A parlamenti államtitkár szerinte "a baloldaltól már megszokhattuk a felelőtlen hozzáállást", hiszen alábecsülték a bevándorlás veszélyeit, nem támogatták a szabályok szigorítását, a déli határzár megépítését, most sem támogatják a terror ellenes harcot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Még jó,hogy nem repdesek a jelen törvényeknek sem. Tenorista lennék különben.
(Állítólag a mosléknak mindegy ki eszi,moslék marad,akárki emészti.)
kakaósbögre
értem én de ki a fasz ez a Dömötör Csaba?
verum
Szerintem ugyanolyan hiba alábecsülni a migránsáradat okozta veszélyeket, mint túlbecsülni.
Nem kell ennyi ember, nem lehet és nem szabad befogadni ennyit.
Személy szerint nem akarom tolerálni pl. a nőkkel szemben bánásmódjukat. Még azt is nehezen viselném, ha saját családtagjukat, saját fajtájukat alázzák, ne vegyék emberszámba, de hogy engem, vagy magyar, vagy európai nőt, azt egyáltalán.
Sajnálatos, hogy nem térnek ki rendszeresen arra, hogy mit is jelent a kulturális különbség a gyakorlatban. Európa és Magyarország nem él mindennapjaiban hitéletet, a vallási törvények csak kevesek számára fontos.
Ekkora migráns tömeg bizony nem fog és nem is akar alkalmazkodni szokásokban, vallási szabályaik számukra fontosabb, mint az Európában való együttélés szabályai. Ők nem lesznek saját vallásukban, kultúrájukban toleránsak. Tettre készebbek érdekeik, jogaik érvényre juttatásában.
Idehaza ezt még sokan nem hiszik, nem értik, de az már kezd a köztudatba jutni, hogy a jóléti európai államok már közel sem olyan biztonságosak, mint eddig. Mi még kimaradtunk ebből, de ami késik, nem múlik.
Persze a túlbecsülése mindennek a veszélynek az, hogy a kormány mindenben parlamentáris jóváhagyás nélkül akar dönteni és tulajdonképpen saját népén akar uralkodni kénye-kedve szerint, ami nem rendteremtés, nem a biztonság alapja. Ilyen körülmények között a hatalom a népre legalább olyan veszélyes, mint a migránsáradat.
Eddig is kétszer olyan rossz volt idehaza az életkörülmény, mint jóléti országokban, úgy látszik ez továbbra sem fog változni.
Toby
"...hiszen alábecsülték a bevándorlás veszélyeit "

-Mert mi bizonytja, hogy alábecsülték a "veszélyeket" ?
- Hány nőt mollesztáltak nálunk ?
- Hány embert fosztottak ki nálunk ?
- Hány "magyar "embernek a munkáját vették el ?

Na, errő, is kéne némi valóságot gügyögni, havi milliós fizuért !
kkalman
A menekülteket, migránsokat nem engedik be, de a terroristák letelepedési kötvényt vásárolva szabadon jöhetnek, és mehetnek tovább Európába robbantani.
Az biztos, a bölcsek kövét nem ezek őrzik. - Még azt is ellopnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.