A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint Szigetvári Viktornak inkább azokat kellene feljelentenie, akik a nőkkel erőszakoskodnak és nem a bevándorlókat kellene védenie.

Tuzson Bence az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta: "az Együtt mai közleménye is bizonyítja, hogy a baloldal még mindig a bevándorlók pártján áll". Ha rajtuk múlna, több tízezer illegális bevándorlót telepítenének be az országba – tette hozzá.

Az államtitkár szerint a baloldal becsukott szemmel jár, nem veszik észre, hogy mi történt Kölnben vagy Helsinkiben. Az ott történtek is bizonyítják: a bevándorlók nem tartják tiszteletben a törvényeket és a nők jogait.

Szigetvári Viktor szombaton azt közölte, hogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett közösség elleni uszítás gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Az Együtt elnöke szerint "A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára" szlogennel fémjelzett kormányzati kampány kimeríti e bűncselekmény tényállását.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Németországban a németek, Finnországban a finnek tegyenek feljelentést - te ősbarom tuzson!
Magyarországon hány nőt molesztáltak - te csiga ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hofipisti
Tuzson úr (?) az utóbbi napokban sem lett okosabb, mint volt.
""az Együtt mai közleménye is bizonyítja, hogy a baloldal még mindig a bevándorlók pártján áll". Ha rajtuk múlna, több tízezer illegális bevándorlót telepítenének be az országba – tette hozzá." ha valakit betelepítenek egy országba, az hogyan lehet illegális bevándorló?
1magyar
@Hofipisti: Úgy, hogy senki nem kívánja őket idetelepíteni, kivéve aki nem magyar érzelmű és nincs benne semmi felelősség a nép iránt.
Szigetvári sem tudja mivel feltűnösködjön, de most rossz lóra tett. Ez lesz a vesztük.
wagabund
Szigetvári már elvesztette a realitás-érzékét...valamiért úgy hiszi ,hogy a kezében van a bölcsek köve...

höhö...csak szólok...az nálam van...
Toby
Németországban a németek, Finnországban a finnek tegyenek feljelentést - te ősbarom tuzson!
Magyarországon hány nőt molesztáltak - te csiga ?
egyvandor
@Toby: Azok megérdemelték biztosan úgy viselkedtek. Mint pl. a kubai szülőktől származó fiú barátnője Szegeden. Ja hogy neki nem menekültek verték szét a fejét?
egyvandor
"Harmincegy olyan embert, köztük tizennyolc olyan menedékkérőt azonosított a német szövetségi rendőrség, akiknek a gyanú szerint közük lehetett a szilveszteréjszaka Kölnben nők ellen elkövetett támadásokhoz – közölte pénteken Tobias Plate, a német belügyminisztérium szóvivője.
A gyanúsítottak közül kilencen algériaiak, nyolcan marokkóiak, öten irániak és négyen szíriaiak voltak. Ezenfelül két német, egy iraki, egy szerb és egy amerikai állampolgárt gyanúsítanak a szilveszteri bűncselekmények elkövetésével."
Toby
@egyvandor: Hova tűntek most azok, akik maguk alá ürítettek örömükben, amikor olvasták, hogy migránsok molesztáltak nőket !
darwin
Féltem ezt az országot.
Ha valaki balos,akkor zsigerből elutasítja a Fidesz minden lépését,ha Fideszes,akkor a baloldal minden mozdulata ördögtől való.
Rühellem a jelenleg regnálókat,de nem értem,hogy azonosulhat valaki nőket bántalmazó , erőszakoskodó véglényekkel .
Toby
@darwin: Nosza, tedd ki, ki/kik azok, akik azonosultak a nőket bántalmazókkal ?
JAJMÁR
A kormány tudja, kik voltak az erőszakoskodók? és nem jelentik őket fel??

