A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint Szigetvári Viktornak inkább azokat kellene feljelentenie, akik a nőkkel erőszakoskodnak és nem a bevándorlókat kellene védenie.

Tuzson Bence az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta: "az Együtt mai közleménye is bizonyítja, hogy a baloldal még mindig a bevándorlók pártján áll". Ha rajtuk múlna, több tízezer illegális bevándorlót telepítenének be az országba – tette hozzá.

Az államtitkár szerint a baloldal becsukott szemmel jár, nem veszik észre, hogy mi történt Kölnben vagy Helsinkiben. Az ott történtek is bizonyítják: a bevándorlók nem tartják tiszteletben a törvényeket és a nők jogait.

Szigetvári Viktor szombaton azt közölte, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett közösség elleni uszítás gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Az Együtt elnöke szerint "A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára" szlogennel fémjelzett kormányzati kampány kimeríti e bűncselekmény tényállását.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Németországban a németek, Finnországban a finnek tegyenek feljelentést - te ősbarom tuzson!
Magyarországon hány nőt molesztáltak - te csiga ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Megjegyzem, hogy ebben a rendszerben akit erőszak miatt feljelent a bal oldal, dicsőségesen és mindenféle retorzió nélkül kerül ki az ügyből. Csak a vak komondoros esetét mondanám. És ahogy ez vonulat, főleg KDMP része, viszonyul a nőkhöz az talán ...
RonaGyuri
@Vizual: Ne már ezek a kivénhedt marhák erőszakoskodni, ők csak rugni tudnak! =))
Toby
@darwin: 1/ Nem tudjuk,,hogy te mikor hallottál a kölni eseményekről és ehhez képest mikor jelent meg a Propelleren a róla szóló híradás !Amint azt visszaolvashatad, itt is megjelent a híranyag !

2/ Itt is olt róla cikk, de nem csak Kölnről !

3/ Az a körülmény, hogy egy ilyen cikk tartalmához mennyi a hozzászólás nyilván annak a függvénye, hogy közvetlenül érint-e bennnket, vagy sem !

4/ Magyarországon nem voltak lyen atrocitások !

5/ "A hallgatás azonosulás !" Ez téves kapcsolás ! Inkább arról van szó,hogy nem a kívánalmaid és elvárásaid szerint dühöngtek a hozzászólók, de ennek nyilvánvaló oka, hogy nem hazai esemény ! Ez egyben utal a "migránsítéletedre" is.

6/ A fidesznyik azon állítása, hogy a baloldal a bevándorlók pártján áll, egy betű kommentet nem ér meg, pontosan azok mernek minősíteni, akik maguk is szarnak még a saját maguk által hozott törvényekre és más jogi normákra is, azonban vannak humanitárius kötelezettségeink és ebben a tárgyban a valódi civil szféra többet tett, mint az állandóan gyűlöletre úszitó csürherezsim, amelyi, csak annyit tett, hogy az unió ne dörögjön a bunkó hozzáállásért !

7/ A gengszterkormánynak sem jött be az aláírásgyűjtés, mert külnben nem nyomatná a hamis, hazug állításait a több tízezer migráns befogadásáról, mert ennyiről szó sem volt, mindössze 1500-2000 főről van szó hazai viszonylatban és őket szemmel lehet tartani, nálunk is működik a kiutasítás intézményrendszere a normasértőkkel szemben !

8/ Inkább túlzott elvárásaid voltak a kölni eseményekkel kapcsolatos kommentek tárgyában, de van az emberekben kellő humánum és a mocskos qrmány ezt igyekszik mértéktelen balos befogadási attitűdnek beállítani !

9/ Még azokban az orszégokban is van befogadási készség, ahol terrorakciók történtek, mert a migráns nem aznos a terroristával, csak a mocskos gengszterqrmány szerint !

Ez az álláspntom ebben a tárgykörben !
kukac50
A migráns kérdést dobjuk már sutba értelmetlen beszélni róla.
Van kerítés 10 -12 személy aki átmászik rajta jelentéktelen.
amaramaistanna
"...Orbán Magyarország legrosszabb kulturális vonásaira épített – a félelemre, a bizalmatlanságra, a közönyre, az ellenségességre. Babarczy Eszter "
Orbán minden eszközzel egyre mélyebbre taszítja a társadalmat és egyre inkább Európa peremére sodorja Magyarországot. Erről beszélni kell, ezt regisztrálni kell, akár egy feljelentés keretében is.
Orbán Viktor olyan miniszterelnök ,aki gazdaságilag és mentálísan is kizsigereli/gizsigerelteti azt a társadalmat, amelyet szolgálnia kellene.
Nagyon fontos lépést tett az Együtt.
amaramaistanna
@kukac50: Nem jelentéktelen, kérlek gondold át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.