Amikor Magyarországot megszállták, akár Nyugatról, akár Keletről, annak mérhetetlen szenvedés lett a következménye - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budaörsön, a magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének emléknapján rendezett megemlékezésen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem az a kérdés, hogy Európa megmaradhat-e, hanem az, hogy mikor takarodtok el a jó büdös francba a csicskákkal együtt, a Góbi-sivatagba, saját lábon állni !
Mocskos bűnüző !
Butautáló
Elmélkedhetsz hülyegyerek, de elfelejtettél pár dolgot, ami épp miattad aktuális! A németek akkor szállták meg Magyarországot, amikor Horty jó magyar szokás szerint, beleszart a szövetséges-tálba! A ruszkik meg akkor, amikor 56-ban Nagy Imréék! Mostanában is beleszart valaki a puncsos-tálba! Nem tudod ki volt te Barom??
Toby
Nem az a kérdés, hogy Európa megmaradhat-e, hanem az, hogy mikor takarodtok el a jó büdös francba a csicskákkal együtt, a Góbi-sivatagba, saját lábon állni !
Mocskos bűnüző !
Toby
Akinek megvan mind a 4 elemije, meséléje már el nekem, hogy most a migránsáradattól van veszélyben Európa, vagy attól, hogy nem díjazzák az illiberális elmehábiridottságot és ezért akarják retrográdnak beállítani gengszterék a nyugatot ?
karma1
Ez a heten a MASODIK nagyon hulye megnyilvanulasa a fide$$-nek...
who's that girl
"Orbán: az a kérdés, lesz-e Európa"

Európa: az kérdése, meddig lesz orbán - a suttyó, kis hitler

orbán, te nagyon hülye, azért mert bedől Európa, szerinted az a jó válasz, hogy nyomorba döntesz egy egész népet - elbutítva, betegen, nyomorban tartva?
Ha igen, hülyébb vagy, mint amire anno az osztrák elmegyógyász orvosok tartottak téged.
De persze kezeltek téged Q sok pénzért.
Írnám, hogy mert megérte, de nem érte meg.
Aki hülye, az is marad!
papa.49
Európa akkor is lesz mikor már terád már a kutya se emlékszik hazugovics!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.