A Fidesznek a magyar emberek biztonsága az első, ezért a kormány fenntartja a javaslatát és a közelgő kihelyezett frakcióülésén tárgyalni fog arról is, milyen további lépésekre van szükség ahhoz, hogy erősíteni lehessen Magyarországon a mindennapok biztonságát.

A Fidesz-frakció ezt a Jobbik elnök-frakcióvezetőjének nyilatkozatára reagálva közölte szombaton az MTI-vel.

Vona Gábor budaörsi évértékelőjén azt mondta, az emberi és közösségi szabadságot meg kell védeni a kormánytól, amely – szavai szerint – az alaptörvény módosításával a rendeleti kormányzást készíti elő. Ha az ország védelme a tét, akkor a kormány megkapja a Jobbik támogatását, de "balekok sem vagyunk, látjuk mire megy ki a játék" – fogalmazott.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója szerint Vona Gábor és a Jobbik csatlakozott azokhoz, akik nem támogatták a kerítés építését, akik nem támogatták, hogy katonákat és rendőröket küldjenek a határra, akik nem támogatták a bevándorlási szabályok szigorítását, és akik be akarják engedni a bevándorlókat. Az ellenzéki pártok – köztük a Jobbik is – szembe fordultak a magyar emberek érdekeivel – írták.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem, nem ! Első az orbán-femily vagynosodása. Második meg a stadionépítési projektek, harmadik pedig a "saját lábon állás" !
Toby
Nem, nem ! Első az orbán-femily vagynosodása. Második meg a stadionépítési projektek, harmadik pedig a "saját lábon állás" !
Toby
Amúgy meg tele van az "összes tököm" ezzel a primitív, hatás-és szavazatvadász "magyar emberek" dumával !
Mert vajon ki a lószarról lehetne még szó Magyarországon egy mocskos magyar qrmánnyal a nyakában ?
colibri
A franciák már az utcára vonultak a kormány hasonló atrakciója miatt. Na attól nem kell félni, hogy a magyar embereknek hasonló jut eszükbe. Gondolom a hívőket megnyugtatja a "magyar emberek biztonsága az első" című duma, de tudott dolog, hogy nagy humbuk az egész.
Magyarok! Gondolkodni kellene már végre, mert a teljes agysejtpusztulás fog eluralkodni az országon.
zöldszem
Ezért épült a kerítés! Rezsiszilárd beleüvöltötte a kamerába, egyedül csak ők tudták megvédeni az országot a terroristáktól. Akkor...? Miért is kellene még + intézkedés?
Amúgy meg a terroristát sem a kerítés, sem a törvény, semmi fajta óvintézkedés nem tartja vissza! Lásd az év végi terrorkészültséget! Mégis történtek zavargások!
papa.49
Fosnak a fiúk, a ,,zabszem,, mínuszban van, ezért olyan fontos hogy ,,felhatalmazásuk legyen,, arra az esetre ha a népnél végre elszakad a cérna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.