G. Fodor Gáborék Tóbiás József feleségét mocskoló bejegyzése nagy indulatokat váltott ki: a Fidesz alelnöke, Gulyás Gergely elhatárolódott tőle, és több jobbos médium is helyretette a magát újságírónak képzelő politikai elemzőt. Most Szabó Tímea, a PM politikusa üzent "GFG"-nek Facebook-oldalán.

Íme:

G. FODOR GÁBOR, TE UTOLSÓ SENKIHÁZI, TAKARODJ A KÖZÉLETBŐL!

Nem fogom leírni az ócska szennyportálod nevét, de amit ott műveltél, azzal átléptél egy határt, ahonnan nincs visszaút.

Látom, nagy a verseny a nyugdíjasokat hasba rúgó Habony Árpáddal "az év legnagyobb férge" címért. Te most jól belehúztál.

Azzal tisztában vagy, ugye, hogy az egyetemen, ahol "oktatsz" figyelmeztetik a diákokat, hogy minden egyetemen kívüli tevékenységükkel javíthatják vagy éppen sárba tiporhatják az intézmény hírnevét? Szerinted te most épp melyiket teszed? Arra se vagy méltó, hogy a gumiszobádból kigyere, nemhogy a közéletben bármilyen módon részt vegyél.

Te tényleg nem vágod, hogy a politikai küzdelemnek is vannak szabályai és határai? Hogy nincs az a cél, aminek eléréséért mások emberi méltóságába, családi életébe így beletaposunk? Ez a kulturális jobboldal, amit képviselsz? (Apropó, hol vannak a tömeges jobboldali elhatárolódások? Egyet láttam, kevés.) De tudod, igazából ennek ráadásul semmi köze a jobb- meg baloldalisághoz. Amikor egy ellenzéki felületen Rogán Cecíliát lek*rvázták, én voltam az első, aki kikérte ezt magának. Mert lehet a korrupció, a rossz döntések, de még az urizálás miatt is kritizálni valakit, de nem így.

G. Fodor, remélem, a mai napod a sűrű bocsánatkérésekkel, az ótvar portálod megszüntetésével és a felmondásaiddal telik! Kezd az egyetemen.

Ja, és persze benne van a pakliban, hogy ezt az aljasságot azért csináltad, mert a kutya nem olvassa a termékedet, és ez remélem, ezután is így lesz. Én biztosan nem fogom megtenni neked ezt a szívességet, és másokat is arra buzdítok, hogy soha ne kattintson rá! Még a legnagyobb provokáció esetében sem.

G. Fodor, költözz Ibizára Habonnyal, princípium Ákossal meg a hasonló lepattant haverjaiddal együtt!

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Nem szabad elfelejteni, hogy a fodrok, bayerok, ákosok, zacherek, kövérek soha nem önállóan döntenek arról, hogy mit írnak vagy mondanak. Még ha az ellenzék el is hiszi, hogy ezek önálló döntések.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Nem szabad elfelejteni, hogy a fodrok, bayerok, ákosok, zacherek, kövérek soha nem önállóan döntenek arról, hogy mit írnak vagy mondanak. Még ha az ellenzék el is hiszi, hogy ezek önálló döntések.
Aki Én
Szerintem maradjon. Vele sokkal könnyebb beazonosítani a fidesz ,,intelligens,, táborát.
bögöbö
"Apropó, hol vannak a tömeges jobboldali elhatárolódások? Egyet láttam, kevés." - kedves naivitás (amúgy Tímea posztja kiváló, így kell ezt...) Ahogy a salátatörvényekbe becsempészett mutyi-paraghrafusokat is az arra kiválasztott hűbéresek jegyzik, úgy az "elhatárolódásra" is kijelöltek valakit (most éppen Gulyást), ezzel mintegy letudták a penzumot (utólag lehet rá hivatkozni, ha épp az a kommunkációs "igény"). Így a G. Fodorral egyetértő zombikat sem terhelik túl azzal, hogy a sok ellentétes inger (Kövér, Lázár, urambocsá' Orbán esetleges elítélő nyilatkozata) zárlatot okozzon az agyukban.
nezelodo
Egyetemi oktató? Csak nem női egyenjogúságot tanít? Kik lehetnek az oktatótársai e témában? Meggyes T. Varga képviselő, vagy a Balogh komondorja, Kövér, az Ákos, vagy a többi fideszes aki jártasak ebben a témában? Igaz nem kell meglepődni, a Flóri is oktatott, meg jó néhányan vallástudományt az MSZMP KB-ből.
wagabund
tudom, nagyon buta kérdés, de jáccásiból kérdezem, mi lesz ezekkel az emberekkel, ha Orbán úgy dönt, hogy szevasztok..én megyek..
...ez a bajer, dajcs, gfodor,stb hol fog "dolgozni", ...na jó, inkább lébecolni..?

