Az Orbán-Simicska háború legújabb frontján, a budapesti hirdetőoszlopok kapcsán durvuló harc folyik. Bár az oligarcha biztonsági őrökkel védette az oszlopokat, a főváros végül elbontotta őket. Simicska viszont ezt nem hagyta annyiban.

A 444 olvasója arról küldött képet a lapnak, ahogy a Mahir újratelepíti a Soroksári útról elbontott oszlopait. Közben a főváros az Üllői úton kezdte meg a hirdetőfelületek bontását.

Simicska oszlopai újratelepítésével vág vissza a fővárosnakForrás: 444

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na érdekes egy háború, van benne egy új és egy régi elem. Az új, hogy nem fegyverekkel vívják (egyenlőre), a régi elem meg az, hogy ezt is a mi pénzünkön teszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Na érdekes egy háború, van benne egy új és egy régi elem. Az új, hogy nem fegyverekkel vívják (egyenlőre), a régi elem meg az, hogy ezt is a mi pénzünkön teszik.
Toby
Hajrá Lajos, csak nem fog egy geci megszívatni egy Közgép Lajost ?
Közben újabb fejezetekkel szórakoztathanád az infóra éhes "keményen dolgozó kisembereket" !
perfekt
Ez az óvodás szintű acsarkodás-előbb-utóbb véres konfliktussá válik.Itt sok pénzről van szó! Nem beszélve, az álszemérem kölcsönhatásairól.
nemjoezigy
Most ezzel egy lehetőség a "független" bíróságok meglétére.
Ugyanis itt élő szerződés önkényes felmondásáról és károkozásról van szó.
A hirdetőtáblán szereplő infókért valakik fizettek a simicskának, tehát itt nem teljesülés miatt a simicska nem tud teljesíteni, tehát jogosan kérnek kárpótlást a hirdetők! Amit a simicska továbbhárít az önkormányzatra.
Ezt is fizetjük mi a közpénzből, mint a simicska kárpótlását!
Köszönjük orbán!
Igaza volt a simicskának, persze ettől függetlenül ő is egy élősködő féreg!
human
@nemjoezigy: Na és? Az adófizetők pénzéből lazán kifizetik a 10-100 milliós bírságot. A lényeg, hogy ne Simicska legyen a táblák tulajdonosa 2018-ra, mikor kampányolni kell. Ha simicska maradna a tulaj, akkor ellenzéki plakátok is kerülhetnének rá, amit Orbán nem akar.
Vizual
Addig amig nem tesz le valamit az asztalra, sajnos, vagy nem, de éppen olyan bűnös mint Orbán.
kajla
ezt nevezik teljes foglalkoztatottságnak
hetöndöe
Ha Simlicska egyszer kitálal ,a felcsúti putrist felakasztja a nép.Akár az oszlopokra.:-)
lampa laz
És mi lesz, ha mindkét oldalról elfogynak az oszlopok?
Szókrakész
Ezt is csak Magyarországon tehetik meg.
Maffiaháborúba csöppent bele az ország.
De ez nem az első eset.

Akkor minek vannak törvények, ha bármelyik fél is, de önkényesen megszegheti.
Próbálnék meg én, 128. senki egy törvényileg lebontott, lebontásra ítéltetett bármit is önkényesen újraépíteni.
szmeagol
@Szókrakész: Bocsi, de, ha nem csal az emlékezetem, akkor Lalinak érvényes szerződése volt, amit egyoldalúan felmondott a főváros!
Próbáld meg Te is esetleg valamelyik bankkal - egyoldalúan!
papa.49
@Szókrakész: Megpróbálhatod DE NEM AJÁNLOTT, az biztos, ez a fütyiszes g..iknek adatik meg, mert tévedés ne essék a Lájos is az csupán most ő is ellenség lett, de hogy ,,kifogja a kiskutyát csinálni,, az is kiderül egyhamar)))))))))
Szókrakész
Én nyilvános helyen a farkamat se állíthatom fel, mert azonnal bevisznek, nemhogy egy hirdetőoszlopot(bár sok különbség nincs köztük).
papa.49
@Szókrakész: De jót röhögtem, csak nehogy a hirdető oszlopot próbáld meg a gatyidba tenni))))))))
Szókrakész
@szmeagol: Azért is írtam a "bármelyik fél is" részt.
Ergo itt a jogászok, ügyvédek csatája fog következni.
wagabund
aszongya: ...biztonsági őrökkel védette az oszlopokat...

a videón egy őrt sem látni, tehát csakis máshol védhettek más oszlopokat...

