18 év után búcsúzik, már keresik a népszerű időjós utódját a TV2-nél – írja a Bors.

Nyugdíjba megy, mert több időt szeret­ne tölteni a családjával.

Egyelőre minden megy a megszokott módon, de Lajos már jelezte: úgy érzi, ideje lenne letennie a lantot. Nyugalmasabb életre vágyik, ami nem csoda, hiszen az elmúlt tizennyolc évben készenlétben kellett lennie, mivel Gaál Noémivel ketten vitték az időjárás-jelentést. Ő a TV2 egyik ikonikus arca, nagyon fog hiányozni mindenkinek

– árulta el egy informátor.

Az időjárás az életem, és ez örökre így lesz. Tény, hogy betöltöttem már a 65-öt, ilyenkor az ember már nyugalmasabb periódusra vágyik. Itthon és Finnországban is vannak unokáim, szívesen lennék olyan nagypapa, akit bármikor ugrasztani lehet egy jó kis programra. Nem tu­dom, mit hoz a jövő, a jelenben élek

– fejtegette a Borsnak Németh Lajos meteorológus.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lópicigáspár
És a fia az mtv1-ről mikor tűnik el? Nem értem, miért van szükségük olyan bemondóra, aki selypít, pösze, hadar, stb.
Az "átkos" Kádár korszakban (amit sokkal inkább szeretett a magyar nép) nem fordulhatott volna elő, hogy sziszegő, raccsoló, beszédhibás bemondókat alkalmazzanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Nagyon helyes, jöjjenek a fiatalok, másrészt meg amíg tudja élvezze a kisunokákkal való törődést, többet fog jelenteni neki mint az időjárás.
dr lópicigáspár
És a fia az mtv1-ről mikor tűnik el? Nem értem, miért van szükségük olyan bemondóra, aki selypít, pösze, hadar, stb.
Az "átkos" Kádár korszakban (amit sokkal inkább szeretett a magyar nép) nem fordulhatott volna elő, hogy sziszegő, raccsoló, beszédhibás bemondókat alkalmazzanak.
lampa laz
@Horizont: akkor még volt olyan, hogy "szép magyar beszéd"..., de a mai körülmények kihozzák belőlünk az "állatot". Ezzel nem a csösze-pösze stb-re gondolok, de logopédusok régebben is voltak, úgy hogy ez a mókus is megtanulhatott volna helyesen beszélni.
micfild
@dr lópicigáspár: ááá-- akkoriban csak a -kolmánysóvivő- volt raccsolós és pösze meg selypitős.
ha annyi idős vagy amennyit gondolok rólad akkor emlékezned kell arra a céép bajucos emberre aki néha megjelent a képernyőn is mondott valami okosat. úgy hivták hogy -. Bányáf Lezső- (Bányász Rezső)
Levendula
Menjen csak nyugdíjba, mert akárhányszor ránézek, a pösze fia juta az eszembe...
A szép beszédű hírolvasók hol vannak? Gondolok itt Alföldi Zoltánra, Süveges Gergőre, Mohai Gáborra, stb.
Ilyen "trafikos" németbalázs-félék, akik olyan pöszén olvassák a híreket, hogy kénytelenek vagyunk másik csatornára átkapcsolni, ilyenek hogy tudják megvetni a lábukat HÍROLVASÓ tisztségben???
Toby
Meg persze a fia körüli hercehurca sem tett jót neki, ami érthető.
KERKA
Addig egészen jó meteorológus volt, amíg ki nem tudódott, hogy kicsoda a fia?Lényeges szempont ez?
KERKA
@Horizont: Fogalmam sincs, hogy kicsoda a fia.:)) De az igen lényeges szempont, ha egyszer azt mondja, hogy napsütés várható, akkor ne havazzon:))
KERKA
@Horizont: Bizisten, soha életemben nem láttam ezt a pasit. És azt hiszem, hogy őmiatta nem is fogok harcolni a távkapcsolóért.Köszi a képet!
csa-csa
@Horizont: bizony! Kertész Zsuzsa kedvenc volt. és Montágh Imre?!!! külön élmény volt!
csa-csa
ja! mondjuk a Kudlikot is bírtuk. Nem bemondó volt ugyan, de szépen beszélt Ő is. szerettük a kellemes mély hangját.
volvós
@Horizont: 15:29

Olyan kis cucuska, ...rózsaszin tangában ...
cs.n.
@dr lópicigáspár: Mert ő nem csak bemondó, hanem hivatásos pártseggnyaló is. Úgy meg elnéznek neki ilyen apró hibákat. :)
csa-csa
@cs. ha jól csinálja amit csinál és tetszik, részemről tök mindegy ki kiét nyalja,
így vagyunk a színészekkel, énekesekkel, egyéb művészekkel is.
justhpeter
Abban egyetértek, ha egy sportolónak, művésznek a politika segítsége kell az érvényesüléshez, inkább hagyja abba. Magyarországon a politika csak buktatni tud, felemelni nem, ugyanis a politika szereplői sötétek, mint a belsőzsebem.
idppp
Németh Lajos nem "időjós", hanem meteorológus! Hülye, tudatlan barom a cikk szerzője!
cs.n.
@csa-csa: De még nem is csinálja jól. Volt például az ominózus eset, amikor beszólt az online sajtónak, hogy nem számolnak be elég nagy hangsúllyal a JÓ HÍREKRŐL. Ez elég nagy szakmai hiba, legalábbis a szakmában jártasak szerint. Az apja egyébként szimpatikus figura, bár már elég régen láttam, évek óta nem nézem azt a csatornát.
csa-csa
@Horizont: nekem nem kell. vagy tetszik amit csinál valaki vagy nem.
vadsanca
Már bizonyos szempontból vártam. Nem a személyét kifogásolom, hanem az előadásmódját tartom és tartottam megalázónak. Ebben azt értem, hogy minden alkalommal ellenszenves stílusban -örökös hajlongással, szájbarágósan- tartotta az előadását. Ezzel az erővel visszaállíthatták volna a tv-torna műsort is, és akkor tudjuk miért fájnak az ízületeink..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.