nem kell válaszolni, mert csak fikció...
nemkati
@wagabund: Majd pálfordulnak, és 0rbán utódjához dörgölőznek. Stílusváltásra viszont ne számítson senki.
Sziszifusz
@coni: 11:18
G. Fodor mocskolódó bejegyzését utasítás szerint tette meg, ezzel lehetőséget teremtve Fideszes potentátoknak arra, hogy esetleges elhatárolódásaikkal megjátsszák a "jófiút".
Ez az epizód is csak része annak a színjátéknak amit a Fidesz , Orbán vezetésével művel.
G. Fodor túlságosan is rafinált ahhoz, hogy saját elhatározásból, egy ilyen önmagát is lejárató megnyilatkozást tegyen.
magyarbakancs
@coni: "Nem szabad elfelejteni, hogy a fodrok, bayerok, ákosok, zacherek, kövérek soha nem önállóan döntenek arról, hogy mit írnak vagy mondanak. Még ha az ellenzék el is hiszi, hogy ezek önálló döntések."
Ezek önállóan szellemi képességüket alul múlják (hülyék)
nyanya001
Az ember azt hinné, hogy a g...ből ember lesz de ez gfodornál másként történt,
megmaradt a g...i állapotban !
Mob
@Sziszifusz:
Lehet, hogy igazad van. és ez egy kódolt üzenet volt tóbiásnak, hogy "öcsi, azért szemmel tartunk", de szerintem túlkombinálod. Szerintem csak annyi történt, hogy a szervilis megfelelni vágyás áttört néhány gátat.
Bercifiu
Te kis Gnóm! Azért mer nem volt olyan ronda nő, hogy hozzád menjen, inkább átmentél köcsögbe, nem azt jelenti, hogy más Tisztességes asszonyt, feleséget megbánts.
A hozzád hasonló gecikkel vívjál szópárbajt.
nemkati
@Mob: Kolozsváros is leszerepelt a Gyurcsányos cikkével. De itt most ebben igaza van, amit Gulyás Gergelynek üzent: "Ettől már nem lehet elhatárolódni, mert ezek ti vagytok, és a titeket kiszolgálók gyülekezete" - merthogy ezt a lapot is közpénzből finanszírozza a kormány.
Hellcat
Az egyetlen szép dolog ebben az hogy ezzel a jobberek maguk alatt vágják a fát. Csak így tovább!
coni
@Mob: @Sziszifusz: @magyarbakancs: Tóbiás előélete eddig sem volt titok, és ezt a lapot csak akkor játszák ki ha...előválasztásra készülnek és biztosak akarnak lenni a 2/3-ban, hogy ne kelljen a Jobbiknak könyörögni a statárium bevezetéséhez:.
nepszava.hu/cikk/1083352-a-nyomok-eltuntetesere-keszul-orban
volvós
Ez a G...i FG... mongol nyelven " Ulan Bátor "... ( olyan Bátor ), hogy ilyeneket
firkál a szennyoldalon. Kiváncsi lennék, ha mondjuk egyik este egy kihalt
utcán menne hazafelé, és 4-5 kigyúrt kopasz kancigány megkérdezné
töle, hogy hány óra ??? Persze ököllel, vagy baseball-ütövel...
Esetleg úgy járna, mint az Über taxis...:-))) Kicsit visszavenne a
baleseti intenziv osztályon a kis gnóm a nagy pofájából... Megérdemelné !!
bencemacska
@wagabund: Hogy képzeled, hogy ezek dolgozni akarn(t)ak valaha is?!
Előbb lesznek kiadatásra nem kötelezett országban, mint az általuk nyalt segg!!!
dr. prédikátor
Nem tudom az ilyen hibbant gnómok hogy keletkeznek, osztódás révén jönnek létre???És mindegyik a fütyi-sz bandánál csapódik le!!!Hol a sunyi 3.14-csába voltak ezek eddig?lapultak a patkánylyukban???remélek egyszer valaki beveri ennek a szarkupacnak a pofáját!!!
papa.49
Nem vagyok az erőszak híve de találkozhatna ez is egy ,,tomcettel,, a folyosón, mint a anno az emődke))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
prime777
@dr. prédikátor: "Nem tudom az ilyen hibbant gnómok hogy keletkeznek,osztódás révén jönnek létre???"
Ez valami annyira rohadt szöveg. 8-)
Nagyon jót kuncogtam rajta.
ui:az a gnóm duma nagyon kegyetlen tényleg na. 8-)
Bercifiu
Szégyellje magát az egész FIDESZES barom nevében.
papa.49
@Horizont: Tisztelettel megjegyzem neked, ezt NEM HISZEM EL, hogy ő elakarta hagyni a férjét, ugyanis abban a környezetben NINCS VÁLÁS, amellett kettejük közül a spiné volt az inkább domináns, csak mindig ügyesen rejtőzködött a férjecskéje nem túl széles háta mögött, a rengeteg föld is a asszonypajti nevén van nem véletlenül, meg azt se feledjük kettejük közül a spiné gyakorolta jó pár évig a hivatását, míg a hazugovics egyetlen pillanatig nem volt ügyvéd...Ez csak kis ,,emberarcú környezet,, kép megteremtése nem egyéb...
bencemacska
@papa.49: Ahogy mondod!!! Hosszú évekig ő volt a családfenntartó!
coni
@Horizont: nepszava.hu/cikk/1083352-a-nyomok-eltuntetesere-keszul-orban

