Erősen áthallásos Facebook-bejegyzéssel rukkolt kedden elő Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke. Az ellenzéki politikus a nácik szexizmusa és a mai „maradi populizmus” között fedez föl összefüggést – ha fogjuk az adást.„1933. március 18-án nagyszabású kiállítás nyílt Berlinben, amely a német asszonyiságot (Deutsches Frauentum) ünnepelte. A megnyitó szavakat Joseph Goebbels mondta. Ez volt az első nyilvános beszéde, amióta kinevezték a felvilágosító és propagandaminisztérium élére” – írja kedd délutáni, A nők küldetése című Facebook-bejegyzésében Bokros Lajos.„Figyelemreméltó a szöveg. A szokásos udvariassági körök után Goebbels leszögezte, hogy a német nép vészesen elgyengült és egyre több asszony esik áldozatul annak a kísértésnek, hogy a férfiak szerepét töltse be a társadalomban. A német férfiak »elasszonyosodása« teret nyitott a nők »elférfiasodásának«. A német népre nézve tragikusnak és károsnak nevezte ezt a szerepcserét, szereptévesztést” – folytatódik a Modern...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Jelenleg 2 politikus van akinek a mondanivalójának van eleje és vége és nem nézi analfabétának a népet: Tarlós és Szigetvári. A többi olyan mintha csak tátogna.
coni
Javítás:
Jelenleg 2 politikus van akinek a mondanivalójának van eleje és vége és nem nézi analfabétának a népet: BOKROS és Szigetvári. A többi olyan mintha csak tátogna.
nemjoezigy
Az ilyen vélemények elhallgatása, kormánypropagandával elfedése mutatja, hogy mekkora hatalom a média birtoklása!
Érthető, hogy miért akarnak mindent megszerezni ez az élősködő, rabló kormány!
A NÉP anyagi ellehetetlenítése mellett ( a lakosság 80 %-a nem tud félre tenni a fizetéséből) a szellemi elnyomás, az agymosás is kormány TETT! (nem program, hanem tett.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.