A 2015-ös szociális tűzifa-program mintegy 180 ezer háztartásnak segít – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára annak apropóján, hogy az önkormányzatoknak február 15-ig kellett kiadniuk a tüzelőanyagot a rászorulóknak.

Ismertette: 2185 önkormányzatból 1890 állami erdőgazdaságoktól, 224 pedig kormányhivataloknál nyilvántartásba vett magán erdőgazdálkodóktól vásárolt tűzifát, további 152 önkormányzat pedig barnakőszenet.

Pogácsás Tibor úgy értékelte: a program jól segíti azt a célt, hogy a kormány biztosítsa a legelesettebbek számára is a mindennapos megélhetéshez szükséges alapfeltételeket.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A szokásos altatómese !

Zala megyében, az erdészetek ingyen fát ajánlottak fel a rászorultaknak, erre odatolta a pofáját egy vígh lászlónak nevezett parlamenti hernyó az átadásra és átvette a főszerepet, mintha a drága, jólelkű fidesz adná a fát !
Zsigeri mocskosok !
pbalage
Én nem tudom, hogy van ez valójában, de apám haverja mesélte a múltkor (szegény mint a templom egere, rokkantnyugdíjas, csak egy lába van, a másikat levágták), hogy nem kapott tűzifát, mert van 3 lánya és már felnőttek, azt mondták neki, hogy segítsenek rajta azok.
A szemközti házban meg egy milliomos lakik, az bezzeg kapott, mert minimálbérre van bejelentve a felesége meg munkanélküli, gyerek nincs.
Mobil123
A télnek vége és b+ most osztjátok a fát? Hú micsoda segítség!!
cs.n.
180 ezer háztartás, az legalább félmillió ember. Ennyien vannak a legelesettebbek, és akkor azokról még nem is volt szó, akiken még ez sem segít, mert mondjuk panelban laknak. Az államtitkár végiggondolta ezt a nyilatkozat előtt? Elvégre a kormánya álláspontja szerint itt kurvafasza minden, hogy fér bele ebbe a rózsaszín álomképbe félmilliónyi, vagy milliónyi nélkülöző?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.