Az MSZP támogatottságát akarták még jobban csökkenteni (már ha lehetséges egyáltalán) egy előválasztás esetére.
papa.49
@Horizont: Nem is a ,,boldogság,, lehetett a cél mikor összekerültek ugye még ezerrel ment a cocializmus ott a hazugovics menő lett volna, a csaj apja meg állítólag III/III. as volt, de ettől függetlenül, az Anikó meg puszis barátnője volt a Horváth belügy miniszter lányának aki meg a Stump felesége, ezért is voltak ők sérthetetlenek, mert kimosták őket bármiből...Az biztos hogy nagyon tönkrement a spiné kinézetre, bár az is lehet hogy csak a fajtája ütközik ki rajta ahogy öregszik...Viszont ne feledd azt se hogy Szolnoknál hatalmas darab mocsaras, ingoványos földeket kellett kisajátítani az ott ,,épülő M4. hez,, és érdekes pont a lévaiak tulajdonában volt a föld, ami mellesleg ,,Natura 2000,, minősítésű is, amiből most már biztos SOHA SEMMI NEM LESZ...Egyébként meg azt szoktam mondani ,,ki mit szakít, azt szagolhatja,, neki ez jutott, hát rajta szagolgassa...
Mob
@nemkati: Melyik gyurcsányos cikkével szerepelt le kolozsváros?
dr. prédikátor
@Mob: egyáltalán, mit keres itt az az országidegen kolozsváros??? Milyen jogon mond véleményt ??itt él? itt adózik?Vagy csak idetolta a pofáját az ingyért!!!
Mob
@coni: Jó kis cikk, olyan igazi népszavás. Az ugye megvan, hogy a népszava 2010 óta átlagban havonta fellövi az "előválasztás lesz" rakétát, és rendre besül. Azért azzal nem ártana tisztában lenni, hogy orbán kezéből csak kicsavarni lehet a hatalmat, magától nem fog soha lemondani. Ha mondjuk átmenne a támogatottsága negatívba, és az összes nagyobb városban megbénulna az élet az "orbán takarodj!" tüntetésektől, akkor se mondana le, ebben biztos lehetsz.

