18 év után búcsúzik, már keresik a népszerű időjós utódját a TV2-nél – írja a Bors.

Nyugdíjba megy, mert több időt szeret­ne tölteni a családjával.

Egyelőre minden megy a megszokott módon, de Lajos már jelezte: úgy érzi, ideje lenne letennie a lantot. Nyugalmasabb életre vágyik, ami nem csoda, hiszen az elmúlt tizennyolc évben készenlétben kellett lennie, mivel Gaál Noémivel ketten vitték az időjárás-jelentést. Ő a TV2 egyik ikonikus arca, nagyon fog hiányozni mindenkinek

– árulta el egy informátor.

Az időjárás az életem, és ez örökre így lesz. Tény, hogy betöltöttem már a 65-öt, ilyenkor az ember már nyugalmasabb periódusra vágyik. Itthon és Finnországban is vannak unokáim, szívesen lennék olyan nagypapa, akit bármikor ugrasztani lehet egy jó kis programra. Nem tu­dom, mit hoz a jövő, a jelenben élek

– fejtegette a Borsnak Németh Lajos meteorológus.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lópicigáspár
És a fia az mtv1-ről mikor tűnik el? Nem értem, miért van szükségük olyan bemondóra, aki selypít, pösze, hadar, stb.
Az "átkos" Kádár korszakban (amit sokkal inkább szeretett a magyar nép) nem fordulhatott volna elő, hogy sziszegő, raccsoló, beszédhibás bemondókat alkalmazzanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Abban egyetértek, ha egy sportolónak, művésznek a politika segítsége kell az érvényesüléshez, inkább hagyja abba. Magyarországon a politika csak buktatni tud, felemelni nem, ugyanis a politika szereplői sötétek, mint a belsőzsebem.
idppp
Németh Lajos nem "időjós", hanem meteorológus! Hülye, tudatlan barom a cikk szerzője!
cs.n.
@csa-csa: De még nem is csinálja jól. Volt például az ominózus eset, amikor beszólt az online sajtónak, hogy nem számolnak be elég nagy hangsúllyal a JÓ HÍREKRŐL. Ez elég nagy szakmai hiba, legalábbis a szakmában jártasak szerint. Az apja egyébként szimpatikus figura, bár már elég régen láttam, évek óta nem nézem azt a csatornát.
csa-csa
@Horizont: nekem nem kell. vagy tetszik amit csinál valaki vagy nem.
vadsanca
Már bizonyos szempontból vártam. Nem a személyét kifogásolom, hanem az előadásmódját tartom és tartottam megalázónak. Ebben azt értem, hogy minden alkalommal ellenszenves stílusban -örökös hajlongással, szájbarágósan- tartotta az előadását. Ezzel az erővel visszaállíthatták volna a tv-torna műsort is, és akkor tudjuk miért fájnak az ízületeink..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.