A kormányszóvivő kijelentette, hogy egyetlen visszatoloncolni kívánt migránst sem vesz vissza Magyarország, ezek az emberek ugyanis "nem ejtőernyővel érkeztek", hanem a szárazföldön tettek meg több ezer kilométert, nem Magyarországon léptek először az Európai Unió területére.

Kovács Zoltán az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában úgy fogalmazott: elég ránézni a térképre ahhoz, hogy ezt belássuk.

A kormányszóvivő elfogadhatatlannak nevezte, hogy egyes országok csupán akkor alkalmazzák a menekültügyi szabályokat, ha az számukra kedvező. Magyarország ezzel szemben végig következetesen betartotta a nemzetközi jogot – tette hozzá.

Kovács Zoltán emlékeztetett Lázár Jánosnak az idei első Kormányinfón elhangzott szavaira, amelyek szerint amíg kerítés van Magyarország határán, addig féken tartható az illegális bevándorlás. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt is mondta, hogy ha nem lenne a kerítés, a kölni molesztáláshoz hasonló események Magyarországon is bekövetkezhettek volna.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ez szerencse a menekültekre nézve, mert az oszág nem biztonságos a bentlakóknak sem.
A sziriai menekültek között 2,5x annyi a diplomás mint nálunk, így összeszerelő munkát végezhetnének,. Inkább hazamennek.
Komikus, hogy azok akik nálunk vesznek állampolgárságot azok is csak az unióban akarnak szabadon jönni-menni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@nemjoezigy: Megértem indokodat, hogy nem szeretnél egyetlen bevándorlót sem, amig az itt élőknek "nem megy tul jól". De ennek meglesz az ára! Még ősszel O.V. azt mondta: inkább fizetünk! Bizony akkor a lakosságnak nemcsak a 80%-a fog fizetéstől-fizetésig élni. Nem tudom melyiket választanám: befogadnánk menekülteket és ehhez mérten kapnánk az uniótól pénzt, tehát nincs "ráforditás", vagy nincs befogadás és fizetünk...
justhpeter
@Szókrakész: Izlandot lehet is irigyelni, ott nem a hülyék kormányoznak.
Szókrakész
@justhpeter: Szép csendben elvannak. Teszik a dolgukat, építik az országukat, élik nyugodt kis életüket távol ettől az EU-nak nevezett tébolydától.
verőce21
Nem kellenek ide muszlim migránsok. Más kultúrkör, más szokások. Csak veszélyt hordozna a jelenlétük.
Egy arab úgysem dolgozna soha keresztény munkáltatónak.
kajla
verőce21, ez a tapasztalat, vagy a kedves vezető agymosása?
JAJMÁR
Most akkor szeretjük az arabokat, vagy nem? Vagy a bankár arabokat szeretjük, a nem bankár arabok meg ide ne merészeljenek jönni? Vagy...
a fél év, nagy idő, hát még annak tükrében, hogy vannak, akiknek egy óra is maga az örökkévalóság!
No de akkor is! Ezt fél éve mondta a mi főemberünk! Seherezádé irigykedhet:
nol.hu/gazdasag/orban-az-arab-befektetoknek-magyarorszag-nyitott-baratsagos-1538981

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.