A cikkedben ez meg külön tetszik:
"Ha lenne hangyaszorgalmú ellenzék vagy jó kapacitású sajtótermék, most kigyűjthetné e szervezetek alapítási (átszervezési) dátumát, és a beleölt közpénzt."
Ez a veress jenő, aki ezt írta, ő nem újságíró egészen véletlenül? Mert ha igen, akkor mire vár? Uccu neki, járjon utána és leplezzen le. Mondjuk az macerás. A szarkavarás sokkal könnyebb.
bencemacska
@papa.49: A fáma szerint Anikónak volt egy udvarlója (ismereteim szerint a Konkoly-Tege család valamelyik tagja), mikor OV -nak megakadt rajta a szeme (lehet, hogy csak az udvarló miatt) és szó szerint megverekedtek érte, mint a szarvasbikák!
Mob
@dr. prédikátor: Én erről beszéltem: kolozsvaros.com/ . És te miről?
Eriksson
Ez a nő egy PM politikus? Hát nem úrinő, az már biztos.
dr. prédikátor
@Mob: Én meg arról hogy ez a veres nevű senki NE KEVERJE ITT A SZART!!!
prime777
@Horizont: Mint csodálkozol kedves Horizont?
Én egy pillanatra sem rökönyödtem meg a G.Fodor dumáján.
Ez az igazi arcuk a fideszeseknek.
Az itteni beírogatók közül talán Enslaved volt az, akiben nem éreztem ezt a stílust.
A többi lenéz mindenkit,ostoba,buta társaságnak tartja a baloldali értelmiséget.
Hígagyú pöcsöknek körülbelül.
Egoizmus,gyűlölet,megvetés.Ez jellemző a táborukra.
Most meg megmutatták,hogy ha elengedik magukat milyen emberek.
Csak ennyi történt.
Itt élősködnek rajtunk,tahóskodnak,és már mindent megengednek maguknak.
A lopásokról nem is beszélve.
Közben nagyokat kacagnak az ostoba magyaron.
De ha bírálsz akkor meg kussolj köcsög komcsi.
Ez megy ma.
Hányinger.
Mélységesen megvetem azt a hitvány +tömeget" akik még éltetik ezt a piszkos réteget.
Mob
@dr. prédikátor: Hmmm... asszem elvesztettem a fonalat. Kicsit bővebben esetleg?
Mob
@nemkati: Jó cikk. Még nem olvastam. Köszi. Melyik részével van bajod?
coni
@Horizont: Ezeknek az intézményeknek egy részét 2010 óta hozták létre sok száz millióért.
bencemacska
@Horizont: Nem régen hozta létre a Fidesz ezt a szörnyszülöttet a szakemberek tiltakozása közepette!
Szerintem ők csak átvették a Megbízó levelüket, most meg a végkielégítésüket!
bencemacska
Nekem az jutott eszembe, hogy Rába Tímea a "köteles tüntetésen" énekelt, nagy tapsot kapott!!! (Tőlem is!!!)
Akkor még nem volt Tóbiás felesége. Lehet, hogy a tüntetés miatt törleszt most a köteles helyett a g..- fodor???
mariaberta
@coni: Olyan a csúszómászó, amilyen a gazda . Egyik G segget nyal a másik G- nek. És ezt nevezik a fideszes polgári tisztességnek.
papa.49
@bencemacska: Kár hogy nem akkor tört le a szarva, mert ugye akkor levanszarva))))))))))