(Csak közlöm, hogy egymillió menedékkérőt nem lehet feljelenteni, és nem az összes menekült erőszaktevő. Még amerikai is volt köztük, úgy olvastam. Nem olyan fekete-fehér ez, mint amilyennek látszatni akarják. Bár kényelmes, és népszerű is ez a módszer, csak nem igazságos)

Meg kell találni a bűnösöket - és csak azokat -, példásan megbüntetni.
Ez minden bűnözőnek jár, bőrszíntől függetlenül.
Hajrá, Együtt!
Peller Anikó
@egyvandor: a 18 menedékkérő mind német származású volt? Egyik sem volt migráncs? Algériai német meg marokkói német ugye bika? Iráni nem betolakodó német és szír német aki nem migráncs. Csak heccből kérték a menekültstátuszt ezek az echte németek, ugye tubika? És ez csak a k ölni.
darwin
@Toby: Válaszolok neked,mert még mindig ezen kattog az agyam.
Amikor hallottam a kölni eseményekről,rögtön a Propelleren néztem szét elsőnek.Egy hang nem volt róla.Néztem a tévét,belehallgattam a rádiókba.semmi.Ma péntek van és a Propelleren az összes Kölnről szóló cikknél nincs 50 hozzászólás.Nem értem,hogy ilyen felháborító hírnél nincs érdeklődés,vélemény.A hallgatás is azonosulás.A Fidesz állítása is rettenetes:a baloldal a bevándorlók pártján áll.A hozzáállással van bajom.Most vitatkozhatunk egy darabig,hogy :de nem,de igen,de nem.Bennem akkor is itt marad a rossz érzés,hogy az ország véglegesen és gyógyíthatatlanul szétszakadt.
JAJMÁR
@darwin: 21:22 Nem nekem írtad, de véleményem van róla! A kölni események előttem - de még az ottaniak előtt sem - tisztázottak. Várom a nyomozás végét, és a következményeket, biztos lesznek. Nyugaton még a politikusok is képesek belebukni kényes döntésekbe.
A menekültkérdés nagyon kényes dolog. Lehet persze utálni az összes menedékkérőt, migránsot, on block, ez hálás szerep, hiszen egész biztos, hogy nagyon sok probléma lesz még a befogadásukból. Sokszor el lehet még mondani az "ugye megmondtam" szavakat.
A leghálásabb nem befogadni őket.
Addig, amíg egyébként vannak, akik befogadják őket.
Mert ha senki sem lenne, mert mind a kényelmesebb utat választják, akkor mi lesz? Mert a Közel-Kelet térségében iszonyú pusztítás van. A menekültek akkor lesznek csak igazán kezelhetetlenek.

Ezért, mivel mi nem fogadtunk be egyetlen menekültet sem, csak így a pálya széléről belebeszélni - én inkább köszönetet mondanék nekik - nem gerinces dolog. Lehet, hogy Merkel belebukik, de mindegy, ezerszer, százezerszer különb ember, mert Ember, mint akárcsak az itt őt alázó ostobák. Egyébként jó politikus. Ja, nálunk ilyesmi elképzelhetetlen. A belebukás!

De az Együttnek elsősorban az a dolga, hogy a mi ügyeinkkel foglalkozzon, és nekünk is az lenne. Ez a mi dolgunk, és még ezt se tudjuk véghezvinni.
Vizual
Én meg azt tapasztalom a propelleren, hogy a FIDESZ hívők is mintha eltűnnének időnként, aztán ha ugy gondolják előkerülnek Merkel gyalázása ürügyén, többek között. De én azt mondom ! Ehhez a helyzethez nagyban hozzájárult Orbán viselkedése aki mindenféle ellenőrzés nélkül a nyugatra zúdította a menekült áradatot. Ez el fog múlni és mi kiírtuk magunkat a nyugat kellemes életéből. Egy probléma megoldása nem a beteg megölése, hanem a gyogyitás. Amit határőrizetre adott az Eu. azt elfogadtuk, most meg azt mondjuk nem itt van a határ. Bezártuk magunkat és ebből a baj elmultával sem fogunk szabadulni. Idén már nem lesz Eu-s pénz, vagy nagyon kevés. És hogy szétszakadt az ország ? Hát tény én sem vállalok közösséget egy rasszista, kirekesztő és vad társadalomi ( bunkó ) réteggel. És a réteg, a primitiv és iskolázatlan része tartja az orbáni rendszer egyensúlyát. Mert az már bűn amit az iskolázott része tudatosan csinál, butítva a normális emberek egy részét.
Vizual
Megjegyzem, hogy ebben a rendszerben akit erőszak miatt feljelent a bal oldal, dicsőségesen és mindenféle retorzió nélkül kerül ki az ügyből. Csak a vak komondoros esetét mondanám. És ahogy ez vonulat, főleg KDMP része, viszonyul a nőkhöz az talán ...
RonaGyuri
@Vizual: Ne már ezek a kivénhedt marhák erőszakoskodni, ők csak rugni tudnak! =))
Toby
@darwin: 1/ Nem tudjuk,,hogy te mikor hallottál a kölni eseményekről és ehhez képest mikor jelent meg a Propelleren a róla szóló híradás !Amint azt visszaolvashatad, itt is megjelent a híranyag !

