME-je rugott fel egy ervenyes, hibatlan szerzodest, es gyorsan betuszkolt egy torvenyt is az ALapkatyvaszba, amit ebben az esetben kizarolag orban tehet meg. Ez mar reges regen a hatalommal valo visszaelest jelent, meg amiket meg Magyar ur hozza fog rendelni, halmazati buncselekmeny miatt...
Szókrakész
@karma1: Orbán már rég visszaél a nép bizalmával, a nép által ráruházott hatalommal.
Ami engem idegesít, hogy állami pénzeket eddig tandemben saját zsebre átjátszó "úriember" egy(több?) vita után ezt megengedheti magának.
És nem akarom felhergelni magam, mert nincs értelme.
Undorító, amit ezek a nagy nyilvánosság előtt tesznek és sajnos megtehetnek.
kukac50
Simicska már igazán vissza vághatna úgy emberesen az első Orbán kormányzás alatt történtekkel.,kezdhetné Orbán papa kezére játszott bányákkal, Anikó asszonynak ajándék tokaji szőlővel,meg hasonló dolgokkal.
Akkor talán a Hír TV-t sem blokkolnák vidéken.
nezelodo
@kukac50: Nem teszi meg, hogy visszavág, hiszen Orbánt ő alkotta meg, és ruházta fel tekintéllyel, éshatalommal, (értsd, lopott vagyonnal), ha borít, saját vádiratát teszi letétbe az Orbán utáni rendszer ügyészeinek, akik főnöke biztos, hogy nem a Polt lesz. Nem hülye ő hogy börtönbe kívánkozzon, vagy hogy kitiltsák az országból, mint a tisztakezű vezetőinket az USA-ból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.