bencemacska
@papa.49: Sikerült megnevettetned!!!-:)))
papa.49
@bencemacska: Egészségedre, inkább nevessünk, mint sírjunk...
Lepényleső
A szidalmazással óvatosan,ne feledd,oszlopos tagja a regnáló hatalomnak,még legalább
30-40 évig.
vukkocska
Csak azt nem értem, ha korábban volt egy olyan oldal, bejegyzés, amely nem nyerte el a hatalom szimpátiáját, letiltották. Ez még mindig fent van. Így minden fideszes elhatárolódás csak álságos és hazug. A Deutsché azért tetszett. :)
JAJMÁR
Szabó Tímea jól megírta a választ, itt látok csak egy pici elírást:
"Ez a kulturális jobboldal, amit képviselsz?" - a kérdőjel fölösleges!
kkalman
G.Fodor hozta a megszokott fitymasz színvonalat. Annyi esze nincs, hogy rájöjjön, ezzel a cikkel nem lejáratja a Tóbiást, hanem a szimpátiát erősíti vele szemben.
John J. Dunbar
Nagy átverés az egész, süt róla a fidesz-firfang. Megtehetik, a magyarok két pofára megkajálnak mindent. Orbán-Deutsch, kipróbált páros, nem az első cselük, kisujjukból átvernek mindenkit...
.
Ki az aktuális "ügy" - egy eleve rikítóan felháborítóra kreált cikk - gócpontja?
Mi történt vele nem is oly rég?
.
Fodor G. Gábor kegyvesztett lett a nem is oly régi, tavalyi "polgáros termék" elszólása óta. Eleinte kérdéses lehetett, "élve hagyják", vagy eltüntetik.
Végül a vezér döntött, maradhatott, de "büntivel" - lejjebb csúszott a hierarchiában, egy szennymagazin élére (tehát kvázi vécésnéni posztba) - Habony Árpád felügyeletével.
.
Miért is jelenthetett ez lecsúszást. Szerintem minden értelmes ember számára egyértelmű. A lényeg, Fodor polgártárs innentől egyszerű eszközzé degradált - melyet most használtak.
.
Ti még hisztek a véletlenben, oh, "bölcs" polgárok!?
.
Vajon miért most, miért pont így, és miért pont Tóbiást?
.
Mi a legégetőbb baja Kedves Vezetőnknek? Mi híja a "nagy tervének"?
.
Pár szavazat! Igen, ahhoz!
Nincs meg a kétharmad, paraszthajszál híján - de hiányzik a "terrorhelyzetes-"előkirályságos" alkotmánymódosításhoz!
Kellenek a voksok.
.
Tóbiás miket nyilatkozott az elmúlt időszakban (egy a Fidesszel hagyományosan kokettáló párt élén - gondoljunk Molnár szkinhed Zsótira)? Ellenezte Orbán mestertervét. Pedig csak néhány szavat kellene.
Hát beindult a gépezet!
Tóbi megkapta a lófejet az ágyába...
.
Tóbiást támadják -> mindenki felhördül -> nyilatkoznak a véleményformálók -> s megszólal dajcstompika is -> vajon mi várható?
.
Jaj, be érdekes! Mi lehet a színdarab következő felvonása?
.