2/ Itt is olt róla cikk, de nem csak Kölnről !

3/ Az a körülmény, hogy egy ilyen cikk tartalmához mennyi a hozzászólás nyilván annak a függvénye, hogy közvetlenül érint-e bennnket, vagy sem !

4/ Magyarországon nem voltak lyen atrocitások !

5/ "A hallgatás azonosulás !" Ez téves kapcsolás ! Inkább arról van szó,hogy nem a kívánalmaid és elvárásaid szerint dühöngtek a hozzászólók, de ennek nyilvánvaló oka, hogy nem hazai esemény ! Ez egyben utal a "migránsítéletedre" is.

6/ A fidesznyik azon állítása, hogy a baloldal a bevándorlók pártján áll, egy betű kommentet nem ér meg, pontosan azok mernek minősíteni, akik maguk is szarnak még a saját maguk által hozott törvényekre és más jogi normákra is, azonban vannak humanitárius kötelezettségeink és ebben a tárgyban a valódi civil szféra többet tett, mint az állandóan gyűlöletre úszitó csürherezsim, amelyi, csak annyit tett, hogy az unió ne dörögjön a bunkó hozzáállásért !

7/ A gengszterkormánynak sem jött be az aláírásgyűjtés, mert külnben nem nyomatná a hamis, hazug állításait a több tízezer migráns befogadásáról, mert ennyiről szó sem volt, mindössze 1500-2000 főről van szó hazai viszonylatban és őket szemmel lehet tartani, nálunk is működik a kiutasítás intézményrendszere a normasértőkkel szemben !

8/ Inkább túlzott elvárásaid voltak a kölni eseményekkel kapcsolatos kommentek tárgyában, de van az emberekben kellő humánum és a mocskos qrmány ezt igyekszik mértéktelen balos befogadási attitűdnek beállítani !

9/ Még azokban az orszégokban is van befogadási készség, ahol terrorakciók történtek, mert a migráns nem aznos a terroristával, csak a mocskos gengszterqrmány szerint !

Ez az álláspntom ebben a tárgykörben !
kukac50
A migráns kérdést dobjuk már sutba értelmetlen beszélni róla.
Van kerítés 10 -12 személy aki átmászik rajta jelentéktelen.
amaramaistanna
"...Orbán Magyarország legrosszabb kulturális vonásaira épített – a félelemre, a bizalmatlanságra, a közönyre, az ellenségességre. Babarczy Eszter "
Orbán minden eszközzel egyre mélyebbre taszítja a társadalmat és egyre inkább Európa peremére sodorja Magyarországot. Erről beszélni kell, ezt regisztrálni kell, akár egy feljelentés keretében is.
Orbán Viktor olyan miniszterelnök ,aki gazdaságilag és mentálísan is kizsigereli/gizsigerelteti azt a társadalmat, amelyet szolgálnia kellene.
Nagyon fontos lépést tett az Együtt.
amaramaistanna
@kukac50: Nem jelentéktelen, kérlek gondold át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.