A válaszadók többsége soknak gondolja a három gyereket és még a 10+10 milliós csok-ért sem vállalna be ennyi gyereket - derült ki a hvg.hu online kérdőívének eredményeiből. Az is kiderült, hogy sokan rendelkeznek önerővel, ingatlan vagy valamilyen megtakarítás formájában. A kormány sem számít több csok-igénylőre, egy közvélemény kutatás szerint a megkérdezettek 8-9 százaléka választja majd a három gyerekes opciót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Akkor ezt nem lehet sikernek nevezni nem? SŐT!!!
levarosbukta
@Hellcat: Minden pályázat amit ez a büdös bagázs kiír, teljesíthetetlen feltételeket tartalmaz csak hogy ne kelljen a pénzt kiosztani vagy csak a csókosok férjenek hozzá. Ezt csak a vak nem látja. Aztán verheti a fidesz a mellét hogy mennyi jót tesznek a néppel, csak balfacok vagyunk mert nem éltünk vele.
colibri
Pontosan így van! Lehet mellet döngetni, öndícsérni, hogy bezzeg a fidess mennyire segíti a családokat, meg mekkora anyagi áldozatot hoz a népességcsökkenés megakadályozására, ellentétben a szocialistákkal, akik így, meg úgy lerombolták, elvették, stb... közben meg mindenki tudja, csak az övéit érinti, mint minden jó, úgy igazi fidesses módra.
A családok nagy része bebukta a svájci alapú hiteleket, van aki még mindig nyögi a törlesztést, jobban meggondolják az emberek, hogy mennyire legyenek bevállalósak a mai orbanisztánban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.