Többek között Güttler Károly és Gyurta Dániel edzője is aláírta a Kiss László szövetségi kapitányt és az úszószövetség vezetését támogató nyilakozatot. A 90 aláíró úszóedző nyilvános bocsánatkérést vár Shane Tusuptól, Hosszú Katinka férjétől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nyilvánosságra került? Ne már, tolonganak a hűségnyilatkozattételre! =))
karma1
Kovezzetek meg erte, de nekem meg mindig hianyzik Dr Gyarmathy Andrea BARMILYEN velemenye... O vajon miert nem ??? Ha valaki, akkor edesapja, edesanyja reven nyakig benne van az uszo- es vizisportokban,... (Jo, a szulei mar elhunytak, de O miert nem mond semmit sem?)
coni
"sokkal jobb körülmények között készülhetnek az úszók, mint 4-5 éve."

Az elmúlt nyolccévezés sem a gazdaságon, sem az úszókon nem segít. Csak az segítene ha ugyanolyan körülmények között készülnek fel mint kihívóik, mert az olimpián a gyurcsányozást nem számítják be.
Mobil123
@karma1: Bolond (elnézést Tőle) lenne ha belekeverdne ebbe.
karma1
@Mobil123: Igen, es ebbol gondolom, hogy azok, akik MEGIS belekeveredtek, ezt valamilyen beigert elonyert teszik. (A cel ugye, hogy a Hosszut es Tusup-ot teljesen tonkretegyek, eluldozzek. csak azt nem ertem, hogy ez miert jo Magyarorszagnak!?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.