az új oszlopokhoz új őröket javasolnék...(másik cégtől)
vitriol
Ezek szerint a főváros serénykedése az oszlopok körül kidobott pénz volt /nem kevés/. Viszont, ha ennyi felesleges pénzzel rendelkezik tarlós, akkor oldja meg a főváros közlekedését! - de le is mondhat, ha únja a dolgot...
Sanyi2015
Azért az is érdekes, hogy ezt a főváros számára előnytelen szerződést még az előző vezetés kötötte Simicskával... vajon mit kaphattak cserébe?
F_Viktor
@Sanyi2015: Nem tudom 2006-ban melyik FK írta alá Simicskával a szerződést, az új KGY-ben fityeszes abszolút többség volt, a réginek utána kellene nézni.
Sanyi2015
@F_Viktor: Az eredeti cikk szerint közvetlenül a választások előtt még a régi SZDSZ-MSZP vezetés írta alá
F_Viktor
@Sanyi2015: Megnéztem, a régi közgyűlésben is 21 fityeszes volt (+5 MIÉP-es).
Most, a felmondást is 22 igen és egy tartózkodás mellett történt meg (FK tagok száma 66 fő).
volvós
A cikk elején olvasom, hogy a fideszes ( volt MIÉP-es ) kocsismátécicuska
terjesztette elö a " megsemmisítést "...a kis cserépedény ( by Ungár Klára ) akkor meg ugyan mit csodálkozunk ??? A kis pénzéhes g...i talán kimaradt a jutalékból ??? Undorító !!
Desischado
Kiváncsian várom, mi lesz ennek a háborúnak a vége. Konkrétan az érdekelne, hogy simicska türelme mikor fogy már el, és mikor borítja a bilit! Ha borítja, de félek, hogy nem! De azért reménykedek!
eugen4402
Mostanában olyan naiv tudok lenni! A Fidesz (még nem)ZRT elnökségében nincs egyetlen felnőtt ember sem? Aki szólna nekik, hogy "gyerekek, ezt hagyjátok abba, mit mondanak a szomszédok...?!" Ilyen játékokat a homokozóban szoktak lebonyolítani, és az nem is kerül milliárdokba...
human
@F_Viktor: Ez a maffia állam. Akit annó keblére ölelt a keresztapa, ma már ellenség és végezni kell vele. Ami anno előnyös szerződés volt ma már rendkívül előnytelen. Ez van, ha korrupt kormánya van egy országnak.
Strong
"polgári" engedetlenség ala simicska...:-)
nezelodo
@eugen4402: Hiszen ott zajlik"az én apukám erősebb" játék, Orbán homokozójában, mert azzá tette az országot, és saját tulajdonának képzeli. Pedig csak az ideiglenesen megbízott vezetője.
eugen4402
@nezelodo: Úgy bizony. És nem kell tudnunk, kinek ki az "apukája", hogy melyiküké erősebb, az majd kiderül. Addig meg elvagyunk itt a hét vezérrel:
Árpád, Álmos, Ond, Kont, Tas, Huba, Töhötöm. Hoppá nem szegedi, akkor: Tehetem...:-(((
Sanyi2015
@F_Viktor: Jól csúsztatsz, azt írod, hogy 21 Fideszes és 5 MIÉP-es volt, ez igaz, persze azt elfelejtetted hozzátenni, hogy mellettük 24 MSZP-s és 16 SZDSZ-es volt, így 40-26 volt az arány a baloldal javára...
F_Viktor
@Sanyi2015: Elfelejted, hogy a fityesz után legnagyobb ellenzéke az MSZP-nek az SZDSZ volt.
S azt is írtam, anno a szerződéskötésről 23 képviselő szavazott csak!
Szókrakész
@human: Több helyen is sántít az elméleted.
1. Addigra nem lesz ellenzék.
2. Addigra itt vészhelyzet lesz kihirdetve, ergo nem lesznek választások.
human
@Szókrakész: Meglátjuk. Nem kizárt a te alternatívád sem.
karma1
@Szókrakész: Ezt orban rendesen megszivta, mert ha Magyar Gyorgy ur elmegy azokra a forumokra, ahova ELMEHET jogorvoslatert, akkor egyertelmuen JAJ orbannak, meg a torvenytelen intezkedesenek.
Itt nem arrol van szo, hogy ket atlagos szerzodo valamelyik fele felrugott egy ervenyes szerzodest, hanem arrol van szo, hogy Ma.o. ME-je rugott fel egy ervenyes, hibatlan szerzodest, es gyorsan betuszkolt egy torvenyt is az ALapkatyvaszba, amit ebben az esetben kizarolag orban tehet meg. Ez mar reges regen a hatalommal valo visszaelest jelent, meg amiket meg Magyar ur hozza fog rendelni, halmazati buncselekmeny miatt...
Szókrakész
@karma1: Orbán már rég visszaél a nép bizalmával, a nép által ráruházott hatalommal.
Ami engem idegesít, hogy állami pénzeket eddig tandemben saját zsebre átjátszó "úriember" egy(több?) vita után ezt megengedheti magának.
És nem akarom felhergelni magam, mert nincs értelme.
Undorító, amit ezek a nagy nyilvánosság előtt tesznek és sajnos megtehetnek.
kukac50
Simicska már igazán vissza vághatna úgy emberesen az első Orbán kormányzás alatt történtekkel.,kezdhetné Orbán papa kezére játszott bányákkal, Anikó asszonynak ajándék tokaji szőlővel,meg hasonló dolgokkal.
Akkor talán a Hír TV-t sem blokkolnák vidéken.
nezelodo
@kukac50: Nem teszi meg, hogy visszavág, hiszen Orbánt ő alkotta meg, és ruházta fel tekintéllyel, éshatalommal, (értsd, lopott vagyonnal), ha borít, saját vádiratát teszi letétbe az Orbán utáni rendszer ügyészeinek, akik főnöke biztos, hogy nem a Polt lesz. Nem hülye ő hogy börtönbe kívánkozzon, vagy hogy kitiltsák az országból, mint a tisztakezű vezetőinket az USA-ból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.