-> megszólalt dajcstompika is -> Vezér lép -> a bűnösnek kikiáltott Fodor G. G. viszi a balhét (elég okos, már számíthatott rá, maffiáéknál már így megy ez) -> habosítják a sztorit (már közösen) -> lesz nagy összeborulás -> no Tóbiás, hazaffyas ritmus! lássad, együtt vagyunk, tégedet is megvédünk! mást már nem árulunk el rólatok! -> aztán a módosító...
cs.n.
@Mob: Amit linkeltél, azt a hacsaknem.blog.hu bloggere írta, csak egy ideje a kolozsvaros oldalon olvashatók a bejegyzései teljes terjedelmükben. Amit itt nehezményeznek, azt nem ő írta, de mivel ugyanaz a portál, egy kalap alá veszik, pedig az csak a Kolozsvári Szalonna oldal "Dühöngő" című blogrovata. Szóval emiatt a félreértés, ha nem értettem félre. :)
John J. Dunbar
@John J. Dunbar: ... Mi lehet a színdarab következő felvonása?
.
-> megszólalt dajcstompika is -> Vezér lép -> a bűnösnek kikiáltott Fodor G. G. viszi a balhét (elég okos, már számíthatott rá, maffiáéknál már így megy ez) -> habosítják a sztorit (már közösen) -> lesz nagy összeborulás -> no Tóbiás, hazaffyas ritmus! lássad, együtt vagyunk, tégedet is megvédünk! mást már nem árulunk el rólatok! -> aztán a módosító javaslat szavazásán csak megbotlik valaki, félrenéz, félrenyom -> nicsak, mégiscsak meglett a szükséges!
.
Mik vannak! Nohát!? Ki gondolta volna!?
.
EGYÉTEK A RIZSÁT!
.
... vagy inkább ... OLVASSATOK!
moly.hu/konyvek/bertolt-brecht-allitsatok-meg-arturo-uit
bush
Van orbánnál kisebb, aki nagyobbnak képzeli magát (meri nagynak álmodni magát)?
Igen, g (geci?) fodor gábor.
Azt szokták mondani, hogy sok kicsi sokra megy.
Már nem hiszek ebben a mondásban.
panellproli
Mr.Quasimodó ne akarjon már bárkit is kritizálni!Inkább bújna a föld alá, ha már a sors ilyen "kegyesen" bánt vele
Kutyuska
Ilyen az, amikor a púpos és a kerti törpe cikket ír.
Desischado
@Horizont: Én is erre gyanakszom, túl sok minden egybevág. De ha létezik az isten, az is előfordulhat, hogy vesztenek! Azért, látható, hogy az embereknek már nagyon elegük van a fideszból, bár állítólag nagy a népszerűségük.
Ami Rába Tímea mocskolását illeti, szavam sincs, illetve lenne, de az nem tűrné a nyomdafestéket. Jól mondod, ez az igazi pofázmánya ennek a rühes bandának. Egyébként is sokszor kimutatták már, mire tartják a nőket. De egy rendes nő ilyen mocskolása, az már überel mindent. Jobban tennék, ha a saját portájukon kereskednének, és nem tisztességes nőket gyaláznának. Még annyit, hogy ez a koton szökevény g fodor se a saját kútfejéből találta ezt ki, hanem kiadták neki rá az ukázt. Szabó Tímeának teljesen igaza van mindenben! Nyomorult, rohadt férgek!

@John J. Dunbar: John, neked is igazad lehet, nagyon valószínű, hogy ez a "forgatókönyv", bár ne legyen igazunk! De én ezekből mindent kinézek!
wagabund
a..." kiverné e "..a cikben szereplő hölgyre című kérdés azért jutott eszébe annak akis embernek, mert ő a tükörben nézi magát, és ahhh...de szép vagyok...húúúdejó vagyok...-örömteli elégedettséggel köpteti a kukackáját...neki elég a saját arca..szereti a borzalmat..
mariaberta
@papa.49: Így is, úgy is mindenképpen. Bár az ilyenekre még az ürüléket is kár pazarolni. Régen ezt az úgynevezett FEKÁLIÁT trágyázásra használták. Ezek még azt sem érdemlik.
John J. Dunbar
@Desischado: Már évek óta ugyanazokkal a trükkökkel etetnek minket. Ébresztő!
Ennek a "sztorinak" van egy "láthatatlan" üzenete, annak címzettjének - erről írtam. Ez egy kisebb epizód egy nagyobb cél elérése érdekében.
Na, vajon mi lehet az?
.
A "terrorveszély" azért kell Orbánéknak bemondásra (majd segítenek előidézni egy hivatkozható eseményt a 2006-os Kubatov legények), hogy a "Tákolmány" megfelelő módosításai alapján az államfő erősebb jogköröket kaphasson.
Nos, akkorára ugyanis már nem Káder elvtárs lesz az!
Hanem, vajon ki? Igen, eltalálta!
Ezért szükséges a Putyin-Medvegyev páros által már sikeresen bemutatott pártánc.
Orbán kicsit visszább lép, Lázár szorosan előre. Lázár, már miniszterelnökként (a birkák etetése gyanánt, megnyugtatásul), mint egy reformfideszesként, majd a változás ígéretét lebegteti, s eközben, mellékesen, Hunyadi Nemzethvédő Viktor előlép államfőnek.
S ekkor vesznek majd újabb lendületet az események!
Kubatov-legények akciója -> veszélyben a nemzeth -> "fokozódás" -> életbe lép a "Tákolmány" módosítása -> Orbán megkapja a diktatórikus hatalmi jogköröket -> kicsit még habosítani kell, mert el kell foglalni a népet a 60 napra -> eközben megértetik velünk, hogy hatékonyabb lehetne Orbán, csakis értünk (közben már mindenki bepirickázva, sápadtan lapít) -> Orbán (némi machinációval, erőszakkal) megkapja a plusz jogköröket -> lassan nyíltan kezd formálódni az új rendszer, melynek nevet is adhatunk -> királyság, melynek királya: ->
♚ I. Orbán Viktor! ♛
.
MINÉL HAMARABB MEG KELL ÁLLÍTANUNK, MÍG NEM LESZ TÚL KÉSŐ!
jancsik68
Ez a gnóm,torzszülött G.F.G pont olyan ,mint pénzt adó gazdája:Igazi,aljas keresztény,akit még leköpni sem érdemes.Remélem hittanórára is járt,mert ilyet csak ott tanitanak hozzá hasonló aljas papjaink!!
Aki Én
@coni: Ez összevág ,,John J. Dunbar" 14:26-os hozzászólásával.
JAJMÁR
@John J. Dunbar: 14:26 A diktátor pontosabb!
coni
@Aki Én: Igen. Az MSZP-t lemosták.De az előrehozott választások előtt még a Jobbikot is el kell intézniük, mert nem támogatják minden kérésüket (pl. terrorhelyzet miatti statárium).
Eriksson
@jancsik68: Te jártál keresztény hittanórára?
Gyuri Géderről
@jancsik68: Szeretném előre bocsájtani nem vagyok vallásos, baloldali értékrendet vallok.
Csak annyiban szeretném finomítani a hittannal kapcsolatos megállapítást, hogy 1964. - ig nem ezt tanították. Akkor a hitre oktattak.
Rendszer váltás utáni hitoktatással kapcsolatba, már vannak kétségeim.
A papok bevitték a politikát a templomokba. Ennek lehet ez az eredménye.
Desischado
@John J. Dunbar: Jól látod, John, ijesztően jól, ettől félek én is. Biztos vagyok benne, - ismerve őket, - hogy ez a forgatókönyv! És egyetértünk abban is, hogy meg kell állítani őket minél hamarabb!
kutyahűség
Ki ez a tündérien légies, édes, bájos teremtés? Micsoda csín, okosság, kedvesség - nemdebár?
Megáll az eszem! :(
jancsik68
@Eriksson: Sajnos jártam!Sőt vallás történettel is foglalkoztam.Sokat olvastam a keresztények aljasságairól,
Eriksson
@jancsik68: Más vallások aljasságairól nem olvastál?
Talán nem kellene egyet sem kiemelni a sok közül, mert mindegyik tűzzel vassal irtotta a többit, mint hamis Istenhitet. A mai napig is.
Ha ismerős vagy a vallástörténelemben, akkor tudhatod.
egyvandor
Nincs olyan kifejezés ezekre az alakokra amit ne érezhetnének megtiszteltetésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.